Hoe weet je dat je met de beste mediums spreekt?

1. Goed consult

2. Antwoordt op je vraag.

3. Na het consult heb je meer inzichten ontvangen.

www.lifetimemediums.nl

Tarief bellen naar Lifetimemediums is duur

Onze mediums ontvangen een fair trade uitbetaling voor elke consult,  oftewel eerlijke betaling voor elke gegeven consult.

Om deze mediums bij ons te houden moeten wij wel een hoog uitbetaling tarief bieden om zo de kwaliteit te blijven waarborgen.

Ieder spiritueel helper hoort voor zijn of haar werk beloont te worden met het juiste tarief en daarom hebben wij onze prijzen daarop ingesteld.

Als je als klant eenmaal met Ons team van Lifetime mediums hebt gesproken dan merk je dat zij allemaal het gevraagde tarief meer dan waard zijn!

Ervaar hoe een van onze mediums jou helpt

Vaak willen wij van onze klanten feedback zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

Wij dagen elkaar en onze klanten altijd graag uit.

Vergelijk een goed medium met een product in de winkel en een adviseur van een financieel kantoor daarvoor ben je toch ook bereid een goede prijs voor de beste service te betalen?

Is je antwoord ja dan begrijp jij dat het met een goed medium ook zo werkt.
Is je antwoordt nee? Dan heb je kennelijk geen inzicht in hoe je meegaat met de maatschappij en ben je vaker duurder uit dan je zou willen want goedkoop is vaker duurkoop.

Hoe dat komt?

Uitleg en voorbeeld:

Je hebt schilder 1 werkt voor een duurder loon want van tevoren duidelijk is.
Deze schilder werkt voor het afgesproken duidelijke tarief en mocht je ergens niet tevreden over zijn, dan zal deze je vervolgens weer gratis helpen omdat het bij zijn service en dienstverlening inbegrepen zit dat hij je een goed en tevreden dienstverlening verleent. Bij deze weet je dus dat je ervan op aan komt en is duidelijk hoeveel je aan de klus moet betalen!

Je hebt schilder 2 werkt voor een goedkoop loon en is van tevoren niet duidelijk en werkt per uur.
Deze schilder vindt het niet belangrijk hoe goed hij werkt voor hem geld uurtje factuurtje, ben je niet tevreden dan rekent hij nog een uur erbij om het laatste werk toch nog te doen. Wat ben je hiermee opgeschoten?
Vaak ben je over deze schilder toch niet tevreden over hoe hij gewerkt heeft en door alle uurtjes in rekening bij je te brengen ben je achteraf veel duurder uit dan je met schilder 1 had kunnen zijn. En in 8 van de 10 gevallen bel je vervolgens toch naar schilder 1 omdat de klus geheel opnieuw moet!

Dit is een uitgebreid voorbeeld.
Lifetimemediums is net als schilder 1: Je weet bij ons van tevoren hoeveel je moet betalen en wat je daarvoor terug ontvangt!
En ben je ergens niet tevreden over bij Lifetimemediums? Geen probleem, dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice die altijd voor je klaar staat!
Wij helpen jou graag totdat je wel tevreden bent! 

Zorg ervoor dat je voortaan voor een van onze mediums kiest zodat je altijd op de hoogte bent van de juiste inzichten voor de goed prijs!

Tot snel!