Lees hier:

MAANDHOROSCOOP

Lieve Bezoekers,
Dit zijn de horoscopen voor de maand Juni

steenbok

Maandhoroscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)
Liefde & relaties
De Maan is de planeet die heerst over jouw huis van relaties. De maansverduistering op 5 juni en de zonsverduistering op 21 juni hebben daardoor veel invloed op je liefdesleven. Relaties kunnen op de proef gesteld worden. Het maakt niet uit of het nieuwe of bestaande relaties zijn.

Maar niet alles is negatief gelukkig. Dit kan een periode zijn waar je, als je hem hebt doorgemaakt, alleen maar sterker uitkomt. Dit is de tijd om problemen aan te pakken die je te lang hebt genegeerd en vermeden hebt om aan te pakken.

Relaties die al langer niet lekker liepen, kunnen beëindigd worden. Neem wel ruim de tijd voordat je beslissingen neemt die een grote impact hebben. Single Steenbokken moeten deze maand juni vooral geduldig zijn. Er kunnen interessante ontmoetingen zijn, maar ze ontwikkelen zich niet snel op romantisch gebied.

Werk & carrière
Op het werk is deze maand behoefte aan reorganiseren en het bedenken van nieuwe strategieën voor de toekomst groot.

Venus, beweegt tot 25 juni tegengesteld door je 6e huis van werk en Mercurius begint daarmee op 18 juni door het huis van relaties. Er kunnen hierdoor lange discussies plaatsvinden die nergens toe leiden. Doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en geduld zijn belangrijke onderwerpen.

De maansverduistering op de 5e en zonsverduistering op de 6e beïnvloeden je huizen van geld. Je financiën kunnen je deze maand hoofdpijn bezorgen. Gelukkig zorgen deze momenten er ook vaak voor dat je oplossingen en verbeteringen doorvoert die je anders niet had kunnen bedenken. Gebruik je intuïtie. Sta open voor veranderingen en luister niet te veel naar de raad en tips van anderen.

Body & mind
Steenbokken kunnen deze maand juni veel nadenken over grote onderwerpen zoals de zin van het bestaan. Vooral op dagen rond de verduisteringen (5 en 21 juni) kunnen angsten en onzekerheden toenemen. Spirituele activiteiten als yoga en meditatie kunnen je helpen in deze periode. De laatste week van juni verbetert je stemming.

waterman

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)
Liefde & relaties
Juni is voor Watermannen best een goede maand waar het om liefde en relaties gaat. De Waterman krijgt veel aandacht van zijn geliefde. Je wordt zelfs verwend en je kan goede gesprekken voeren. Maar Venus beweegt wel tegengesteld tot 25 juni in je 5e huis van liefde en romantiek. Hierdoor kunnen Watermannen zich ondanks die aandacht onzeker voelen ook al is daar niet veel aanleiding voor.

Bij bestaande relaties kan geld een onderwerp zijn dat stress oplevert. Vooral de eerste twee weken. De communicatie hierover kan moeizaam verlopen en kleine irritaties kunnen snel oplopen.

Watermannen die verliefd zijn of een relatie hebben met iemand op het werk, kunnen na 18 juni de invloed van Mercurius merken die dan tegengesteld gaat bewegen door je huis van werk en gezondheid. Er kunnen zich

Werk & carrière
De Maan is de planeet die heerst over je huis van werk en gezondheid. Op de 5e juni vindt een maansverduistering plaats en op de 21ste een zonsverduistering. De maansverduistering vindt plaats in je 11e huis van groepen, vriendschappen en andere sociale relaties. Het kan een keerpunt betekenen waarbij je gedwongen wordt om je toekomstige plannen te wijzigen of aan te passen. Deze verduistering kan ook ontevredenheid of twijfels naar boven brengen over mensen met wie je samenwerkt.

Mars en Neptunus bevinden zich van 12 tot 15 juni dicht bij elkaar in je 2e huis van geld uit inkomsten. Dit kan Watermannen wat onrealistisch en dromerig maken wat betreft ideeën om geld te verdienen.

Ook de zonsverduistering vindt op de 21ste vindt plaats in je huis van werk en gezondheid. Mercurius die retrograde beweegt vanaf de 18e, bevindt zich daar ook. Dit betekent dat zich veranderingen op het werk kunnen voordoen, of dat je gaat zoeken naar een nieuwe baan of er in ieder geval over nadenkt.

Juni is geen maand om financiële risico’s te nemen of om te speculeren.

Body & mind
De Zons- en maansverduistering hebben beide invloed op je gezondheid. Daarnaast zijn er ook redelijk veel planeten die tegengesteld bewegen. Juni is daarom een maand om voorzichtig met je gezondheid om te gaan, veel te ontspannen en gezond te eten.

vis

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)
Liefde & relaties
De zons- en maansverduistering die deze maand plaatsvinden hebben veel invloed op het gevoelsleven van de Vissen. Sommige Vissen kunnen meer behoefte hebben aan veranderingen in hun liefdesleven. Een andere manier om te communiceren, een andere houding aannemen ten opzichte van hun partner of een andere manier om hun liefde te uiten.

De zonsverduistering van 21 juni vindt plaats in je 5e huis van liefde en romantiek. Je kan hierdoor op de proef gesteld worden op het gebied van de liefde. Misschien vraag je je af of je nog voldoende gevoelens hebt voor je partner en of de relatie nog steeds is wat je wilt.

Vooral vanaf 18 juni, als Mercurius tegengesteld gaat bewegen, is het een goede tijd om je relatie te evalueren en te analyseren en je conclusies te trekken. Je kan interessante ontdekkingen doen over jezelf, je relatie of je partner.

Single Vissen kunnen heel plotseling verliefd worden. De kans is wel groot dat ze er snel achterkomen dat ze niet bereid zijn om toezeggingen te doen of zich te binden.

Werk & carrière
De maansverduistering op 5 juni vindt plaats in je 10e huis van carrière. Jupiter die heerst over dit huis beweegt tegengesteld. Dit kan een periode zijn waarop je heel realistisch bent, nadenkt over de toekomst en inziet dat je je plannen moet herzien.

Je kan twijfels hebben over plotselinge en onverwachte veranderingen in het bedrijf waar je voor werkt of door nieuwe wetten of regels. Voor een aantal Vissen kan dit net het laatste duwtje zijn dat ze nodig hebben om voor zichzelf te beginnen. Vooral rond 21 juni als de zonsverduistering plaatsvindt, is het het goede moment voor een nieuwe start. Wees niet te impulsief met het nemen van beslissingen en denk goed na over de gevolgen.

Na 25 juni krijg je nieuwe kansen om schulden af te lossen of een financiering te vinden voor reparaties of verbeteringen aan je huis.

Body & mind
De zon heerst over je 6e huis van werk en gezondheid. Door de zonsverduistering die deze maand op 21 juni plaatsvindt kan een oudere kwaal weer opkomen of een bestaande kwaal verergeren. Stress en een gebrek aan zelfvertrouwen kunnen deze maand ook vaker voorkomen.

Bedenk je dat veranderingen van binnenuit beginnen. Stel je volwassen en verantwoordelijk op. Saturnus in je 12e huis helpt je hierbij.

ram

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)
Liefde & relaties
Venus, de planeet die heerst over je huis van relaties beweegt tot 25 juni door je huis van communicatie. De Zon, die heerst over je huis van de liefde, bevindt zich in datzelfde huis. Let daarom extra goed op de manier waarop je communiceert met je partner en hoe je je gevoelens uitdrukt.

Je vindt het moeilijker om de juiste woorden te vinden om je gevoelens te beschrijven of je drukt je verkeerd uit waardoor een misverstand ontstaat. Goed luisteren is heel belangrijk.

Een aantal Rammen voelt de behoefte om weer in contact te komen met oude liefdes of kunnen verrast worden doordat een oude liefde plotseling weer met hen contact zoekt. De zonsverduistering op 21 juni kan nieuwe emoties losmaken. Relaties die niet stabiel zijn kunnen onder druk komen staan en het kan zelfs tot een breuk leiden. Single Rammen kunnen verliefd worden, maar een relatie ontwikkelt zich maar traag.

Werk & carrière
Mars de planeet die heerst over jouw teken, trekt door je 12e huis tot 28 juni. Op het gebied van werk en carrière lijken er geen grote veranderingen of initiatieven te zijn. Veel planeten zoals Jupiter, Saturnus en Pluto bewegen tegengesteld en ook al maken ze gunstige combinaties met Mars, er zit maar weinig schot in de zaken. Juni is daarom meer een maand om na te denken over nieuwe ontwikkelingen, een nieuwe strategie en plannen te maken voor de lange termijn.

Probeer je intuïtie te gebruiken en laat je niet alleen leiden door de zucht naar macht en/of geld maar probeer ook rekening te houden met de spirituele kant en met de gevoelens van anderen.

Venus de planeet die gaat over geld, blijft tot de 25e tegengesteld bewegen. Wacht tot na die datum met het nemen van grote financiële beslissingen.

Body & Mind
De maansverduistering op 5 juni en de zonsverduistering van 21 juni kunnen emotioneel lastig zijn voor de Ram. Er kunnen gespannen momenten zijn en je kan bij conflicten betrokken raken. Stel je flexibel op en maak een nieuw begin.

Mercurius de planeet die gaat over je gezondheid, gaat tegengesteld bewegen en dat is een goed moment om beter na te denken over wat je voelt in je lichaam en je emoties voor gevolgen hebben over hoe je je lichamelijk voelt.

stier

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)
Liefde & relaties
In het liefdesleven van de Stier lijkt niet veel vooruitgang te zitten. Dat komt omdat deze maand veel planeten tegengesteld bewegen. Pluto, de planeet die heerst over je huis van relaties, Venus de planeet die heerst over het teken Stier tot 25 juni, Jupiter, over liefde en intimiteit tot september en Mercurius van je huis van de liefde tot 12 juli.

Juni is daarom meer een maand om na te denken en je liefdesleven te analyseren dan om in actie te komen of veranderingen door te voeren in je relaties. Ook single Stieren kunnen deze maand eens goed nadenken over wat ze precies verwachten van een romantische relatie.

Veel Stieren verlangen terug naar vroeger of naar een liefde die voorbij is. Sommige Stieren zullen zelfs weer opnieuw contact zoeken met een ex geliefde. Vrienden kunnen deze maand een rol spelen in de liefde. Ze kunnen optreden als koppelaar of je voorstellen aan iemand die je leuk vindt. Stieren kunnen ook ontdekken dat ze meer zijn gaan voelen voor een vriend of een vriend kan jou de liefde verklaren.

Werk & carrière
Omdat zoveel planeten tegengesteld bewegen is het voor de Stier belangrijk om je financiën op orde te brengen en je uitgavenpatroon aan te passen aan je budget.

De maansverduistering op 5 juni in je 8ste huis draait behalve om liefde ook om geld van je partner. Dit kan financieel een moeilijke tijd voor je partner zijn en dat heeft ook invloed op jou en je plannen.

Als Mercurius tegengesteld gaat bewegen op de 18e kan je met vergissingen of vertragingen te maken krijgen op het gebied van geld. Na 20 juni verandert de situatie in je voordeel.

Body & mind
De maansverduistering op de 5e en de zonsverduistering op 21 juni kunnen bij de Stier angst of onzekerheid veroorzaken. Je kan pessimistischer denken over de toekomst omdat je veranderingen of aanpassingen moet maken en de Stier houdt niet van veranderingen.

Zoek iemand om mee te praten en die goed naar je problemen wil luisteren zonder te oordelen. Desnoods een professioneel iemand.

tweeling

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)
Liefde & relaties
De maansverduistering op 5 juni vindt plaats in het 7e huis van relaties. Dit kan een belangrijk moment zijn waarbij je vermogen om langdurige relaties aan te gaan op de proef wordt gesteld. Geld kan hierbij een rol spelen en kan een aanleiding zijn tot ruzie of onenigheid.
Veel Tweelingen zullen met hun partner onderhandelen over de regels van hun relatie.

Veel planeten draaien tegengesteld. Drie ervan hebben veel invloed op het leven van de Tweelingen. Jupiter, die heerst over je huis van relaties tot september, Mercurius, de planeet die heerst over het teken Tweelingen vanaf 18 juni en Venus tot 25 juni. Hierdoor is het wat lastiger om je duidelijk uit te drukken of misschien weet je gewoon zelf niet precies wat je wilt. Ook dit kan voor onrust binnen je relatie zorgen.

Je leeft deze maand ook nog steeds wat meer in het verleden. Je droomt van mensen of relaties van vroeger. Sommige Tweelingen zullen opnieuw contact zoeken met een ex. Er zal zeker sprake zijn van aantrekkingskracht maar of het tot een relatie komt is twijfelachtig.

Werk & carrière
Je stelt deze maand hoge eisen aan jezelf op het gebied van werk. Je wekt daardoor ook veel verwachtingen bij anderen. Let op dat je de lat niet te hoog legt.

Je bent enthousiast over ideeën of plannen maar je bent wat minder praktisch ingesteld. Sommige Tweelingen richten zich teveel op plannen in de toekomst waardoor ze het heden een beetje vergeten.

Ook wat betreft werk heb je te maken met de retrograde planeten. Sommige plannen kunnen stagneren door gebrek aan geld of bepaalde omstandigheden. De maansverduistering op de 5e en de zonsverduistering op de 21 kunnen ook gevolgen hebben voor je financiën. Het kan leiden tot spanningen op dit gebied maar het helpt je ook te zoeken naar nieuwe manieren van omgaan met geld of geld verdienen.

Het laatste deel van de maand denk je meer na over het leren van nieuwe dingen of om je om te laten scholen. Tweelingen kunnen ook op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Body & mind
De vele planeten die tegengesteld bewegen, en met name Mercurius, kunnen zorgen voor onrust. Je hebt deze maand juni meer ontspanning nodig. Je denkt meer na over je emoties, wie je bent en wat je echt belangrijk vindt in het leven.

kreeft

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)
Liefde & relaties
Relaties zijn een gevoelig onderwerp voor Kreeften deze maand juni. Kreeften maken een langzaam en moeizaam proces van transformatie door en dat heeft invloed op je gevoelsleven en liefdesleven.

Veel planeten bewegen deze maand tegengesteld, waaronder Venus tot 25 juni. Je wilt je gevoelens begrijpen en helder krijgen voor jezelf en je wilt je zeker voelen over je relatie. Geef jezelf de tijd om na te denken. Probeer je gevoelens en je relatie te analyseren en met oplossingen te komen. Achterhaal wat je echte gevoelens en behoeften zijn voor je partner en of jullie wel bij elkaar zijn voor de juiste redenen.

Kreeften die net aan een nieuwe relatie beginnen, hebben de neiging om de ander wat onder druk te zetten. Je wilt duidelijkheid en zekerheid. Maar probeer dat niet te doen, het werkt averechts.

Werk & carrière
Op het gebied van werk kunnen er veel veranderingen zijn. Denk aan reorganisaties of een herverdeling van taken. De maansverduistering vindt plaats op 5 juni in je huis van werk en gezondheid. Dat geeft aan dat projecten kunnen worden beëindigd of dat je werk een heel ander karakter kan krijgen. Misschien word je gevraagd om je bij te scholen.

Kreeften die op zoek zijn naar (ander) werk, doen er goed aan contact op te nemen met een baas of bedrijf waar ze vroeger voor gewerkt hebben. Wellicht kan die je verder helpen.

Verder is er ook nog een zonsverduistering op 21 juni in jouw teken Kreeft. Dat kan gevolgen hebben op financieel gebied. De Zon heerst over je huis van inkomsten uit werk. Dit is een goed moment om plannen te maken om verstandiger met geld om te gaan, het anders uit te geven en als het even kan te sparen. Misschien denk je ook na over andere manieren om geld te verdienen.

Je hebt altijd veel plannen en ideeën, maar steek je energie alleen in plannen die realistisch en haalbaar zijn.

Body & mind
De Maan is de planeet die heerst over het teken Kreeft. Maansverduisteringen hebben daardoor een grote invloed op je leven, je gezondheid en je innerlijke rust. De verduistering op 5 juni vindt plaats in je huis van werk en gezondheid. Zorg voor meer ontspanning en probeer vooral geestelijk in balans te blijven. Praat met vrienden of iemand die je vertrouwt over je angsten en gevoelens.

leeuw

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)
Liefde & relaties
In juni heeft de maansverduistering op de 5e invloed op het 5e huis van de Leeuw, het huis van liefde en romantiek. Een maansverduistering geeft vaak een soort emotionele storing of crisis aan. Slechte relaties zouden daardoor beëindigd kunnen worden.

Sommige Leeuwen voelen zich weer aangetrokken tot een ex. Misschien zoek je een oude liefde weer op of overweeg je om dat te doen..

Juni is in ieder geval een maand waarin de relaties van Leeuwen op de proef gesteld worden. Je wordt gedwongen om na te denken over je relatie en of die wel echt gebaseerd is op ware gevoelens van liefde. Als de Leeuw zijn verantwoordelijkheid neemt kan een relatie hier hechter door worden. Alleen hebben Leeuwen deze maand meer de neiging om zich te onttrekken aan hun verantwoordelijkheden. Leeuwen willen vooral flirten en plezier maken. Dat is ook een manier om niet over serieuze dingen na te hoeven denken.

Werk & carrière
Venus beweegt tegengesteld tot 25 juni, Mercurius doet dat vanaf 18 juni in je 2e huis van inkomsten uit geld. Als planeten retrograde bewegen, dan is het goed om te zorgen voor wat reserves. Het kan zijn dat je inkomen lager is, of dat er sprake is van fouten of vertragingen.

Dit is ook een goede tijd om je financiën op orde te brengen. Fouten of vergissingen kunnen aan het licht komen en hersteld worden en daar kan je iets van leren.

Leeuwen hebben ideeën genoeg. Ideeën om het werk anders in te vullen of om een andere richting in hun carrière in te slaan. Maar loop niet te hard van stapel. Je hebt de neiging om te optimistisch te zijn en te veel op de (financiële) steun van anderen te vertrouwen. Laat iemand die er verstand van heeft of een professional naar kijken.

Body & mind
De Zon is de planeet die heerst over het teken Leeuw. De Zonsverduistering op 21 juni heeft daardoor vaak een grote invloed op jezelf, je innerlijke balans en onderbewustzijn. Zeker omdat deze zonsverduistering plaatsvindt in je 12e huis. Je kan inzicht krijgen in dingen die tot nu toe hebt ontkend. Probeer je fouten te accepteren en jezelf of anderen te vergeven zodat je een nieuw begin te maken.

maagd

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)
Liefde & relaties
De Maagd moet veel werk verrichten op emotioneel gebied deze maand. Zoveel planeten bewegen tegengesteld in juni, dat het goed is om je aandacht wat vaker te richten op het verleden. Misschien moet je in gedachten teruggaan in de tijd en nadenken over momenten of gebeurtenissen die belangrijk waren in je relatie.

Mars, de planeet die heerst over je huis van liefde en intimiteit staat van 12 tot 15 juni dicht bij Neptunus in je 7e huis van relaties. Vanaf 17 juni bevindt Mars zich dichtbij Pluto, Jupiter en Saturnus, met wie hij gunstige combinaties maakt in het huis van de liefde. Daaruit kan je opmaken dat het vanaf die tijd beter afgaat in in de liefde.

Maagden die vaak nadenken over iemand waar ze in het verleden gevoelens voor hadden kunnen opnieuw contact zoeken en de band weer proberen aan te halen. Met succes waarschijnlijk.

Bedenk je wel dat je in een periode zit waarin je mensen makkelijk idealiseert of een te romantisch beeld hebt van de werkelijkheid. Dat kan tot conflicten of teleurstellingen leiden.

Werk & carrière
Saturnus beweegt tot eind september tegengesteld door je huis van werk. Venus beweegt tot 25 juni door je huis van carrière net als de Zon. Mercurius beweegt tegengesteld vanaf 18 juni door je 11e huis van groepen en toekomstplannen. Dit is daarom een maand om je werksituatie te analyseren en om plannen en strategieën voor de toekomst uit te stippelen.

Veel Maagden kunnen financieel gesteund worden door hun partner. Na 25 juni lijkt je eigen financiële situatie te verbeteren. Je reputatie op je werk zal sterker worden of er komen nieuwe samenwerkingsverbanden of zelfs een nieuwe baan.

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op je huizen van geld. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden waardoor je gedwongen wordt om maatregelen te treffen op financieel gebied. Dit soort situaties lijken op het eerste gezicht moeilijk, maar bieden ook vaak oplossingen en verbeteringen voor de toekomst.

Body & mind
De maansverduistering op 5 juni vindt plaats in je 4e huis van je emotionele basis, je thuis. Dit kan oude angsten en onzekerheden over veiligheid weer naar boven halen. Misschien ben je op zoek naar een huis of maak je je zorgen over de financiering ervan.

Probeer je innerlijke rust te bewaren en geestelijk in balans te blijven. Wees geduldig, ook in de omgang met gezinsleden. Tot de herfst ontwikkelen zaken zich traag. Daarna komt er weer vooruitgang.

weegschaaL

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Liefde & relatie
Weegschalen kunnen deze maand juni wat ongeduldig zijn. Je wilt graag tijd besteden aan je relatie, je relatie verbeteren of samen dingen doen. Maar helaas word je deze maand vooral opgeslokt door andere verplichtingen. Je partner neemt je dat niet altijd in dank af. Om de harmonie binnen je relatie te bewaren is de inzet van beide kanten nodig.

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op Venus, de planeet die heerst over het teken Weegschaal en op Mars die heerst over je huis van relaties. Er kunnen zich hierdoor eerder spanningen voordoen. Communiceren verloopt moeizamer en het lukt niet altijd om op één lijn te komen als er plannen gemaakt moeten worden voor de gemeenschappelijke toekomst.

Single Weegschalen kunnen aan het eind van de maand iemand ontmoeten die ouder is of die geestelijk heel volwassen is. Die persoon kan je inspireren op het gebied van de liefde.

Werk & carrière
Veel planeten bewegen tegengesteld deze maand. Hierdoor verlopen zaken op het werk en financiële zaken minder snel dan je zou willen. Misschien moet je je plannen voor de toekomst herzien of aanpassen. Gelukkig staan de planeten gunstig in het geval je opnieuw moet onderhandelen en overleggen. Dit is geen maand waarin je snel beslissingen moet nemen, dus neem de tijd.

Weegschalen die op zoek zijn naar werk kunnen geholpen worden door hun partner of iemand uit hun omgeving. Ook ouders kunnen je zowel op financieel als professioneel gebied helpen.

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op je carrière. De Maan heerst over je 10e huis van carrière en vindt plaats in je 3e huis van leren en communicatie. Sommige Weegschalen zullen meer inzicht krijgen in wat ze nu moeten gaan doen. Misschien een nieuwe opleiding volgen of nieuwe vaardigheden leren.

Ook de zonsverduistering op 21 juni vindt plaats in je 10e huis van carrière en kan een keerpunt zijn waarin je besluit een andere richting in te slaan.

Body & mind
De twee verduisteringen in juni en de vele planeten die tegengesteld bewegen, maken dit geen makkelijke maand. Veel Weegschalen zijn wat moe en hebben weinig energie. Ga voorzichtig om met je gezondheid. Probeer je niet te laten overheersen door angsten en onzekerheden. Probeer meer nadruk te leggen op de positieve gebeurtenissen en mensen in je leven.

schorpioeN

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Liefde & relaties
In juni verloopt het liefdesleven van de Schorpioenen wat trager dan normaal. Je verlangt vaker terug naar het verleden en er kunnen communicatieproblemen zijn. Dit wordt veroorzaakt doordat een groot deel van alle planeten deze maand tegengesteld beweegt. Pluto, Venus, Mercurius en Jupiter bijvoorbeeld.

Het advies is om de liefde zoveel mogelijk te nemen zoals het komt. Zet mensen niet onder druk, manipuleer ze niet en dring niet te veel aan. Schorpioenen kunnen makkelijk een obsessie voor iemand ontwikkelen. Dat kan ook iemand zijn uit het verleden waarvoor je nog gevoelens hebt.

Wat bestaande relaties kan helpen, is het openlijk bespreken van gevoelige en intieme onderwerpen.

Op 5 juni vindt een maansverduistering plaats in je 2e huis van persoonlijke waarden en eigendommen. Op dat moment staat de Maan recht tegenover Venus in je huis van liefde en intimiteit. Onderwerpen als jaloezie, vertrouwen en intimiteit kunnen daardoor belangrijk worden in je relatie.

Werk & carrière
De maansverduistering op de 5e en de zonsverduistering op de 21 hebben veel invloed op je werk en je financiële situatie.

De maansverduistering vindt plaats in je tweede huis van inkomsten uit geld en maakt een moeizame combinatie met Mars in je huis van werk. Dat kan betekenen dat er een keerpunt is op je werk of wat betreft je inkomen. Er kunnen zich veranderingen voordoen waarbij je eigen talent en creativiteit heel belangrijk gaan worden. Je gaat je kennis en vaardigheden zo gebruiken dat je je uiteindelijk meer verdient dan nu. Maar de ontwikkeling gaat langzaam.

De zonsverduistering op 21 juni kan een aanwijzing zijn dat je een cursus of opleiding gaat volgen of nieuwe vaardigheden gaat leren. Het buitenland, import, export of werken in het buitenland kunnen ook binnen de mogelijkheden liggen.

Body & mind
Wat betreft gezondheid voel je je goed en heb je voldoende energie. Rond de verduisteringen is het voor iedereen, dus niet alleen voor Schorpioenen belangrijk om meer rust te nemen.

Venus en Mercurius helpen je deze maand om de relatie met mensen of situaties die niet meer werken, te beëindigen.

Schorpioenen hebben deze maand de neiging om te hoge of onrealistische verwachtingen te hebben van partners of andere mensen om wie ze geven. Ga het gesprek aan ondanks dat het niet makkelijk is en het soms kan lijken of jullie een andere taal spreken.

boogschutter

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)
Liefde & relaties
In de maand juni heb je het geestelijk niet makkelijk. Je moet wat meer moeite doen om je gedachten op een rijtje te zetten en jezelf emotioneel in balans te houden. De maansverduistering van 5 juni vindt plaats in jouw teken Boogschutter in het 8e huis van liefde en intimiteit. Het 8e huis staat ook voor emotionele reiniging en helpt je om je te ontdoen van giftige relaties en schadelijke patronen.

De energie van de maansverduistering kan zorgen voor inzicht in je eigen behoeften en dat kan invloed hebben op je relatie. Single Boogschutter zullen deze maand juni minder snel een nieuwe relatie beginnen.

Behalve de verduisteringen bewegen veel planeten tegengesteld deze maand. Hierdoor zijn Boogschutters wat minder avontuurlijk dan normaal. Je keert je meer naar binnen en je bent wat minder bezig met de liefde. Vanaf 18 juni gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties tegengesteld bewegen. Daar vindt ook de zonsverduistering plaats op de 21e. Je partner kan meer aanpassing van je vragen of dwingt je om je zo te gedragen dat de relatie voor allebei aangenamer wordt.

Werk & carrière
Wat betreft werk is de Boogschutter er klaar voor om een aantal radicale veranderingen door te voeren. Maar de middelen die ervoor nodig zijn, lijken niet altijd beschikbaar te zijn. Dat is te wijten aan Mercurius die op 18 juni tegengesteld gaat bewegen. Financiering en uitvoering van ideeën en plannen zijn nu moeilijk te realiseren.

De energie van de vele planeten die tegengesteld bewegen zorgen er ook voor dat dit niet de ideale tijd is om nieuwe projecten op te starten. Dit is daarom meer een maand om plannen te maken en nieuwe strategieën voor de nabije toekomst te bedenken.

Het is ook belangrijk voor de Boogschutter hun houding ten opzichte van geld aan te passen en om minder afhankelijk te worden van anderen. Ga verstandig met je geld om en bedenk een slimme oplossing om schulden te verminderen.

Body & mind
Je gezondheid heeft je aandacht nodig. Maak een eind aan slechte gewoonten, ongezonde eetgewoonten en overdaad. Oude kwaaltjes kunnen makkelijk de kop opsteken.

Probeer je in relaties met anderen niet te overheersend op te stellen. Mensen zouden het vertrouwen in je kunnen verliezen.

Druk onder op de knop en lees: