Welkom

Hier leest u de Dag horoscoop van:
Vrijdag 29 mei 2020
Lifetimemediums wenst u een fijne dag.

Steenbok

Steenbok
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Deze dag leent zich voor een heel goed humeur. Je weet waar je naartoe wilt en ook hoe je daar wilt komen. Het kan echter zijn dat je daar teveel kracht achter zet. Laat je niet in de luren leggen door mooie praatjes. Vraag door en als het niet goed voelt, dan is daar vast een reden voor. Vooral bij een geschil is het zaak het hoofd koel te houden. Blijf niet alleen praktisch, blijf vooral logisch nadenken. En geniet nog even van deze dag.

Waterman

Waterman
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Als je nog een discussie met een familielid te voeren hebt, zet dat dan voor vandaag op de agenda. Jouw hoofd is helder en je weet verdraaid goed waar je het over hebt, dus ze hebben een stevige tegenstander aan jou. Je neigt naar huiselijke gezelligheid. Met je partner ben je romantischer dan ooit, je voelt je verbonden. Als single krijg je warme gevoelens voor iemand die je net ontmoet hebt. Je verstand en je gevoel zitten op één lijn.

Vissen

Vissen
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Als er onderwerpen zijn die je liever niet met de hele wereld bespreekt, dan kun je vandaag beter zwijgen. Op de een of andere manier vindt precaire informatie onverwacht z’n weg naar buiten terwijl jij daar helemaal niet op zit te wachten. Vermijd het dus om over ingewikkelde onderwerpen te praten terwijl er kinderen bij staan. Zorg dus, als je nu ergens mee bezig bent, dat je vandaag al alle details van elke stap in jouw hoofd hebt.

Ram

Ram
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Je zit lekker in je vel en in je kleren, en zelfs je haar lijkt beter te vallen dan normaal. Je kunt hier je profijt mee doen door bij anderen datgene los te peuteren wat je al lang wilde hebben. Als single kun je rekenen op positieve resultaten. Dat komt vooral, omdat het je geen enkele moeite kost jezelf te zijn. Maar ook je relatie verloopt voorspoedig. Wil je je levensstijl aanpassen, doe het dan nu. Je hebt meer dan voldoende motivatie en discipline.

Stier

Stier
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Je kunt vandaag aangenaam nieuws verwachten, terwijl je daar helemaal niet op rekende. Een goede vriend komt het je vertellen, dus luister goed! Wat ook jouw beslissing mag zijn, denk er eens in alle rust over na! Thuis vis je naar complimenten. Als je die niet krijgt, raak je snel geïrriteerd. Je hebt nu sowieso de neiging om te overdrijven. Je stort je te veel op allerlei activiteiten, of je eet meer dan je van plan was. Bewaak je grenzen wat beter.

Tweeling

Tweelingen
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Er zit uitbreiding aan te komen. Dat kun je letterlijk nemen, het kan inderdaad een baby zijn maar ook een nieuw huisdier, geld, noem maar op. Op relatievlak is wederzijds begrip even zoek. Jullie voelen elkaar niet aan en er hangt spanning in de lucht. Probeer kalm te blijven bij die tegenvaller. Je baalt, maar het is beter om je niet mee te laten slepen door je emoties. Denk rustig na en maak slim gebruik van de steken die de ander laat vallen.

Kreeft

Kreeft
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Het is heel nuttig om eens streng naar jezelf te kijken. En kijk dan eens met een bewonderende glimlach naar alles waar je vreselijk goed in bent. Jij en je partner of een goede vriend of vriendin willen allebei een totaal verschillende kant op. Je zit met je handen in het haar. Hoe moet je dit nu oplossen? Het werkt in ieder geval niet als je blijft binnenvetten. Je zult je mond open moeten trekken en zeggen dat je dit een moeilijke situatie vindt.

Leeuw

Leeuw
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Leg niet jouw hele ziel en zaligheid bloot bij iemand die je nog niet zo goed kent. Veel mensen hebben nu eenmaal de akelige gewoonte om zich een mening aan te meten over het leven van een ander. Je bent je verhaal kwijt, dat dan weer wel, maar vervolgens gaat jouw toehoorder ermee aan de haal. De kans is groot dat zo iemand er nog een vervelende draai aan geeft, waardoor je in een raar daglicht komt te staan. Daar kun je dan niets aan doen.

Maagd

Maagd
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Je kunt vandaag zomaar de behoefte voelen om de mensen uit je directe omgeving wat vaker te zien. Het leuke deel van je familie bijvoorbeeld, of vrienden waarmee je eigenlijk te weinig contact hebt. Reken er op dat je problemen krijgt met communicatie; slecht bereik met je mobieltje, foutmeldingen met je e-mail of te laat bezorgde post. Het zorgt voor frustratie. Gelukkig zit je goed in je vel en heb je met je familie goed contact.

Weegschaal

Weegschaal
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Je kunt vandaag in een heel edelmoedige bui zijn. Als iemand iets van je nodig heeft, vind je het prima om even te helpen. Daardoor voel je je helemaal top. Ga in op uitnodigingen en verras jezelf. Of je nu wilt of niet, je moet al je aandacht richten op je thuissituatie. Tussen jou en je partner of je gezin gaat het niet lekker, maar je kunt de problemen niet blijven ontlopen. Het is fijn om jezelf eens helemaal af te beulen bij het sporten.

Schorpioen

Schorpioen
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Voel je je een beetje eenzaam? Sta dan op en doe er iets aan. Straks zit je daar in je dooie eentje te verpieteren en daar wordt niemand vrolijk van. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, moet je rekening houden met vertragingen of kapotte voertuigen. Blijf met je partner in gesprek en zorg ervoor dat jullie niet te veel uit elkaar groeien. Toch moet je prioriteiten stellen. Als je iets heel erg graag wilt, moet je je ook weer niet laten tegenhouden.

Boogschutter

Boogschutter
Jouw daghoroscoop voor vandaag vrijdag 29 mei:

Als jouw vrienden je een beetje links laten liggen, betekent dat niet dat ze jou niet meer leuk vinden. Ze hebben het waarschijnlijk gewoon druk en jij neemt het feit dat hierdoor wat afstand ontstaat veel te persoonlijk. Zonde van de energie, want je kunt van zoiets een verdraaid slecht humeur krijgen, terwijl er niets aan de hand is. Schijnt reuze slecht te zijn voor je hart, bloedvaten en andere losse onderdelen. Laat het dus ‘gewoon’ los.

Druk onder op de knop en lees: