Maandhoroscoop Augustus 2020

MAANDHOROSCOOP
steenbok

Maandhoroscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

De issue die er zich voordoet in jouw relatie en omgeving daar moet echt iets aan worden veranderd want het loopt niet meer lekker zo. Er kan doormiddel van goede gesprekken nog wel worden gekeken naar een oplossing mits er beiden oor naar hebben. Als jullie beiden ervoor kiezen om een relatie voortzetten maak dan meer tijd voor elkaar en zorg ervoor dat je elkaars vertrouwen weer wint en zorg amen voor een beteren verloop naar de toekomst. Alles kan en alles mag als het maar onderling besproken wordt.

waterman

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Je wilt het verleden loslaten en het heden en de toekomst in wandelen maar toch vindt je het erg lastig om het door te voeren.
Je houd je teveel vast en bezig met bepaalde vervelende patronen van jezelf waardoor je een bepaalde verandering en een positieve ontmoeting negeert. Je worstelt met dubbele gevoelens en stelt te hogen eisen verwachtingen aan een bepaalde persoon waar jouw gevoel naar uitgaat. Je hebt in bepaalde zaken wel degelijk gelijk maar soms frustreert het jouw als de ontwikkeling die je het meeste wenst niet gebeurt. Maar onthoud de kosmos heeft voor jouw heust wel een stabiele goede relatie weggelegd maar werk aan de tussen tijd aan jezelf zodat je die persoon niet wegduwt.

vis

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Deze maand Augustus staat voor jouw in het teken van genieten zonnen en jouw lekker voelen met de fijne mensen om jouw heen. Je hebt geen zin deze maand in moeilijk doen en je houd deze maand voortdurend rekening met de mensen om jouw heen. Althans dat enk jij toch kan het zijn dat jouw familie niet de juiste houding van jouw heeft ontvangen de afgelopen tijd waardoor iedereen wat twijfelt aan jouw intentie. De afgelopen tijd is het voor jouw even lastig geweest jouw zakelijke kant los te laten en jouw familie herinnert jouw daar elk dag even aan. Wees duidelijk in wat moet gebeuren en maakt dan de tijd voor jouw dierbare

ram

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Er is veel tijd van jouw verloren gegaan in dingen en zaken wat jouw niks hebben opgeleverd. Nu deze maand ga je bezig met jouw huis opknappen en daar krijg je wel de hulp bij die je wilt. Wees oplettend in het verkeer en ga zeker de auto niet in na een ruzie want dat gaat helemaal fout. Als jij bepaalde plannen graag wilt uitwerken denk dan rustig na wat je zou willen. Deze maand is het erg mooi weer dus het is ook belangrijk dat je even lekker uitrust zodra het kan. Zet belangrijk dingen voor de planning na de helft van de maand dan zul je namelijk merken dat je het per punt netjes afkan vinken van je lijst.

stier

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

De vragen voor jouw deze maand is niet wat ga je doen maar is vooral wat ga je deze maand loslaten. Jij merkt dat je telkens een bepaalde tegenslag ervaart en het is dan ook aan jouw het advies laat los en stop met die weg. Het heeft geen zin jouw punt duidelijk te maken als het toch niet aankomt bij die persoon. Je kan het nog zo goed bedoelen soms is het advies van loslaten en laat mensen vallen zodat ze zelf leren opstaan en dan inzien dat jij het wel goed bedoelde. Ben je van plan een andere carrière stap te maken? Laat de kans die je snel voorbij komt dan zeker niet liggen en geef deze maand Augustus akkoord op de zaak aan. Je zult merken dat dan gelijk alle tegenslagen zullen worden opgeheven.

tweeling

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Juli was voor jouw de maand om dingen in te zien en om de definitieve verandering te maken in de maand augustus deze is dus aan gebroken dus kom van je luie stoel af en ga aan de slag! Stop met geld uitgeven aan dingen die veel te duur zijn als het allemaal goedkoper kan. Soms kan een besparing website check goed doen om jouw te helpen euro’s te besparen. Na de helft van deze maand zul je merken dat je weet hoe je vanaf dan de goede en verstandige stappen met goede resultaten zal bewandelen.

kreeft

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Zaken waarvan jij weet dat ze niet langer goed voor je zijn moet je afsluiten deze maand. Jij overweegt even een paar dagen weg te gaan en bent daarvoor bereid te back pekken als je maar even rust mag ervaren en een kleine vakantie tegemoet mag gaan. Jouw werk zal deze maand gaan veranderen en daardoor ben je even helemaal toe aan je rust. Omdat je weet die verandering van werk zal jouw weer even veel gaan eisen maar wees gerust je zal er wel meer geld door verdienen dus dat is ook wel weer iets goed.

leeuw

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Voor jouw is het raadzaam niet alles in een keer op iets in te leggen want dan zul je een verlies kunnen leiden. Bekijk eerder de zaken van een afstand en kijk hoe je rustig aan deze maand die successen kan boeken die je zou willen. Ben je even moe en wil je rust dan is de maand augustus enorm goed om lekker even uit te dijen in de zon en wellicht krengt dat nog wel een goed idee met zich mee waardoor je zakelijk oom weer beter uit de voeten kan komen. Neem eerst een blik op zaken voordat je besluit dingen over te nemen.

maagd

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Je bent het niet eens met de anderen om jouw heen en je begrijpt niet dat diezelfde personen telkens in diezelfde fouten trappen. Heeft het met hun behoefte te maken of is het iets anders? Je kan het probleem alleen aanpakken als je probeert te ontdekken waardoor het telkens dezelfde patronen zijn die zich voordoen pas dan kan je de cirkel doorbreken.
Jij met ook meer afstand nemen van de mensen om jouw heen want jij bemoedigd ze teveel aan die verkeerde beslissingen telkens weer te doen want aghh ja jij vangt ze toch wel weer op.

weegschaaL

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

In het begin van dit jaar heb jij te maken gekregen met rigoureuze veranderen die jouw enorm in posities gebracht heeft waar je nooit in hebt willen staan. Maar door die kennis te ervaren ben je wel vooruit gaan denken als het gaat om financiële overwegingen. En nu merk je dat elke situatie gebeurd met een reden. Alleen ben jij deze maand van augustus wel bereid toe te geven waar jouw fouten zaten zo ja dan pas zul jij de hulp en steun ervaren van je omgeving die je wenst zo niet dan val je nog erger naar beneden omdat je mensen onnodig van zaken beschuldigd. Ga voor het leggen van contacten op de goede manier en stop met ruzie en strijd.

schorpioeN

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Deze maand ga je merken dat het bij jouw niet werkt om een planning te maken want jij kan jou er toch niet aan houden. Jij hoopte op de steun uit je omgeving waardoor je weer even vooruit kan maar ook daarin loopt het niet zoals je gewenst had, Heb je jouw ingesteld om ruzie te maken of eventueel op te lossen stel dit even uit want je zult er namelijk achter komen dat de informatie die je tot dusver heb verkregen niet klopt en als je dus ruzie maakt on onjuiste redenen dan blijf je dadelijk voor niks aan de pan hange. Want zou die ene verstandige persoon ook alweer tegen je zeggen in zulke situatie?? Jouw geldvlak is deze zomermaand lekker aangevuld en daarvan ga je jouw wel verdiende vakantie graag tegemoet.

boogschutter

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Jij wilt een droom na leven maar jij hebt het idee dat het iet haalbaar is. Hoe kan het nou dat je opgeeft? Jij bent altijd diegene die juist alles op alles zet om het te bereiken in het leven. Geef ook al is het even moeilijk voor jouw niet op want dat is zonde van je tijd en van je gedane moeite zet door. Deze maand zul je zien dat alles voor jouw goed op zijn plekje beland. Jij gaat kunnen meereizen met iemand om je heen waardoor je vele informatie zal vergaren die jouw ten goede kan komen.

Druk onder op de knop en lees: