7

Welke kleur is jouw lieveling en wat zegt het over jou?

Blauw

Wereld kleur vaak hebben mensen deze kleur lief als ze Roots met het buitenland hebben of ambiëren ze figuren uit de media of hun familie. Omdat de kleur blauw ook de kleur van Zeeën en alle andere wateren betreft zie je dat vaak ook terug in deze personen hun karakter of hun gedrag. Zo stromen ze gemakkelijk mee met de groep en zijn dus ook heel flexibel. Gezondheid van deze mensen is vaak in balans

Neutraal zo staan deze mensen in het leven een ruzie zal deze persoon ook nooit maken. Helemaal op de voorgrond hoeft voor deze persoon ook niet maar gebeurd het wel dan is dat een mooie uitkomst.

Status en gezag dat hebben deze mensen vaak omdat ze hele goede leiders mentaliteiten hebben.  Veel geld hiervan houden deze mensen en heel vaak hebben ze dat ook zeker in overvloed, maar zij staan neutraal in het leven en vinden dat ze altijd moeten delen.

Dus deze mensen zullen nooit egoïstisch in het leven staan en alles voor zichzelf behouden deze mensen delen altijd.. Veel mensen om hen heen dat is ook heel belangrijk omdat ze daarvan houden.

In het begin in hun levensjaren hebben deze mensen vaak hun leven niet helemaal op een rijtje omdat zij nog moeten leren mee stromen met hun juiste stroming.

Vaak zijn deze mensen omringt door veel familie of een gezin waar zij zichzelf kunnen zijn en lekker terug kunnen trekken en niet sterk aanwezig hoeven te zijn.

Deze mensen willen graag rust in het leven en ontspanning is voor hen ook heel belangrijk.

Geel

De kleur geel staat voor zonnig en blij.

Mensen die van de kleur geel houden staan vaak nuchter en happy in het leven vooral als de zon schijnt.

Maar zodra de zon niet te zien is dan zijn de mensen met lievelingskleur geel ook verdwenen.

Geel gaat vaak samen met logica, vormgeving en intellectuele mensen. Omdat geel fel is spreekt het gelijk expressie en optimisme uit. Vaak hebben de mensen met deze kleur als lieveling een aansprekende baan of carrière met gezag.

Geel kan je soms ook ongeloof en verwarring geven. Het is belangrijk dat je om deze kleur een dempende kleur weet te zetten. Als geel je lieveling kleur is kies dan vervolgens een alternatief om het uitsprekende iets af te remmen.

Geel staat ook voor dominantie.

Rood

Rood staat voor warme lieve temperamentvolle mensen. Erg creatief en vaak heel gedreven in het leven. Te lief of te hard middenweg voor deze mensen is er niet. Deze mensen hebben een hart van goud maar houden zich ook vaak gericht op zichzelf bezig. Als iemand eenmaal bij ze komt voor vraag en hulp zullen ze ten alle tijden klaarstaan mits daar geen misbruik van wordt gemaakt anders is de hulp direct over.

Ook hebben ze vaak 1 vast partner in het leven en vreemdgaan hoort niet in hun rijtje thuis.

Dominantie deze eigenschap bezitten deze mensen zeker maar dit laat zich niet zien in hardheid maar meer gewoon door ergens al aanwezig te zijn.

Passie en vormgeven ook geen gebrek want dit is een automatische voor deze mensen.

Deze mensen werken vaak: acteur, in de media, mode en designer, vormgeven, uitvinders

Oranje

Oranje staat voor Feestelijk en vrolijk en staat voor tradities en koninklijk en voor aanduidingen

Indien er dingen moeten worden aangegeven zijn deze mensen de beste die het best kunnen tonen op een open en leuke manier.

Vaak staan deze mensen met beiden benen op de grond hun leven is op orde en ze houden van een uitbundig leven met een feestje! Deze mensen hebben ook weleens de neiging zich te verliezen in overmatig gebruik van iets dus het is wel belangrijk dat ze zichzelf leren beheersen. Vaak zijn deze mensen harde werkers maar zij werken graag voor bazen omdat ze na werktijd graag de deur dichtslaan en naar hun eigen vertrouwde omgeving willen gaan. De branche waar je deze mensen vind is dus ook overal en nergens als het maar werken voor een baas betreft. Deze mensen gaan vaak voor zekerheid.

Deze mensen gaan het liefs alleen te werk als het om dingen uitvoeren betreft.

Zwart

Zwart staat voor theater en chique, mannelijke uitstraling.

Zwart staat ook wel voor spannend en voor aansprekend. Mensen met deze kleur als lieveling zijn vaak types die niet al te lang stilstaan zij moeten voortdurend vooruit.

Qua beroep hebben deze mensen veel veelzijdigheid omdat het overal tussen past.

Qua combineren met andere kleuren is gemakkelijk en in de kleding stijl van deze persoon is daarom altijd ruim aanbod.

Geld hebben deze mensen ook vaak meer dan zat omdat ze heel gierig zijn en bewust in het leven staan. En altijd goed nadenken voordat ze uitgeven.

De functies voor deze mensen liggen vaak in autoriteit, macht, en wisseldienst werk.

Roze

Roze

Je kent het gezegde jij bekijkt alles door een roze bril?

Deze mensen doen dat echt daarom werken deze mensen vaak in beroepen waarbij er out of the box gedacht moet worden of zijn deze mensen goed in het uitpluizen van informatie. Zij analyseren en zoeken uit en bekijken dan vervolgens naar conclusie. Deze mensen werken erg divers. Je kunt ze vinden bij allerlei beroepen als het maar te maken heeft met de punten.

Qua geld zitten deze mensen vaak goed omdat ze van een dubbeltje een euro weten te maken! Deze mensen zijn wel vaak wat vreemde mensen omdat ze in hun eigen werelden leven. Vaak hebben deze mensen ook een voorliefde voor reizen en kunnen ze niet lang stil zitten. Hun kleding stijl is erg verschillend daar is geen pijl op vast te knopen.

Bruin

Voorloper op trend en mode

Vaak zijn deze mensen natuurliefhebbers en mensen die graag heel veel landschap om hun heen hebben.

Deze mensen houden van tuinieren en denken vaak vooruit in het leven zodat ze altijd een appeltje voor de dorst voor zowel zichzelf als voor hun medemens creëren. Deze mensen kunnen oorzaken van ruzies zijn als ze bepaalde situaties niet zint. Helaas zijn ze verbaal niet sterk en trekken ze daarom ook vijanden aan.

Deze mensen betrekken vaak beroepen in de media en in de mode industrie of beroepen waarbij ze met hun schoonheid hun beroep kunnen uitoefenen. Omdat ze er vaak mooi uitzien. Zij hebben Qua kleding stijl een goede smaak dus ze ook heel graag tonen. Qua geld hebben ze het goed en leven ze heel bewust omdat ze de overvloed niet echt willen benutten ze leven graag met normale stand me om zo altijd een appeltje voor de dorst als reserve te hebben.

Turkoois

Mode liefhebbers en eigentijds.

Vaak zijn deze mensen harde werkers alleen worden ze niet naar waarden geschat.

Eenmaal wanneer iemand ze een kans geeft in het leven dan zullen ze altijd goed voor die persoon zijn mits, de persoon geen misbruik van deze kleur liefhebber maakt want dan zal de persoon diens zijde verlaten.

Alles is mooi maar deze kleurlief hebber hoeft dat allemaal niet. Deze personen staan heel bewust in het leven en maken voor zichzelf altijd wegen open door hun doorzettingsvermogen. Ze zijn geen haatdragende mensen maar daarin tegen binden ze zich ook niet zomaar.

Vrienden is mooi maar is geen pre in hun leven. Deze kleurliefhebber heeft vaak mensen om zich heen die wederzijdse goed voor elkaar zijn en ze zullen een ander ook nooit benadelen, wel is het zo als ze gezag hebben en iemand probeert ze een nederlaag te geven op welke wijze dan ook dan zal deze persoon diegenen het op een duidelijke wijze laten weten en direct de wegen laten scheiden.

Kledingstijl van deze mensen is gerelateerd aan de situatie op dat moment.

Deze kleurliefhebber heeft op geldvlak en werkvlak door zijn harde werker wel een bepaald iets opgebouwd maar deze personen kunnen te maken hebben met wat moeilijke fases van eerder waardoor ze nog niet kunnen genieten van hun verdiensten maar onthoud wees geduldig en blijf hard werken dan komt dat genieten van zelf!!

Groen

Deze kleurliefhebber staat in het leven als een vriendelijk en milieubewust persoon alles doet deze persoon met nadenken en overwegen. Het kan soms zijn dat deze persoon daarom wat traag en teruggetrokken bestaan kan hebben. Deze personen lopen ook heel vaak met geheimen rond die ze tot bitter en verdrietig kunnen maken. Deze mensen hebben vaak last van luchtwegen omdat ze mensen zijn die in de buitenlucht moeten zijn. Hun conditie is niet optimaal al denken ze van wel en hun werkvlak daarin zijn ze altijd van ze doen het maar dat kan nu zijn maar morgen zou het ook kunnen. Met andere woorden ze hebben nergens haast mee moeder natuur neemt overal de tijd voor dus zij ook.

Helaas zijn deze mensen wel te goed voor bepaalde personen en als ze dan gekwetst zijn dan leiden de goede daaronder.
Deze kleurliefhebbers wortelen zich graag in het oude vertrouwde of ze trekken zich vaak naar de verkeerde vreemde types toe.
Ze vergeten vaak hun familie en gezinnen omdat ze zich veel te druk bezig houden met mensen die er eigenlijk niet toe doen. Deze kleurliefhebber wilt niet bij emoties en met gevoel omgaan kunnen ze al helemaal niet. Hun kledingstijl is zoals gewend van deze kleurliefhebber heel eigenwijs en smaak gerelateerd aan de persoon in kwestie.

Financieel heeft deze persoon wel altijd geld omdat deze persoon daar graag op zit.

Deze mensen hebben vaak kritiek op anderen en uiten het al te graag.

Mocht je nog verdere vragen hebben of meer uitleg willen bel naar lifetimemedium Derya.

WIJ HOPEN DAT JE WAT AAN DEZE UITLEG HEB GEHAD

7

Heeft u hulp nodig?
Lifetimemediums probeert ervoor te zorgen dat u ons 24/7 vragen kunt stellen. Wij helpen u graag aan service en contact, indien onze mediums allemaal Offline zijn. Dan kunt ons ten alle tijden een mail toesturen met uw vraag erin. Wilt u toch uw vraag gewoon persoonlijk aan onze mediums stellen dit mag zeker! Bel direct naar uw geliefde Lifetimemediums zodra deze weer Online is!