horoscoop

Lieve Bezoekers,
Wij wensen u een mooie week toe.
Week 33
10 Augustus t/m 16 Augustus

Wat brengt jouw week?

Steenbok

steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Liefde: Op de liefde ervaar je meer dan ooit de verbeteringen die je graag wilde hebben. Jij zult merken dat je meer te maken krijgt met wederzijdse respect en liefde in jouw kringen. Jij gaat deze week veel leuke dingen beleven als het jouw liefdesvlak betreft.

Financiën: Je moet belangrijke gesprekken deze week goed voeren en dan merk je dat je zowel met een financieel instelling als met een financieel adviseur bepaalde informatie nuttig gebruiken kan. Indien je jouw spaargeld nuttig wilt besteden bedenk je dan welke investering jouw werkelijk winst op kan leveren?

Werk: Je begint eindelijk aan iets nieuws na een lange tijd mag je eindelijk weer vooruit kijken met die collega’s een en dezelfde richting op. Belangrijk is het wel om allemaal evenveel werk voor het team te doen in plaats dat er misbruik van de goede gemaakt worden. Blijf de mensen motiveren op een leuke financiële manier zodat er ook meer groei kan komen.

Persoonlijk: Wees kritisch naar jezelf en vraag feedback als je zaken even niet meer weet te handelen. Combineer in jouw leven de dingen wat gemakkelijker en verwaarloos jouw geest niet door steeds jezelf te negeren. Als je dingen wilt opbouwen in je leven dan zul je toch echt bij het begin moeten beginnen.

Vissen

vis

Weekhoroscoop Vissen

Liefde: Je verlangt naar gesprekken omtrent je relatie met jouw partner maar helaas ontwijkt die je steeds. Probeer nieuwe dingen uit om je relatie weer een stimulans te geven en probeer samen t kijken naar een betere toekomst en relatie eentje waarin je elkaar niet telkens verwaarloosd. Maak wat meer grappen samen en probeer ook eens een activiteit als een sprot samen 1 keer in de week uit te oefenen.

Financiën: Wees wat makkelijker als het gaat om betalingen in de zin van vaste rekeningen moeten eenmaal betaald worden dus stel dingen niet meer uit. Flexibiliteit bij jouw komt vaak voor in jou woordenboek maar als het om jouw geld betreft dan kan je daar nogal wel over in zitten. Bedenk je zo zodra je iets direct betaald heb ben je er ook weer vanaf.

Werk: In de werk overleggen ga je eens bespreken wat haalbaar is als het om vermeerdering en groei gaat. Deze week wordt het voor jouw een fijne week als het gaat om de baan vinden die je graag wilde of de samenwerking met diegene in werking stellen waar je al zolang naartoe leeft.

Persoonlijk: Bekijk alles van een breder fusie en verleg grenzen daar waar nodig. Het wordt nu de tijd voor jouw om meer de situaties aan te pakken en de veranderingen door te voeren. Indien je jouw blijft beperken op dingen dan zal je de verbeteringen niet meer krijgen.

Stier

stier

Weekhoroscoop Stier

Liefde: Probeer wat losser in het leven te staan en indien je te maken met verdrietig gemis of een andere minder leuke emotie leer daar dan juist mee omgaan. Soms moet je accepteren dat mensen niet veranderen en dan moet je accepteren dat je de mensen moet loslaten.

Financiën: Jij kan ineens meer geld binnen halen omdat je meer indruk op de mensen maakt als dat je dacht. Sla een voorstel niet zomaar af bekijk eerst de voor en nadelen van het geheel.

Werk: Wees niet te direct op het aanspreken van mensen en dingen want voordat je het weet krijg je spijt. Wees wat rustiger met jouw temperament en voorzie ruzies als je ze niet wilt hebben. Er zijn een hoop mensen die misbruik maken van jouw en je tijd en als je jouw werk toch echt af wilt hebben dan zul je anders door het leven moeten gaan.

Persoonlijk: Er zijn veel mensen om jouw heen die jouw proberen te manipuleren of op een andere denkwijze willen zetten alleen de juiste houding zul je ervaren door eerst te kiezen voor het verkeerde. Je bent nou eenmaal hardleers en dan zal je binnenkort ondervinden ook.

Kreeft

kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Liefde: Wees een steun voor jouw partner en motiveer je partner eens zo nu en dan dingen te doen die ook weer goed voor jouw is. Ok al deel je niet dezelfde mening als de mensen om jouw heen leer je zelf nou sneller over dingen heen te zetten zodat het geen impact op jou kan hebben.

Financiën: Jij bent erg overzichtelijk deze week en je maak daarom ook verstandige besluiten deze week. Indien je sommige rekeningen netjes dient af te wikkelen maak dan daarin een verstandig een besluit en ga niet elke willekeurige zomaar even snel en gemakkelijk af. En stop ook met onnodig shoppen!

Werk: Jij voelt je niet gewaardeerd op jouw werk en daardoor baal je enorm van de situaties die er telkens ontstaan. Je bent ook niet iemand die lang op een plek kan blijven en daarom probeer je dat goede gesprek deze week met je leidinggevende aan te gaan. Zie wat het jouw kan opleveren

Persoonlijk: Wees niet de bemoeial bij iedereen om jouw heen. Je mag heuse weleens jouw mening ongevraagd geven het gaat er alleen om hoe pak je dat aan.

Maagd

maagd

Weekhoroscoop Maagd

Liefde: Jij krijgt in ene weer te maken met een contact uit jouw verleden die je opbelt of bericht. Je vraagt je af hoe je dat moet aanpakken en wat er de reden van is maar probeer de gesprekken gewoon te starten en zie wat het je meebrengt. Wellicht wil die persoon jouw wel iets vragen wat een levens verandering voor jouw kan betekenen.

Financiën: Geef geen geld uit als het niet hoeft deze week. Trap niet in de verhalen van de vrienden van je kinderen want dat zal ragen om problemen zijn. Wees voorzichtig met onnodige grote kosten die je ervaart vanwege fouten van de mensen om jouw heen.

Werk: Jij zult echt de knopen moeten doorhakken als het gaat om de nieuwe situatie omtrent jouw inkomen die je moet bewandelen. Als je een bepaald project dit keer goed aanpakt dan zul je niet meer hoeven te werken in de toekomst.

Persoonlijk: Jouw slechte eigenschappen daar wil je graag van af maar je vraagt je af hoe kan je daarvan afkomen zonder dat anderen te horen krijgen wat jouw slechte gewoontes zijn. Antwoord hierop is simpel laat gaan en focus je op jezelf. Na een tijdje is iedereen alweer vergeten waar jij kast van had dus waarom zou je daarom moeten stressen?

Schorpioen

zwart schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Liefde: Jij bent druk bezig met van alles te plannen om eindelijk even ertussen uit te kunnen. Er is momenteel alleen even wat sprake van een ongemak die binnenkort wel weer wordt opgelost. Als jij veel ruzie hebt met jouw partner vanwege bemoeienis van een schoonfamilielid weet dan dat je daar echt niet langer mee verder kan en snel knopen moet doorhakken.

Financiën: Wil je meer geld binnenhalen of een hogere loon ontvangen kijk dan wat werkelijk haalbaar is. Ga niet te hard van staple want momenteel in de gehele corona crisis is het niet echt het moment om meer geld van mensen te eisen. Beter leg je dan de focus op betere reclame via sociaal media etc. dan anders want als je het drukker hebt dan verdien je automatisch ook weer meer.

Werk: Kijk wie jouw zakelijk bij kan staan in jouw werk en zorg voor de juiste partner aan je zijde. Zodat je samen de zaak kan runnen en delen. Daar heb je meer aan dan alles maar in je eentje te moeten doen.

Persoonlijk: Jij krijgt allerlei berichten te horen waarvan je het idee hebt jongens war zijn jullie nu allemaal mee bei. Maar als het werkelijk gaat om acties ondernemen doet niemand wat. Diegene die wel wat doet en speciaal voor belangen van de mensen opkomt die zul jij binnenkort begroeten en dan zie je in wat een speciaal persoon dat is.

Waterman

waterman

Weekhoroscoop Waterman

Liefde: Indien je niet lekker in je vel zit dan zal je deze week merken dat je meer vertrouwen in het goede komen moet hebben en gewoon moet doorzetten voor de doelen die jij wenst te bereiken met jouw relaties. Begin aan meer conditie training en ontlaad je stress in de sportschool zo ben je thuis ook een leuker mens, Probeer de tijd te nemen om rusten te eten en te drinken en neem wat meer vitamine, groente en fruit tot je.

Financiën: Indien je graag leningen zou willen en projecten gefinancierd wil hebben dan zal je deze week daar vooral de goedkeuringen en uitbetalingen van mogen ervaren. Indien jij overweegt een lening te nemen waarbij planningen samenlopen lees dan de kleine letters goed voordat je een handtekening zet.

Werk: Zorg ervoor dat concurrenten jouw niet naar beneden kunnen halen en iets voor de route die je zelf bewandelen wilt. Besef en accepteer dat sommige mensen nou eenmaal geen leuk karakter hebben en stop je tijd beter in nuttigere dingen dan die vervelende mensen.

Persoonlijk: Jij hebt realistische dromen en je gaat er vanaf nu alles aan doen om die dromen te bewerkstelligen. Forceer dingen niet als het nog even in de ontwikkeling staat. Laat het verleden los en maak met jouw ervaring de start voor jouw toekomst.

Ram

ram

Weekhoroscoop Ram

Liefde: Voor jouw wordt het zeker een leuke week want je mag eindelijk die leuke dingen samen met je partner doen je graag zou willen. Wees niet te achterdochtig als het om bepaalde dingen gaat en houd er rekening mee dat je meer dingen zult moeten overleggen. Als je mooie dromen hebt en die graag wilt na streven dan zul je dat toch echt met iemand moeten doen waarvan je houd en die jouw erin kan begeleiden.

Financiën: Jouw geld vlak is momenteel even wat minder omdat je vorige week zoveel hebt uitgegeven. Geef niet iedereen de schuld van jouw uitgaven aangezien jij ze zelf maakt. Indien je nog wat bij kan spijkeren door een ander eens te helpen en daarmee ontvang jij ook wat geld ga dat dan doen. Geef je denken en je leuke charme eens de kost en bedenk eens hoe kan je meer geld verdienen en zo min mogelijk daarvoor hoeven doen?

Werk: Je doet aardig je best maar telkens merk je dat het toch niet helemaal zo loopt als dat je zou willen. Jij hebt niet de mensen om jouw heen om groei te maken en daarom zul je nu genoegen moeten nemen met wat je hebt. Jij kan namelijk niet telkens van iedereen en alles verwachten dat wat jij wilt dat dat zomaar gebeurt.

Persoonlijk: Probeer ondanks tegenslagen en drukte toch altijd netjes en beleefd te blijven en doe geen dingen waarbij je achteraf nadenkt van had je het maar wel of niet gedaan.

Tweeling

tweeling

Weekhoroscoop Tweelingen

Liefde: Jouw relatie lopen niet zoals je het zou willen. Vraag jezelf af en wees kritisch wat doe jij goed en wat doe jij fout in de relaties om jouw heen? Indien je daar weet achter te komen maak dan direct de verandering en zie wat het jouw kan opleveren.

Financiën: ij doet er alles aan op een gemakkelijke manier geld binnen te werken en je zult deze week er enorme winst mee zien te maken mits je het verstandig doet. Wellicht moet je jouw eens verdiepen in een andere strategie maar ook dan komt er weer een betere resultaat uit.

Werk: In jouw werk ben je niet de persoon die je wilt en kan zijn. Jij hebt de ambities om iets voor jezelf te doen maar je weet niet waar je zou moeten beginne. Begin gewoon eens met het bedenken wat je wilt en ga dan brainstormen hoe je daar kan komen en wat je ervoor nodig hebt om het te bereiken wellicht ben je dan al weer stappen verder.

Persoonlijk: Wees de verstandige in zaken waar waarheden naar boven moeten komen. Soms is het belangrijk meer te luisteren dan zelf aan het woord te zijn. Weet ook dat jouw status kan groeien als je gewoon de ander alleen al gelijk kan geven en de rust en vrede daarmee kan bewaren.

Leeuw

leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Liefde: Jij bent erg jaloers en je kwetst daarmee de mensen om jouw heen. Indien je merkt dat mensen om jouw heen veel met elkaar omgaan gun ze dat dan ook. Het gaat er toch om dat je wilt dat het zo goed mogelijk met iedereen gaat of niet dan? Je bent oor jouw jaloezie een beetje te snel aangebrand en daardoor kan je deze week ruzie krijgen om dat te voorkomen laat dingen los en laat gaan!

Financiën: Op jouw geldvlak gaat het je wat beter af en je merkt dat je wat meer te besteden hebt dan je verwacht had. Je komt graag cadeau voor de mensen om wie je geeft. En weet dat je onder de jongeren zeer geliefd bent.

Werk: Probeer conflicten deze week op werk te vermijden dus als je ergens mee zit bespreek dat dan netjes en verders klaar. Dingen die jij niet goed vind hoeven niet perse slecht te zijn alleen jij staat er gewoon niet achter klaar.

Persoonlijk: Deze week ga je wat meer werken aan je conditie echt jezelf in het zweetwerken is daar niet voor jouw weggelegd maar gewoon even meedoen met een lesje of training vindt je leuk als het mar geen moeten is want dan zie jij er alweer vanaf.

Weegschaal

weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Liefde: Laat zaken lo die jouw niks aan gaan. Stop met denken als je daarvan toch de situaties niet opgelost krijgt. Het is beter dat je gewoon rechtstreeks op de man af de mensen om jouw heen vraagt hoe het werkelijk allemaal zit. Besef je wel dat je sommige mensen helemaal verkeerd om niks beschuldigt en dat het jouw nog eens veel problemen kan opleveren.

Financiën: Jij verdient veel geld wat je graag nuttig besteed. Probeer momenteel deze week aan te grijpen om te kijken wat vindt je leuk om te doen en wat heb je ervoor nodig om dat gene uit te zetten. Geld en Werk is er overal als je maar wilt aanpakken.

Werk: Je bent een enorme gebeuren gestart en je vraagt je nu af wanneer de klus geklaard is maar heel eerlijk momenteel lijkt het einde nog niet in zicht te zijn. Leef niet naar het einde toe maar geniet van elke resultaat die er tot nu toe bewerkstelligd is.

Persoonlijk: Mensen kunnen allemaal praten en hun meningen geven maar je zult merken de mensen met de sterkte woorden en de waarheid hoor je niet. Waarom vraag je jouw zelf af met alle gedachtes van dien. Simpelweg niet omdat die mensen fout zitten maar juist omdat die mensen werkelijk weten hoe de vork in de steel zitten en er ver boven staat van alles wat er momenteel gebeurd waardoor ze zoiets hebben van als je echt de waarheid wilt weten moet je het op de man af vragen.

Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Liefde: Zet jouw masker af en toon jouw ware aard en houding naar de mensen toe als je iets wilt bereiken. Eerlijkheid duurt nog altijd het langste he vergeet dat niet! Je moet eerlijk zijn over situaties wat jij weet en wees dan ook direct duidelijk over wat jij wilt in de liefde.

Financiën: Jij bent deze week erg bezig met stabiliteit voor jouw zelf te creëren en je gaat wat personeel aannemen waardoor je meer investeert voor op de langere termijn geld te verdienen. Weetje soms is het verstandig nieuwe wegen in te slaan ook al weet je er weinig van af als het zo moet lopen ontmoet je vanzelf de juiste mensen die jouw goed op weg zullen helpen.

Werk: Jij moet jouw succes delen met aderen en daarmee ook jouw kijk op het leven vergroten. Ben je van plan om werk online te doen? Zo ja overweeg dan wat jij ervoor nodig hebt om het zo goed mogelijk uit te voeren zodat je achteraf niet meer schade oploopt dan je zou willen. Wil jij graag verbouwen of te verhuizen, dan zal je binnenkort daarover goed nieuws ontvangen.

Persoonlijk: Om jouw heen wordt door iemand leugens en onwaarheden over jouw uitgesproken tegen diegene waarvan je houd met het resultaat dat diegene weer op afstand gaat van jouw. Er wordt gezegd dat jij omgaat of date met een andere. Vertel de waarheid hoe zit het werkelijk. Alleen met openkaart spelen behoud je de relatie die voor jouw zo belangrijk is.

Druk op de knop en lees: