Beste klanten, wij vragen even uw aandacht,

www.lifetimemediums.nl ziet steeds vaker dat andere paranormale hulplijn op een geraffineerde manier klanten doorverwijzen naar hun site en daarmee gebruik maken van onze mediums op de site.
Trap hier niet in en wees alert.
Wij zien bijvoorbeeld ook dat exact onze mediums met logo en teksten vertoond worden op andere sites die mag echter niet en is strafbaar.
Wij zijn momenteel ermee bezig om andere hulplijnen die op deze wijze handelen te stoppen maar daar hebben wij de hulp van onze klanten bij nodig.

 

Wanneer u regelmatig berichten voorbij ziet komen en niet zeker weet of het klopt omtrent onze site en onze mediums checkt dan bij ons na of het klopt.
Zodat wij uw te woord kunnen staan over hoe het wel zit.
Wanneer u vragen heeft over berichtgevingen geef ze dan aan ons door en wij staan u te woord. 

Nogmaals lieve klanten wij vragen uw aandacht!
Ziet u via internet via google het volgende :
dat onze mediums hun plaatje of hun naam benoemd wordt op een andere site.
Of wordt er flink geadverteerd met een naam van onze mediums die vervolgens u stuurt naar een andere medium trap daar dan niet op in alleen zo kunnen wij deze malafide praktijken stoppen.

Help ons om ervoor te zorgen dat u niet misleid wordt via internet!
U doet er verstandig aan om contact met ons op te nemen als u herkent wat wij in het hierboven genoemde tekst benoemd hebben.
Alleen zo kan Lifetimemediums ervoor zorgen dat andere paranormale hulplijnen niks van ons vertonen.
Wat heeft u daaraan als klant? U wordt niet langer misleid.
U kiest zelf bewust voor een mediums/adviseur!

Indien u informatie wilt ontvangen van de Paranormale bel lijnen en Paragnost hulp lijnen waarvan wij geconstateerd hebben dat zij oneerlijk handelen mail ons dan en wij stellen uw spoedig op de hoogte zodat u als klant weet waar u aan toe bent. 

hacker