Overzicht erkenning van de NR 1 Lifetimemediums

Lifetimemedium Derya

Kom meer te weten over uw leven met de volgende medium:
Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten. Ik ben eerlijk en zeg wat ik zie en aan de hand daarvan geef ik je advies. Ik heb een gave en daarmee wil ik mensen helpen. Mijn wens is je meer inzichten geven en zo vragen te beantwoorden waar je zelf vraagtekens bij heb. Mijn doel is om je met mijn zuivere gave op de juiste weg te helpen.

Kies voor Medium Derya zij is:
1. Erkend medium
2. Betrouwbaar
3. Helderziend
4. Heldervoelend
5. Paragnost
6. Medium

Op deze 6 punten is dit medium beoordeeld en erkend.
Ruime werkervaring ruim 11 jaar op de lijn

Lifetimemedium Anny

Kom meer te weten over uw leven met de volgende medium:
Mijn naam is Anny en als medium beantwoord ik graag je vragen op diverse gebieden. Ik krijg dingen door met mijn gave en met de kaarten en pendel.
Ik wil je graag voorzien van advies zodat je weet wat je kan verwachten. Ik werk op een zuivere en eerlijke manier. Voor duidelijk advies ben je bij mij aan het juiste adres.

Kies voor medium Anny zij is:
1. Erkend medium
2. Betrouwbaar
3. Helderziend
4. Helder voelend
5. Paragnost
6. Medium

Op deze 6 punten is dit medium beoordeeld en erkend.
Werkervaring Ruim 22 jaar in deze branche en op de lijn

EVEN UW AANDACHT!!!

Heeft u hulp nodig?
Lifetimemediums probeert ervoor te zorgen dat u ons 24/7 vragen kunt stellen. Wij helpen u graag aan service en contact, indien onze mediums allemaal Offline zijn. Dan kunt ons ten alle tijden een mail toesturen met uw vraag erin. Wilt u toch uw vraag gewoon persoonlijk aan onze mediums stellen dit mag zeker! Bel direct naar uw geliefde Lifetimemediums zodra deze weer Online is!