Jaar voorspelling 2020

Lieve Bezoekers,

Wij wensen u een mooi 2020.
Indien u een persoonlijke jaarhoroscoop wilt aanvragen dan kan dat!
Uw kunt dat doen via onze tool Email consult aanvragen.
Om uw persoonlijke Jaarhoroscoop te bestellen dient u de stappen van een email consult aanvragen te volgen en dan te kiezen voor variant 2.
Uw persoonlijk Jaarhoroscoop 2020 wordt dan voor uw gelezen en per maand voor uw uitgeschreven met eventuele belangrijke punten waar u extra aandacht aan moet besteden.
Omdat wij de tijd nemen om een persoonlijk horoscoop te maken zijn hier kosten aan verbonden.

De algemene Jaarhoroscoop hieronder kunt u gewoon gratis lezen!

Steenbok

Beste Steenbok,
Doorzetten: Je krijgt een grondige metamorfose dit jaar op diverse vlakken. Als je te maken krijgt met een goed voorstel overweeg er dan op in te gaan. Dit jaar zorgt jouw drijf ervoor dat al je mee bezig bent en netjes afrond zal je iets gaan opleveren mits je natuurlijk niemand ermee verdriet doet want anders loop je het risico dat de buit je neus voorbij gaat.

Loslaten en afronden: Zaken waarvan je weet dat je ermee moet stoppen en of contacten waarvan je weet dat er geen oprechtheid in staat daarmee zul je dit jaar toch echt definitief breken. Dit wordt vooral een jaar voor jouw om knopen door te hakken.

Verandering: Je huis en je verblijf zal dit jaar veranderen dit kan vanwege een verbouwing zijn of vanwege een verhuizing maar al met al zal je eindelijk de juiste ruimte krijgen die je verdient.

Waterman

Beste Waterman,
Doorzetten: In 2019 was je erg bezig met verandering aanbrengen op bepaalde belangrijk vlakken. Het is belangrijk dat je dit jaar enorm bewust in het leven staat en meer voor balans kiest. Jij weet heel goed wat je nodig hebt en je dient daarom echt anders te denken en uit te voeren Je dient beter in je schoenen te staan op mentaal vlak zodat je een stuk beter in uw vel zal voelen.

Loslaten en afronden: Je wilt dit jaar meer uitdaging en meer genieten van de dingen wat het leven met zich meebrengt. Je hebt 2019 te lang thuis gezeten en jezelf voor gedaan als de enorm huismus daar breng je dit jaar verandering in. Je moet leren dat de aandacht jouw niet altijd 100% tegemoet komt en daarom zul je moeten leren om wat meer op de achtergrond te staan in het leven.

Verandering: Jouw thuishaven is in grote verandering, jij blijft niet langer in situaties zitten waar je jouw al geruime tijd niet meer in lekker voelt. Je moet iedere beslissing die je maakt goed overwegen en realiseer je dat het belangrijk is dat je de essentie snapt van communiceren.

Vissen

Beste Vis,
Doorzetten: Je hebt expres veel aandacht en tijd in een bepaald doel gestopt en gelijk begin je het nieuwe jaar is het voor jouw het geschikte moment om er even op uit te gaan. Blijf dingen die je vorig jaar veel deed lekker doen als het je goed doet. Maak je hoofd leeg dit jaar.

Loslaten en afronden: Waar je direct van af moet zien te komen is mensen die jouw benadelen en sta open voor meer verandering van zaken. Overweeg je te emigreren? Dit jaar zal je daar meer voor uitwerken.

Verandering: Je gaat voor succes en vooruitgang en je functioneert zelf op een tempo zodat het voor jouw haalbaar blijft. Zet bepaalde puntjes op de i.

Ram

Beste Ram,
Doorzetten: Qua baan heeft u zich een slag in de rondte gewerkt om alles goed te laten draaien en slagen. De enorme vooruitgang die u hiermee heeft geboekt, is het afgelopen jaar al duidelijk voelbaar geweest. Iedereen is blij met uw inzet. Blijf dit doen en u verrast vriend en vijand met uw ideeën.

Loslaten en afronden: Op de een of andere manier slaagt je erin alles gemakkelijk te bewandelen en te doen Je hebt de afgelopen tijden veel ‘ja’ op dingen gezegd en dat heeft je wel het nodige opgeleverd. Dit jaar moet je minder focus leggen op dingen die je niks ,meegeven want anders kan het je duur komen te staan. 

Verandering: Als er iets verbetering nodig heeft, is het wel uw gezondheid. Je gaat werken aan een nieuw levensstijl en je zult een beter nachtrust moeten hebben anders houd je het allemaal niet meer vol. Heb je bepaalde abonnementen waar je geen gebruik van maakt? Zonde zeg snel op zodat je niet onnodig voor iets betaald wat je niet gebruikt. 

Stier

Beste Stier,
Doorzetten: Je zult volop bezig zijn dit jaar met nieuwe dingen leren. De jouw ervaring en met jouw kennis zul je de komende tijd bepaalde voordelen kunnen hebben. Jij zult dit jaar volop nieuwsgierig en leergierig blijven en dat zorgt ervoor dat je scherp en verfrissend de fases in je leven bewandelt. Je zult nieuwe mensen ontmoeten. 

Loslaten en afronden: Probeer minder star te zijn en probeer uit. Ideeën zijn er om uitgevoerd te worden en risico moet je durven nemen om te zien of je eventueel groter kunt worden in het leven. Ga mee met jouw tijd.  

Verandering: Als het aan jouw ligt ga je vaker reizen en genieten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Je zal veel meer de tijd nemen voor het uitrusten en meer focus leggen op korte tripjes je zult er zeker beter van worden. 

Tweeling

Beste Tweeling,
Doorzetten: Jouw Charme en heerlijke gevoel voor humor dat is wat iedereen altijd bij blijft Jouw geliefde wilt met jouw wat nieuwe wegen bewandelen mits je daarvoor open staat. 

Loslaten en afronden: Uw oude ‘ik’ is dit jaar aan vervanging toe en met behulp van een psycholoog ga je uitzoeken welke wegen je het beste bewandelen kan. Er is veel gebeurd in 2019 hierdoor heb je op vele zaken een andere kijk gekregen. Jij hebt de afgelopen tijd een enorme transformatie gehad en hierdoor zal je jouw de komende tijd beter voelen. 

Verandering: Qua werk ga je veranderingen krijgen en je krijgt daardoor een heel ander leven dan voorheen. Ook komt er een studie dit jaar op je pad die je met beiden handen zult moeten aangrijpen want er zit niks anders op. Bekijk het zo iedere kennis is altijd meegenomen. Met een beetje goede wil en doorzettingsvermogen is er veel mogelijk dit jaar.

Kreeft

Beste Kreeft 
Doorgaan: Uw relatie is er de afgelopen tijd alleen maar beter op geworden, dus ga vooral op deze voet verder. De liefde zou nog weleens een zeer verrassende wending kunnen nemen in 2020. Samenwonen, een huwelijksaanzoek, een verhuizing. Bent u nog single? Ook dan staan u fijne dingen te wachten op liefdesgebied, dus blijf hier vooral voor openstaan.

Stoppen: Totaal onnodig is die pessimistische kijk op bepaalde dingen. Zelfs als alles goed gaat, heeft u soms de neiging om u druk te maken om zaken die misschien nooit zullen gebeuren. Of het nu gaat om het klimaat, uw financiën of de buren, u vindt altijd wel iets om over te tobben. Pluk de dag!

Verbeteren: Uw vriendenkring is hard aan een reorganisatie toe. Sommige vrienden verdwijnen vanzelf langzaam maar zeker uit beeld, anderen moet u zelf een handje helpen. Het is prima om uzelf wat meer open te stellen, maar dan wel bij de juiste mensen. Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Leeuw

Beste Leeuw,
Doorgaan: Qua werk beschikt u over een flexibiliteit die u vorig jaar enorm goed van pas is gekomen. Ook in 2020 zal het op de werkvloer allesbehalve saai zijn. Verandering, drama en opschudding is te verwachten, maar juist dit houdt u scherp en alert. Behoud dat aanpassingsvermogen en alles komt gewoon weer goed.

Stoppen: Zet het idee dat u ‘niets meer hoeft te leren’ vooral uit het hoofd. Natuurlijk hoeft u niet direct te denken aan school of studie, maar een cursus of workshop zou u wel degelijk veel nieuwe kennis én voldoening kunnen bieden. Ook bloggen is een leuke manier van zelfontplooiing. Probeer het gewoon eens.

Verbeteren: Belangrijk goed nadenken en zorg ervoor dat je niet in ongemakkelijke situaties komt. Denk na over iedere oorzaak heeft een gevolg.
Je bent iemand die graag de dingen snel doet en daardoor soms te impulsief aan iets kan gaan beginnen. Voor jou is het belangrijk dat je dit jaar leert dat je, bij belangrijke beslissingen, eerst jezelf goed voorbereid hebt. Dit zal je helpen om, als je ergens al aan begonnen bent, niet tegen onverwachtse tegenstand of onmogelijkheden aan te lopen. Je zou kunnen zeggen dat jouw vuur dit jaar op een effectieve manier kan gaan branden zodat je veel van je voornemens met de juiste discipline ook daadwerkelijk waar kunt maken. Dit jaar zal je meer aandacht richten op je sociale contacten, eens zien of dat werkelijk een toevoeging op je leven geeft.

Maagd

Beste Maagd,
Doorgaan: Blijf vooral genieten van wat u allemaal heeft bereikt het afgelopen jaar. U heeft niet alleen keuzes gemaakt, maar ook ontzettend hard gewerkt om te komen waar u nu bent. Nu is het tijd om het een beetje rustiger aan te doen en uzelf wat meer vrije tijd te gunnen met uw geliefde of voor wat extra ik-tijd.

Stoppen: Op zich is bescheidenheid een prachtige eigenschap, maar zakelijk gezien soms een behoorlijke sta-in-de-weg. En dat terwijl er in 2020 meerdere kansen op loonsverhoging voorbijkomen. Durf deze kansen ook daadwerkelijk te zien en vooral te benutten! ‘Nee’ heb je en ‘ja’ kun je krijgen, zeker als u zelf ook gelooft dat u het gewoon waard bent.

Verbeteren: Tja, dat spaarpotje, hè. Vaker dan gemiddeld zal uw telefoon of laptop het begeven. Ook heeft u meer pech met elektronische keukenapparatuur of de auto. Zorg dat u in elk geval een flinke buffer op de bank hebt staan, zodat u genoeg achter de hand heeft voor als het nodig mocht zijn.

Weegschaal

Beste Weegschaal,
Doorgaan: Uw sociale netwerk is u heilig en 2020 barst uit elkaar op het gebied van feestjes, partijen en allerlei andere uitjes waar u zo dol op bent. Dat wordt veelvuldig shoppen voor nieuwe kleding en shinen op dansvloeren en wellicht zelfs een rode loper of in elk geval iets waarbij u zich een ware ster voelt. Blijf net zo gefocust op uw gezondheid als nu.

Stoppen: Hoewel u veiligheid belangrijk vindt, merkt u komend jaar dat het helemaal niet zo verkeerd is om af en toe een sprong in het diepe te wagen. Zeker als u niet heel veel te verliezen heeft en u altijd nog een plan B achter de hand heeft, is het absoluut het proberen waard.

Verbeteren: Op het gebied van werk valt er veel te winnen. Niet zo zeer heel opvallend, maar vooral met het oog op stille voorbereidingen op de naaste toekomst. 2020 wordt een jaar van veel zwijgen, meer denken en nog meer plannen. Houd belangrijke ontwikkelingen voor uzelf en kom er pas mee naar buiten wanneer het bijna rond is.

Schorpioen

Beste Schorpioen,
Doorgaan: Creativiteit wordt steeds belangrijker voor u. Het bezoeken van musea, het genieten van mooie voorstellingen, concerten, naar festivals gaan, doet u goed. Maar ook zelf creatief bezig zijn met bijvoorbeeld tekenen, schilderen, schrijven, koken, handwerken of muziek maken. Blijf hier mee bezig.

Stoppen: Wat u absoluut niet langer in uw leven kunt gebruiken volgend jaar, is smokkelen met te veel eten en drinken en uw laksheid waar het sporten betreft. U zult in 2020 dus harder aan uw gezondheid moeten werken en echt meer moeten bewegen om conditie op te bouwen, in vorm te blijven en u ook daadwerkelijk goed te blijven voelen.

Verbeteren: Uw relatie. Hoewel het heel normaal is dat het in de liefde niet altijd koek en ei is of altijd alleen maar over rozen gaat, zullen zich in 2020 momenten voordoen waarbij u zich zult afvragen of het wel verstandig is om op deze manier samen verder te gaan. Een flink aandachtspunt dus.

Boogschutter

Beste Boogschutter,
Doorgaan: Uw fysieke gezondheid staat er goed voor. Afgezien van wat stress-hoofdpijn (maar dit kunt u vermijden) zit u prima in uw vel en u ziet er ook nog eens fantastisch uit. Blijf dus vooral lekker sporten, wandelen en bewegen in het algemeen. Dit doet u niet alleen fysiek goed, ook mentaal doet het wonderen voor u.

Stoppen: Op een bepaalde manier heeft u steeds meer de behoefte gekregen om u te bewijzen. Vooral het creëren van meer aanzien is belangrijk voor u geworden. Helaas zit dit er nog even niet in volgend jaar. Vervang uw streven naar meer succes voor het meer genieten van wat al wél is bereikt. Tel uw zegeningen.

Verbeteren: U heeft soms nog de behoefte vaak de deur uit te gaan. Misschien bent u bang dat u iets mist, misschien ligt de verveling op de loer of is het op een andere manier een vorm van ‘vluchtgedrag’. Wanneer u ook thuis, in uw eentje, helemaal kunt ontspannen, heeft u uw innerlijke rust gevonden. Probeer dit te bereiken in 2020.

Druk onder op de knop en lees: