Paragnost en paragnosten, wat zijn het?

Een paragnost is een verzamelnaam voor mensen die beschikken over paranormale gaven. Deze mensen worden paragnosten genoemd. Als paragnost kun je over een of meerdere paranormale gaven beschikken. Met een gave waar paragnosten over beschikken, kunnen andere mensen weer geholpen worden. Over welke gaven paranormale mensen kunnen beschikken lees je hieronder.

paragnosten

Gaven waarover een paragnost kan beschikken

Een paragnost kan over verschillende paranormale gaven beschikken. Zo kunnen paragnosten hederziend zijn, en die worden helderzienden genoemd. Maar ze kunnen ook helderwetend, heldervoelend, helderruikend, of helderhorend zijn.

 

Meer over de paranormale gaven

  • Helderziend = een helderziend persoon ziet dingen die anderen niet zien. Zo kunnen ze beelden in hun hoofd waarnemen, een geest zien, of een aura waarnemen. De ene helderziende is de andere dus niet, want de ene paragnost kan wel geesten (overledenen) zien, en de andere niet. Lees hier meer over helderziendheid.
  • Helderwetend = wanneer een paragnost helderwetend is, dan komen de antwoorden binnen in het hoofd. De antwoorden kunnen als beelden binnenkomen, maar ook als woorden.
  • heldervoelend = paragnosten die heldervoelend zijn hebben een gevoel over een situatie of plek. Heldervoelende personen kunnen bijvoorbeeld ook op een crime-scene (plek van misdaad) om hulp worden gevraagd.
  • helderruikend = paranormale paragnosten die over de gave helderruikend beschikken kunnen geuren waarnemen die zijn geweest, of anderen niet kunnen ruiken. Dit kunnen geuren zijn van energieën die leven aan de ‘andere kant’, de geestenwereld.
  • helderhorend = een paragnost die helderhorend is, hoort dingen zoals boodschappen. Voor deze personen zijn dus stemmen waarneembaar die boodschappen kunnen overbrengen.

Deze paragnosten staan nu voor je klaar:

Een paragnost heeft een of meerdere gaven

In de meeste gevallen beschikken paragnosten over meerdere gaven. Dit zijn de aangewezen personen om andere verder te helpen en onbeantwoorde vragen beantwoord te krijgen. Een paragnost wordt ook wel een medium genoemd. Via internet en de telefoon kun je heel gemakkelijk in contact komen met een online medium. Via een laagdrempelige manier kun je al je vragen stellen, en geheel anoniem blijven indien je dit wenst.

 

De voordelen van een online medium (paragnost) zijn bijzonder groot. Je hoeft de deur niet uit, en kunt op ieder tijdstip contact opnemen. Mocht je in een situatie terechtkomen waarin je snel op zoek bent naar antwoorden, dan kun je snel en gemakkelijk online mediums raadplegen via de astrolijn. Ook voor al je levensvragen kun je hier terecht!

paragnost bellen