horoscoop

Lieve Bezoekers,
Wij wensen u een mooie week toe.
Week 23
1 Juni t/m 7 Juni.

Wat brengt jouw week?

Steenbok

steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Tot en met donderdag heb je meer behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Je wilt graag doen wat je zelf wilt, zonder daarbij gehinderd te worden. Je vecht voor de dingen waar je om geeft of die je voor elkaar wilt krijgen. Je neemt nu meer risico dan normaal. Je uitstraling maakt je aantrekkelijk.

Vanaf vrijdag wordt je stemming zachter en liefdevoller. Je kan je heel goed ontspannen en genieten van het gezelschap van je partner, vrienden en familie. Je bent populair en single Steenbokken kunnen makkelijk een nieuwe romance beginnen.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 juni 2020

Vissen

vis

Weekhoroscoop Vissen

Tot en met dinsdag ben je vol zelfvertrouwen en zelfrespect. Deze dagen denk je na over je verantwoordelijkheden en je doelen voor de toekomst. Vissen kunnen nu eerder een serieuze relatie beginnen of zich vastleggen en een relatie officieel maken.

Vanaf woensdag neemt je geestelijke energie toe. Dit is een goede tijd voor moeilijk, creatief werk waarbij je origineel moet zijn. Je kan onverwacht goed nieuws verwachten dat je nieuwe kansen biedt. Je bewustzijn is scherp en je kan nu ontdekkingen doen over jezelf en anderen. Nieuwe, bijzondere of aparte mensen kunnen in je leven komen.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 juni 2020

Stier

stier

Weekhoroscoop Stier

Tot en met woensdag voel je je sterk, moedig en sexy. Je doet dingen vol passie. Als dat nodig is zal je je mening, je huis of de mensen om je heen ook vol passie verdedigen of het voor ze opnemen. Dit is een goed moment om de seksuele relatie met je partner te verbeteren. Single Stieren kunnen een nieuwe liefde vinden.

Vanaf donderdag nemen je sociale vaardigheden toe en kan je vlot communiceren. Dit zijn dagen dat je waardering, complimenten, geld of cadeautjes kan krijgen. Je kan helpen bij het bemiddelen als er ruzies of onenigheid is.

Beste dag(en) van de week: 4 en 5 juni 2020

Kreeft

kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Tot en met dinsdag ben je optimistisch en gul en heb je het geluk aan je kant. Projecten die je nu begint, verlopen vlot. Je kan fijne momenten doorbrengen met vrienden en familie. Een vrouw kan een positieve invloed hebben op je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Vanaf woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je kan hierbij heel goed op je intuïtie vertrouwen die op dit moment heel sterk is. Je hebt momenten waarop je meer inzicht hebt. Dat kan gebeuren als je wakker bent, maar ook als je slaapt. Je kan deze dagen ook meer geïnteresseerd zijn in online activiteiten.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 juni 2020

Maagd

maagd

Weekhoroscoop Maagd

Tot en met dinsdag brengt de week je liefde, vriendschap en harmonie. Je stemming is liefdevol en je bent populair bij vrienden. Dit is ook een goede tijd om te daten. Je schoonheid een aantrekkingskracht zijn groot. Je kan meer genieten van affectie en je bent gevoeliger voor aanraken.

Vanaf woensdag heb je originele ideeën en een apart gevoel voor humor. Dit zijn goede dagen voor sociale activiteiten. Je maakt makkelijk nieuwe contacten, vooral met mensen die jonger zijn dan je zelf bent. Je zintuigen zijn scherp en je neemt alles in detail waar.

Beste dag(en) van de week: 2 en 3 juni 2020

Schorpioen

zwart schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Tot en met donderdag zijn er positieve veranderingen die je leven opvrolijken. Je hebt behoefte aan nieuwe en stimulerende avonturen in je werk en de liefde. Je bent extravert en je hebt eerder de neiging om je uitdagend of apart te kleden.

Vanaf vrijdag bent je gevoeliger en emotioneler dan normaal. Je brengt nu liever tijd door mensen waar je om geeft. Herinneringen komen vaker in je op en dat kan je sentimenteel maken. Door je gevoeligheid kan je wel eerder dieper contact maken.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 juni 2020

Waterman

waterman

Weekhoroscoop Waterman

Tot en met donderdag kan je meer liefde, harmonie en schoonheid verwachten. Dit is daarom een goede tijd voor vriendschap en romantiek. Je wilt je het liefst goed vermaken en feest vieren. Verder is dit ook een goede tijd om te ontspannen en tijd door te brengen met kinderen.

Vanaf vrijdag is er meer harmonie in je relaties. Je bent zachtaardig en vriendelijk. Laat iemand merken als je om ze geeft, vraag iemand uit voor een date of vraag je partner ten huwelijk. Dit zijn ook goede dagen om gevoelige onderwerpen te bespreken.

Beste dag(en) van de week: 6 en 7 juni 2020

Ram

ram

Weekhoroscoop Ram

Tot donderdag heb je een positieve instelling. Er zijn meer kansen op het gebied van de liefde en geld. Je stapt eerder en geeft meer in de liefde. Je toont je affectie en dat maakt je relaties harmonieus. Je bent moedig en zet snel een eerste stap.

Vanaf vrijdag heb je een sterk gevoel van welzijn en harmonie. Je ervaart minder stress en ergernissen. Dit zijn dagen om door te brengen met vrienden en familie. Je bent nu liever op bekende plaatsen en in gezelschap van mensen die je goed kent dan dat je voor het onbekende en het avontuur gaat. Zo kan je beter ontspannen.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 juni 2020

Tweeling

tweeling

Weekhoroscoop Tweelingen

Tot woensdag heb je moeite om je emoties onder controle te houden. Je kan snel te heftig reageren. Je kan ook gemengde gevoelens hebben, zelfs bij goede vrienden. Het ene moment ben je dol op ze het andere moment heb je een hekel aan ze. In de liefde kan het er ook stormachtig aan toe gaan.

Vanaf donderdag ben je rustiger en kan je meer genieten. Je hebt minder stress waardoor je makkelijker bent in de omgang en je relaties harmonieuzer zijn. Je kan voordeel verwachten op materieel gebied.

Beste dag(en) van de week: 6 en 7 juni 2020

Leeuw

leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Tot donderdag wil je graag plezier maken en genieten van het leven. Bij voorkeur in het gezelschap van vrienden en familie. Bestaande relaties worden sterker en single Leeuwen kunnen deze week een nieuwe relatie beginnen. Je voelt je mooi en je voelt je aangetrokken tot alles wat mooi is.

Vanaf vrijdag heb je een positieve energie en je zit goed in je vel. Je bent ambitieus en je kan je goed concentreren. Maar als je wilt ontspannen kan je alles makkelijk loslaten en zonder schuldgevoel relaxen.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 juni 2020

Weegschaal

weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Vanaf woensdag ben je moediger dan normaal. Je neemt eerder het initiatief of de leiding. Je voelt intuïtief aan hoe je dingen die je wilt, voor elkaar moet krijgen. Vooral op relatiegebied. Je bent direct en assertief zonder bot te zijn. Mensen waarderen je eerlijkheid.

Vanaf donderdag neemt je charme toe en kan je vlot communiceren. Je kan mensen samenbrengen of samen laten werken. Kopen, verkopen, onderhandelen zijn activiteiten die je goed liggen. Je ziet vooral kansen voor win-win situatie.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 juni 2020

Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Tot en met donderdag zijn je sociale vaardigheden beter dan anders. Je relaties zijn warm en harmonieus. Je maakt een goede eerste indruk op mensen. Je bent gul en warm en dat maakt je populair. Je materiële situatie kan erop vooruit gaan door investeren, gokken en handelen bijvoorbeeld.

Vanaf vrijdag ben je wat eerder geïrriteerd en ongeduldig. Je kan boosheid en frustratie opbouwen en dat plotseling tot een uitbarsting komen. Laat je niet provoceren en probeer niet te agressief te reageren. Zoek naar het compromis.

Beste dag(en) van de week: 4 en 5 juni 2020

Druk op de knop en lees: