SPREEK MET


Onze astrolijn bellen

astrolijn telefoon

Wij hebben meerdere mediums online die klaar zitten om jou verder te helpen met al jouw levensvragen.

Iedere medium, paragnost, of helderziende heeft weer zo zijn of haar specifieke kenmerken en gaven.

Bij de reviews en beschrijving kun je een goede indruk krijgen van de betreffende persoon. Zo kun je eenvoudig een keuze maken. Ga hierbij vooral op je gevoel af!

Onderaan op deze pagina vind je alle mediums die online zijn op dit moment.

Welke vragen kan ik stellen via de lijn?

Via de astro lijn kun je verschillende vragen stellen, of ze nu gaan over werk, de liefde, de toekomst, over gezondheid, of andere zaken. In principe kunnen alle vragen beantwoord worden.
Ook voor raad, steun, of een luisterend oor mag je altijd bellen. 

 

Waarom is een medium bellen makkelijker?

Het grote voordeel van de astro lijn bellen is dat je gewoon thuis kunt blijven, en nergens naar toe hoeft.
Je hoeft vooraf geen afspraak te maken en weken te wachten voordat je aan de beurt bent. Is jouw medium online, dan kun je direct bellen en vragen stellen. 

Wanneer je naar een medium toegaat dan rekent deze per consult en niet per minuut. Bij LifetimeMediums betaal je echter wel per minuut, dus je kunt het zo goedkoop of duur mogelijk maken.
In feite betaal je niet meer dan nodig is, en daardoor ben je bovendien goedkoper uit. Op ieder tijdstip, zowel overdag als ‘s-avonds kun je de astrolijn bellen, wanneer het jou maar uitkomt!

Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten.

Lees hier over

Muziek & Geluk

Lieve Lezers,

Zoals jullie weten spreek ik dagelijks vele mensen.

De mensen die ik spreek zijn enorm divers en verdienen allemaal waardering en respect in het leven. Ik waardeer de mensen die ik spreek enorm omdat ik ze mag helpen en adviseren. Voor iedereen die graag nuttige dingen leest en zijn of haar kennis graag wilt uitbreiden bespreek ik de volgende dingen…

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor jullie aandacht en fijn dat je de moeite neemt om dit stuk te lezen. Ik vind het leuk en gezellig om even de volgende informatie met jullie te mogen delen.

Heb je vragen of wil je zelf graag meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het gerust weten via Lifetimemediums.nl

Muziek
Muziek is veel meer voor een mens! Het stimuleert de stormen in je hoofd. Iedereen houdt wel van muziek, elke nationaliteit heeft zijn eigen soort muziek die men luistert.

Muziek brengt mensen in contact met zichzelf en elkaar.

Of je nou klein of groot bent en of je een taal kent of niet, vaak kan je muziek alleen al mooi of lelijk vinden vanwege de klank, het ritme of de beat. Ook het gebruik van instrumenten in de muziek zorgen ervoor dat je het muziek juist wel of niet mooi vindt

Hoe komt dat?
Elk mens herkent bepaalde geluiden en emoties die een liedje oproept. Ook kan muziek helpen in moeilijke tijden waarin je als mens kan verkeren. Muziek wordt in veel situaties gebruikt, waaronder de sportschool.

Over het onderwerp ‘sportschool’ heb ik de volgende uitleg in deze column, mocht je meer uitleg willen over muziek in de praktijk laat het gerust weten en dan bespreek ik dat in het volgende column nog wat uitgebreider.

In de sportschool wordt een bepaald soort muziek gebruikt om je uit te dagen door te zetten.

Hoe dat kan? Vraag je op dit moment jezelf waarschijnlijk af.

Om je te motiveren

Er wordt bijvoorbeeld een up-tempo liedje (muziek) gebruikt om het sporten lichter te maken, en om de intensiteit en inspanning van jou als sporter te verhogen waardoor je betere resultaat boekt.

Om je lichaam voor te bereiden het rustiger aan te doen,

Bijvoorbeeld door rustige muziek ontspant je lichaam en geest en deze muziek wordt vaak gebruikt tijdens een cooling down of juist de warming up van een sport.

Mocht je nu denken na het lezen van dit stuk van huh wat heeft dit nou allemaal met spiritualiteit te maken?

Het antwoord is: veel!

Tijdens het sporten ontspant je geest. Iedere mens is spiritueel alleen men neemt het woord spiritueel en spiritualiteit vaak te letterlijk.

Je hoeft geen helderziende te zijn of een medium om een spiritueel mens te zijn.

Iemand die bijvoorbeeld heel erg bezig is met verdieping in bepaalde wijsheden kan ook al spiritueel bezig zijn. Vaak in ontspanningsruimtes zoals spa salons etc. wordt een bepaald type rustige muziek gebruikt om het brein te stimuleren en tot rust te komen om zo even aan helemaal niks anders te denken. Alleen maar in een rustige en ontspannen houding zitten.

Dus? Muziek zet je even op de plaats van jouw oorspronkelijk ritme!

De klanken zorgen voor bepaalde trillingen. Die frequenties hebben direct invloed op jouw stemming. Muziek kan ook een herinnering terugbrengen. Muziek is voor de ene persoon heel belangrijk en voor de ander alleen bijzaak!

Wat ik je hiermee dus wil aangeven is de volgende oefening:

Ga vanaf nu als je onrustig bent en je weet het allemaal even niet meer, rustig zitten en luister naar muziek die jij mooi vindt en kijk of je dan opgevrolijkt wordt of niet?

Daag jezelf eens uit..

Word je rustiger? Mooi, goed bezig..

Word je niet rustiger? Kies dan een liedje totdat je rustiger wordt en je zal merken uiteindelijk ontspan je wel weer en ga je die onrustige houding toch veranderen in iets anders..

Ik wil je met deze informatie laten zien dat muziek, de mens en spiritualiteit met elkaar in verbinding staan. Toch zijn veel mensen zich daar niet van bewust.

Nog een weetje?

Wist je dat een luisteren naar mooie muziek rust brengt en zorgt dat je lichaam meer van het hormoon oxytocine, het gelukshormoon aanmaakt?

Ik wil je bij deze mee geven dat het echt zo is!

Wat is oxytocine? Dit is een hormoon in het lichaam die ervoor zorgt dat je beter kan omgaan met de effecten van stress. Het zorgt ervoor dat je sneller in de rust modus komt.

Geluk
Wat is Geluk?

Dit is een gevoel dat ervoor zorgt dat je blij bent met je leven.

Iedereen ervaart geluk en gelukkig zijn anders.

Waarom?
Zo werkt het gewoon. De ene persoon is sneller tevreden dan de andere en daardoor kan een kleine dosis geluk er al voor zorgen dat iemand extreem gelukkig kan zijn.

Welke Emoties linken aan geluk?

Emoties als: vrolijkheid, tevredenheid, financiële vrijheid, ontspanning, zich rijk voelen, omringd worden door liefde, verzadigd zijn, veilig en in een vertrouwde omgeving zijn.

Dit zijn een kleine greep emoties die samen lopen met geluk..

Lieve lezers ik hoop dat jullie na het lezen van deze column alweer wat wijzer geworden zijn. Wij spreken elkaar snel weer. Tot ziens,

Veel Liefs,

Van Derya