COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

Het lijkt wel alsof een Boogschutter sterrenbeeld geleid wordt door geluk, er gebeuren altijd goede dingen voor de Boogschutter, dit hebben ze vooral te danken aan hun optimistische toekomstbeeld en een positieve aard.
De Boogschutter zal, ongeacht tegenspoed, altijd optimistisch blijven dat goede dingen eventueel zullen gebeuren en dat de toekomst veel geluk biedt. Boogschutters hebben een rijke en brede persoonlijkheid die zo vrij als een vogel is, boogschutters kunnen niet vastgehouden worden.

Ze zitten vol nieuwsgierigheid en kijken altijd naar uit naar de toekomst, ze zullen nooit in het verleden leven. Boogschutters nemen afstand van hun emoties omdat emoties een persoon tegenhouden, ze praten niet graag over hun gevoelens, ze ervaren deze en willen graag verder gaan.

Boogschutters kunnen roekeloos en onverantwoordelijk zijn doordat ze vaak zonder nadenken een suggestie achterna gaan of iets nieuws proberen zonder hierbij aan de voor- en nadelen te denken.

Eigenschappen Boogschutter:
Sterke punten:
Onafhankelijkheid
Enthousiast
Creatief
Zorgzaam
Gul

Zwakke punten:
Niet emotioneel
Impulsief
Losbandig
Hypocriet
Veeleisend

Boogschutters en Vriendschap:
Boogschutters zijn vanwege hun aanmoedigende en positieve aard en hun vriendelijke hart uitstekende vrienden, ze zullen alles doen om er zeker van te zijn dat hun vrienden gelukkig zijn. Ze verwachten hiervoor geen gunsten terug, hun vriendelijkheid is onbaatzuchtig.

Ze mengen zich niet met de plannen van anderen en zullen nooit hebberig of jaloers zijn. Ze behandelen anderen op de manier waarop ze zelf behandeld willen worden en leven een leven gebaseerd op een ‘leef en laten leven’ beleid, dit is dan ook de reden waarom ze zo prettig in de omgang zijn.

Boogschutters zijn uitstekende gesprekspartners met een goed gevoel van humor. Hun humor is soms de harde waarheid, echter zeggen deze mensen wat hen dwarszit en houden ze niets achter.
Wat ze zeggen is ook wat ze bedoelen, het sterrenbeeld boogschutter houdt namelijk niet van gedoe. Het houdt ze namelijk tegen wanneer ze proberen te ontcijferen wat er nou precies gezegd wordt. Ze houden van ongecompliceerdheid en verwachten dat mensen dit ook doen.

Boogschutters staan er bekend om dat ze de ‘harde waarheid’ vertellen. Wederzijds weten mensen dat ze de woorden van een boogschutter kunnen vertrouwen omdat deze altijd de waarheid spreken. Een boogschutter zal nooit iets verbergen.

Boogschutters zijn zeer aangename mensen. De enige soort mensen die wellicht niet goed met een boogschutter kan opschieten, zijn mensen die met een dagelijkse agenda leven en een zeer gestructureerd en georganiseerd leven hebben. Boogschutters zijn vaak te laat en missen af en toe een afspraak, dit komt echter alleen doordat ze zó voorwaartsdenkend zijn, dat ze af en toe het huidige vergeten.

Tolerantie is dus nodig, vooral omdat een Boogschutter dit niet expres doet, het is gewoon wie ze zijn. Als je dit begrijpt en accepteert, dan zal een Boogschutter je leven een stuk zonniger maken.

Boogschutter en Onafhankelijkheid:
Onafhankelijkheid is een van de principes van een boogschutter, ze verlangen avontuur en spanning en verwelkomen verandering met open armen. Boogschutter is het sterrenbeeld voor de filosoof en de ontdekker, ze zullen gaan waar de weg hen naartoe neemt en elk hoekje grondig onderzoeken in hun eeuwige zoektocht naar wijsheid.

Vrijheid is voor de Boogschutter zo belangrijk dat ze zelfs beslissingen maken gebaseerd op de hoeveelheid vrijheid deze keuze hen biedt. Het resultaat hiervan is dat een goed aanbod soms af wordt gewezen doordat deze te veel commitment met zich meebrengt, echter is dit hun eigen keuze en dus, althans voor hen, de correcte keuze.

Boogschutter en Temperament:
Boogschutters zijn niet emotionele of humeurige mensen, ze kunnen zelfs emotioneel afstandelijk zijn. Echter zullen ze wel chagrijnig worden wanneer ze verveeld zijn.

Boogschutters zijn optimistisch en positief, zelfs diep van binnen. Dit komt doordat ze geloven dat, ongeacht wat er gebeurt, iets positiefs altijd net om de hoek is.

Boogschutters diep van binnen:
Een boogschutter is een goed aangepaste persoon die niet tegen wordt gehouden door emotionele problemen. Het enige wat ze willen is om de wereld te verkennen, ze maken zich niet druk over emoties of gevoelens. Anderen worden wellicht gekwetst door hun gebrek aan inzet, echter geeft een boogschutter hier niets om, voor hen is dat nou eenmaal niet de reden waarom ze op deze planeet zijn. Ze zijn hier om wijsheid te vergaren, te leren en om te ontdekken.

Boogschutters hebben wel eens problemen met het afmaken van projecten wanneer deze te lang duren, ze willen meteen resultaat en zullen naar het volgende project willen gaan als een project te lang duurt. Dit is niet omdat ze lui zijn, integendeel, Boogschutters zijn verre van lui, echter stamt de motivatie om verder te gaan uit hun haat voor verveeldheid. Verveeldheid is hun vrees en i.p.v. dat ze deze confronteren, zullen ze beslissen om iets anders en meer stimulerend te gaan doen.

Boogschutters zijn niet emotionele mensen maar zijn snel gekwetst door een zorgeloze en egoïstische actie, ze zullen hierdoor gepijnigd worden maar zullen hier echter snel van herstellen. Mede dankzij hun natuurlijke stralende aanleg. Ze blijven niet met een gekwetst gevoel rondlopen omdat dit zonde is van hun energie.

Boogschutters en het Zakelijke Leven:
Boogschutters zijn geboren entertainers en sprekers. Ze zitten altijd vol met ideeën afkomstig uit hun avontuurlijke levensstijl en spannende levenservaringen. Ze zijn uitstekende verhalenvertellers, komieken, schrijvers, filosofen en acteurs.

Boogschutters kunnen dus alles zijn zolang hun beroep niet te veel verantwoordelijkheid draagt. Ze vinden het fijn om de wereld een betere plek te maken, een carrière in deze richting is dus erg geschikt voor een boogschutter.

Ze houden echter niet van de fijne details en van saaie dagelijkse routines, dit verveelt hen waardoor ze dingen zullen uitstellen en andere mensen met de details zullen opzadelen. Ze presteren zeer goed tijdens zakelijke gelegenheden, echter presteren ze het beste onder druk.

Als de situatie alles of niets is, en als er veel op het spel staat, dan kunnen boogschutters alles. Crisissituaties brengen het beste uit een boogschutter sterrenbeeld, ze presteren het beste onder druk.

Boogschutter: Liefde en Relaties
Zo Trek Je een Boogschutter Aan:
Praat met ze, stel ze vragen over henzelf, deel verhalen, breng ze aan het lachten. Vraag ze echter geen intieme details over hun levens. Houd emotioneel afstand en ze zullen zich tot jou aangetrokken voelen. Makkie.

Stel een outdoor date voor, iets wilds en gek zoals het drijven op een boot op een rivier om daarna een picknick langs de oever te houden, zoiets. Ze houden van activiteiten. Dit zijn de gemakkelijkste personen om mee te daten, onthoud echter dat dit niet altijd het geval is.

Boogschutters vrezen verplichtingen het meeste van alle sterrenbeelden. Geniet van je tijd samen met een Boogschutter en wees voorbereid om verder te gaan, of tenminste ze met andere te delen, sinds zij hetzelfde zullen doen.

Hoe is het om een Vrouwelijke Boogschutter te Daten:
Ze heeft een geweldige houding en het lijkt wel alsof ze altijd bezig is. De vrouwelijke boogschutter is voor de man die over veel energie en creativiteit beschikt. Ze houdt van niet-conventionaliteit en van verandering, neem haar dus last minute ergens mee naar toe en ze zal je voor altijd herinneren.

Indien je wilt dat ze blijft, zul je haar gelukkig moeten houden. Als ze ongelukkig of verveeld raakt, dan zal ze geen problemen oplossen, ze zal gewoon weglopen en niet terugkijken. Gelukkig is het niet erg lastig om haar vrolijk te houden. Wees haar vriend, ze neemt liefde namelijk toch niet zo heel serieus, als je haar metgezel bent, dan zal liefde vanzelf komen.

Geef haar d’r vrijheid, flirt met haar en vorder de relatie niet te snel, dring haar vooral niet op. Wees eerlijk, positief, avontuurlijk en houd haar nooit voor de gek. De gelukkige man zal niet alleen een geweldig leuke relatie hebben, maar ook een avontuurlijke compagnon hebben.

Hoe is het om een Mannelijke Boogschutter te Daten:
Deze man is lastig om te lezen. Hij houdt van spanning en zal dus wellicht meerdere vrouwen tegelijkertijd proberen te krijgen terwijl jij zijn aandacht probeert te trekken. Hij is oprecht wanneer hij jou verteld dat hij van je houdt, echter is hij dit ook wanneer hij andere vrouwen hetzelfde verteld.

Hij is niet pronkerig of romantisch en heeft de neiging om andere vrouwen die ook van spannen houden aan te trekken, wat tevens niet al te slecht is. Indien je zijn hart wilt winnen, zul je ingetogen moeten zijn wat betreft liefde.

Engageer hem niet in een emotionele verplichting door bijvoorbeeld gesprekken te hebben over het samenzijn. De boogschutter sterrenbeeld is voor de vrouw die geen verplichtingen wil of die bang is om verstrikt te raken in een relatie. Deze man is perfect voor de avontuurlijke en angstloze vrouw.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums