Paranormale hulplijn
Directe antwoorden op al je vragen.

ONZE ONLINE MEDIUMS STAAN UW GRAAG TE HULP

www.lifetimemediums.nl
lifetimemediums

Betrouwbare mediums staan voor u klaar

Hulplijn mediums

Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten.

Medium advies op maat

Bij Lifetimemediums ontvang je mediums advies op maat. Via onze paranormale hulplijn kun je direct al jouw vragen beantwoord krijgen. 

De voordelen zijn dat je beter in je vel kunt zitten, je zelfvertrouwen kunt opbouwen, ondersteuning krijgt, en beter een keuze kunt maken. 

 

Wat houdt medium advies op maat in?

Met medium advies op maat krijg je advies en antwoorden aan de hand van jouw vragen. Bij ons kun je namelijk je levensvragen beantwoord krijgen! Heb je een vraag waarvan je niet weet of wij er een antwoord op kunnen geven? Bel dan gerust en leg je vraag voor aan een van de mediums van Lifetimemediums. Op iedere vraag kun je namelijk een antwoord of advies krijgen!

De mediums van Lifetimemediums kunnen jou helpen bij je persoonlijke groei, en helpen je door meer inzicht en duidelijkheid te krijgen. Hierdoor kun je weer vooruit en weet je wat je te doen staat, en welke stap of stappen je weer kunt nemen. 

Wij hebben al vele klanten mogen helpen om meer inzicht te krijgen, of steun te bieden bij lastige of soms uitzichtloze situaties. Ben jij de volgende die wij verder mogen helpen? Bel gerust met onze astrolijn!

Allereerst leggen we uit wat een medium is, en daarna begrijp je wat een online medium is en doet. Zeker wie voor het eerst met een medium, paragnost, of helderziende te maken krijgt, is het handig om meer inzicht te krijgen over hoe paragnosten werken en welke methodes er beschikbaar zijn voor jouw als klant.

 

Wat is een medium?

Een medium is een spiritueel persoon die beschikt over paranormale gaven. De paranormale gaven van een medium kunnen zeer uiteenlopend zijn. Meestal kan een medium contact leggen met entiteiten om zo een boodschap door te geven. Entiteiten kunnen bijvoorbeeld energieën en overleden personen zijn. De boodschap kan worden ontvangen op verschillende manieren, en vervolgens weer met jou worden gecommuniceerd.

Zo kan een medium bijvoorbeeld helderziend zijn en visuele boodschappen ontvangen, of helderhorend zijn en de boodschappen horen. Naast helderziendheid en heldervoelendheid, is er ook helderruikendheid waarbij geuren kunnen worden waargenomen.

 

Instrumenten die een online medium kan gebruiken

Veel gebruikte instrumenten die online mediums gebruiken zijn het gebruik van een pendel of tarotkaarten. Er zijn veel meer instrumenten die door mediums gebruikt kunnen worden want koffiedik kijken (lezen), handlezen, en numerologie worden ook gebruikt. Bij een online medium, dus op afstand, wordt er meestal gebruik gemaakt van de kaarten of pendel om vragen te beantwoorden. Zo kan dus bijvoorbeeld een reading gedaan worden.

 

Toekomst Voorspellen en het verleden

De toekomst voorspellen is mogelijk! Voor iedereen is er namelijk een pad uitgestippeld. Een online medium kan je helpen om het pad inzichtelijk te krijgen. De meeste vragen die aan online mediums gesteld worden gaan immers ook over de toekomst en zaken die op jouw pad komen.

 

Wat zijn tarot kaarten in het kort

Tarotkaarten zijn kaarten met afbeeldingen erop. De set tarotkaarten bestaat uit totaal 78 kaarten waarvan er 56 kleine kaarten zijn, en 22 grote. De kaarten worden ook wel Arcana genoemd. Zo heb je dus een grote arcana of kleine arcana. 

Er zijn verschillende manieren om de tarotkaarten te leggen. Bij een vraag kunnen de tarotkaarten gelegd worden op een bepaalde manier, om zo het antwoord op je vraag te krijgen. 

 

Wat is pendelen

Bij pendelen wordt er een ketting vastgehouden waaraan een hanger hangt. De hanger kan van glas, hout, of metaal zijn. De richting of vorm waarin de pendel (hanger) zich beweegt, vertelt iets over het antwoord op de vraag. De pendel kan als voorbeeld een cirkelende beweging maken, of een heen-en-weer beweging maken. De medium weet of dit een JA of NEE betekent of de vraag die je stelt. 

lifetimemediums
Lifetimemediums
lifetimemediums
mediums Derya
mediums Derya