Lees hier alles over bijgeloof

Ik bespreek graag even met jullie het onderwerp bijgeloof omdat ik iedereen ervan bewust wil maken dat het heel veel heerst en dat weinig mensen het doorhebben maar het zelf continue wel toepassen.

Zo kent bijvoorbeeld elke geloof en elke religie wel bepaalde bijgelovigheden.

Voorbeelden van bijgeloof
Een paraplu die valt moet zelf worden opgeraapt, anders zou diegene eventueel een ongeluk kunnen krijgen.

óf

Voetballiefhebbers moeten een bepaald ritueel doen zodat hun team wint, anders zou het team kunnen verliezen.

óf

Zout op tafel laten vallen brengt ongeluk. Wees daarom altijd voorzichtig met het knoeien met zout.

En ga zo maar door…

Ik heb hierboven maar 3 voorbeelden gegeven maar er zijn nog veel meer soorten bijgeloof. Mijn advies is daarom, lees erover en ga eens na in hoeverre je het bij jezelf kan herkennen.

Ben je niet bijgelovig en beheerst het je leven niet, dan verdien je een compliment!

Ben je wel bijgelovig en beheerst het je leven enorm. Mijn excuses voor het ongemak en ik adviseer je te praten met een professional die je kan helpen om wat minder angstig in het leven te staan. Het is namelijk zonde om je te laten leiden door angsten..

De één noemt het klinkklare onzin en een ander zegt zich er erg in te kunnen vinden en herkent het. Mochten jullie willen weten wat mijn boodschap hierin is dan luidt deze als volgt: toon begrip voor iedereen ook al deel je niet dezelfde mening of hetzelfde standpunt.

Laat elkaar in zijn of haar waarde maar ga niet te ver en laat je leven niet beperken door angst en bijgeloof.

Ik spreek vaak mensen die zich over een bepaald onderwerp druk maken en het is logisch dat ze door hun angst en doordat ze zich herkennen in een bepaald bijgeloof, dan nog angstiger worden. Hierdoor kunnen ze vervolgens de volgende stap niet uitvoeren. Of ze negeren het gewoon, waardoor het leven en hun pad wellicht iets vertraagd wordt omdat hun angst hen tegenhoudt om een bepaalde stap te zetten.

Indien je in een God gelooft, dan zal die je indien jij iets goed wilt doen en het voor je is weggelegd, altijd worden bijstaan in het stuk wat je moet bewandelen.

Indien men mij vraagt om hulp en steun dan ben ik er graag voor mijn medemens.

Ik help mensen dat is mijn werk en ik help ze dus ook met twee benen in het normale leven te blijven staan. Het bijgeloof dat ze ervaren in het leven, dat kan ik niet wegnemen maar ik kan wel motiveren realistisch te blijven. Ik begeleid diegene door middel van hulp en steun en om door te zetten in wat ze wilde bereiken in het leven of een bepaald doel te behalen.

En nee lieve lezers, het is niet de bedoeling om mensen afhankelijk te laten zijn van mij en dat wil ik ook absoluut niet. Zodra je me kent, weet je dat ik zo niet ben. Ik help je met liefde en door deze informatie met jullie te delen zodat je vervolgens jezelf ermee kan helpen.

Mijn boodschap met dit stuk is dan ook van wees jezelf en wees niet bang, en probeer nooit volledig alles alleen in het leven te willen doen. Bespreek met familie, vrienden, collega’s of een coach wat jij van dingen vindt en wellicht biedt dat jou de informatie die je nodig hebt om je over dat ene stukje bijgeloof heen te zetten.

Lieve lezers, we spreken elkaar snel weer en mocht je zelf een opmerking of een ervaring met mij willen delen, meldt het me dan.

Veel Liefs,
Van Derya

Hulp inroepen van een aartsengel

Er zijn veel verschillende heilige boodschappers welke het team van god versterken, en daar maken de aartsengelen deel van uit. Iedereen kan zo op zijn tijd wat hulp of ondersteuning gebruiken en kan dan de hulp inroepen van een aartsengel die bekend is op dat terrein. Op deze pagina beschrijven wij alle 15 aartsengelen zodat je ze beter kunt leren kennen, en zodat je weet welke engel je het beste om hulp kunt vragen.