Paranormale hulplijn
Directe antwoorden op al je vragen.

Onze Helderzienden staan uw graag te hulp

www.lifetimemediums.nl

Lifetime Mediums – Paranormale hulplijn
Directe antwoorden op al je vragen.

Neem contact op met een van onze helderziende. Zij beantwoorden iedere vraag waar je maar mee rond kunt lopen!
Bij Lifetimemediums bel je Privé met professionele helderzienden.

Betrouwbare helderziende staan klaar

*****
Lifetimemediums worden?
Bonus verdiensten!
Kom en ervaar.

Heb je een dringende vraag?
Vraag direct een email consult aan en krijg zo snel en gemakkelijk antwoord van onze Lifetimemediums.  

Wat is helderziendheid

helderziendheidHelderziendheid is een paranormale gave die sommige mensen hebben, en hierdoor dus als het ware helder-zien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ´derde oog´ dat in het midden van het voorhoofd zit. 

Wat heel veel mensen niet weten, is dat iedereen het derde oog bezit. Denk maar eens aan wanneer je aan een hond denkt, dan zie je in je hoofd een afbeelding van een hond. Zo werkt het met helderziendheid hetzelfde, alleen is het niet zo dat iedereen de gave van helderziendheid bezit. Helderziende ´zien´ beelden/filmpjes in hun hoofd. 

Bij sommige mensen is dit wel het geval, en het ligt eraan hoe goed ze deze gave hebben getraind en ontwikkeld om te bepalen hoeveel ze hiermee kunnen ´zien´ en ontvangen. Het ´zien´ bij een helderziend iemand is ook niet altijd te vergelijken met het zien via je normale ogen, maar net zoals bij het voorbeeld hoe jij een hond ziet in je gedachten wanneer je eraan denkt. Dat is vaak ook de manier hoe een helderziende boodschappen door krijgt over anderen, of misschien wel hunzelf. 

 

Boodschappen ontvangen

De boodschappen die iemand met de gave van helderziendheid ontvangt gebeuren vaak door middel van een dialoog aan beelden, of filmpjes die zich afspelen in hun gedachten. En het is dan aan de helderziende om bij deze beelden en beelden de samenhang te zien en de gehele boodschap te begrijpen, én kunnen doorgeven aan de mensen waar deze voor bedoeld zijn.

Helderziendheid heeft in de volksmond verschillende benamingen:

  • Helderziend
  • Helder zien
  • Paranormaal zien

 

Mensen die helder zien worden ook wel mediums en paragnosten genoemd. Echter hoeft een medium niet helderziend te zijn, want hij of zij kan ook gebruik maken van tarotkaarten of een pendel, en daar hoef je niet helderziend voor te zijn.

 

Is helderziendheid verklaarbaar, en hoe werkt het?

helderziend energie waarnemenIs helderziendheid verklaarbaar? Dit is een veelgestelde vraag en het antwoord hierop is JA, helderziendheid is verklaarbaar.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat alles bestaat uit energie, en alles uit energie bestaat. Zo werkt het dus ook met mensen. 

Waarschijnlijk heb je wel vaker gehoord dat ieder mens een aura heeft. Alles wat jij als persoon meemaakt, en meegemaakt hebt, wordt opgeslagen als energie. Als voorbeeld, wanneer jij een emotie doormaakt, is dat een energie die je uitstraalt. Denk maar eens aan de mensen om je heen, hoe je soms voelt dat iemand verdrietig of boos is. Je kan het soms heel duidelijk zien, maar soms kun je het ook voelen. 

Dat is een goed voorbeeld van hoe een emotie bestaat uit energie. De aura wordt dan ook gevuld met deze energie en emoties, en niet alleen vanuit het verleden, maar ook met de energie van het heden en de toekomst. 

En als je de gave hebt van het helder zien, kun je dus bij mensen zien wat het probleem is, en ze vaak ook helpen om deze op te lossen. En zo zijn er nog meer verschillende manieren hoe een helderziend persoon je zou kunnen helpen, maar deze manier is het meest voor de hand liggend.

 

Hoe kan een helderziende jou helpen

Een helderziende kan jou helpen door antwoorden te geven op je levensvragen. Niet alleen zullen ze je antwoorden geven, ze zullen je ook adviezen en informatie geven die passen bij jou en jouw leven. Zit jij dus vast in een vicieuze cirkel en kom jij niet verder in het leven? 

Sta je voor keuzes waarvan jij niet weet welke de juiste is, en dus géén keuze durft te maken? Of maak je misschien juist altijd een verkeerde keuze?

Een helderziende kan jou een duidelijke kijk op je leven en je keuzes die je maakt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij het gevoel hebt altijd de verkeerde keuze te maken. Dat zou kunnen komen doordat je een belangrijke levensles nog niet geleerd hebt en daardoor blijft steken. 

Een helderziende kan jou dus bijvoorbeeld helpen bij het begrijpen van deze levensles. Waardoor je ook beter begrijpt waarom je op dat punt in je leven staat, en blijft staan. Een helderziende kan je het juiste inzicht geven dat jij nodig hebt, in elk punt van je leven.

 

Welke vragen kun je stellen aan een helderziende

vragen helderziendeEigenlijk kun je bij een helderziende met al je vragen terecht. Heb je vragen over wat de toekomst jou zal brengen. Of je ooit rijk, of zwanger zult worden.

Heb je vragen over je relatie, over je werk, of misschien over een overleden dierbare? Dit zijn allemaal vragen die je aan een helderziende kunt stellen.

Of heb je misschien een vraag waarvan je denkt dat deze tóch niet beantwoord kan worden? Stel deze vragen juist WEL! Dan zul je er in ieder geval niet onnodig mee blijven rondlopen. Misschien hebben ze geen antwoord op je vraag, maar wel een passend advies waardoor je toch weer verder kunt!

 

Bij LifeTime Mediums kun je terecht bij meerdere online mediums, en dus ook bij helderzienden. Naast een telefonisch consult via onze astrolijn, kun je ook een email consult afnemen. Zo kun je eenvoudig iedere vraag beantwoord krijgen!