COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

Kreeft is een mysterieus teken, vol tegenstrijdigheden. Ze willen veiligheid en het comfort, maar zoeken ook het avontuur. Ze zijn zeer behulpzaam, maar soms ook chagrijnig en onverschillig.
Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid die gemakkelijk kan worden verborgen onder een rustige en koele buitenkant. Met Kreeft, is er altijd iets meer dat het oog kan zien, want ze zijn altijd gedeeltelijk verborgen achter hun schild.

Wanneer Kreeft echter de steun krijgt die het nodig heeft, dan hebben ze een enorme hoeveelheid te bieden. Wanneer Kreeft beledigd wordt, hebben ze de neiging om te mokken in plaats van de confrontatie aan te gaan.

Kreeft is de perfecte moeder, dit is het teken dat moederschap vertegenwoordigt. Ze hebben onvoorwaardelijke liefde en zorgen meer dan enig ander astrologie teken. Ze hebben een uitstekend geheugen en zijn zeer oplettend en kunnen andere mensen goed lezen. Ze hebben meestal snel door of andermans bedoelingen goed zijn of niet.

Iemand met het sterrenbeeld Kreeft is erg bezitterig, niet alleen op materiële bezittingen, maar ook op mensen. Kreeft zal altijd in contact willen blijven met oude vrienden en iedereen die ooit een vriend is geweest. Ze vinden het makkelijker om een ​​vriendschap te onderhouden dan proberen een ​​nieuwe persoon te vertrouwen.

Eigenschappen Kreeft:
Sterke punten:
Sympathiek
Flexibel
Loyaal
Zorgzaam
Betrouwbaar

Zwakke punten:
Egocentrisch
Overgevoelig
Humeurig
Aanhankelijk
Zelfmedelijden

Kreeft en Vriendschap:
Kreeft is zeer trouw aan mensen die hen waarderen en hen ondersteunen, ze zijn de verzorgers van de dierenriem en ze zullen die persoon voor een lange tijd helpen en verzorgen.

Een van de grootste pluspunten van de Kreeft is het vermogen om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven. Dit komt omdat ze in plaats van dingen doen voor zichzelf, ze dit voor andere mensen doen. Dit is een positieve cyclus, omdat ze zich goed voelen als ze iemand geholpen of blij gemaakt hebben.

Iedereen kan leunen op een persoon met het sterrenbeeld Kreeft, ze zullen luisteren naar andermans problemen en hen willen helpen. Maar let op ze zullen zelden hun eigen diepe gevoelens uiten. Mensen die diepe emotionele gedachten en meningen willen delen met een Kreeft zullen uiteindelijk het gevoel krijgen dat het uiten van gevoelens alleen van hun kant komt.
Een Kreeft is meestal een levenslange toegewijde vriend die je kunt vertrouwen.

Kreeft Temperament:
Ze zijn complex, kwetsbaar, onvoorspelbaar en temperamentvol. Ze hebben constante steun en aanmoediging nodig, meer dan welk ander teken van de dierenriem. Zelfs wanneer aan alle behoeften wordt voldaan, kunnen ze prikkelbaar en humeurig zijn.

Ze hebben een ongemakkelijk, breekbaar temperament. De tegenstrijdige aard van Kreeft zorgt voor stemmingswisselingen en soms driftbuien. Ze zijn snel beledigd en kunnen lang mokken als ze zich aangevallen voelen.

Kreeft en Onafhankelijkheid:
Kreeft is een astrologie teken dat bol staat van de tegenstrijdigheden, zodat als het gaat om onafhankelijkheid, ze eventueel wel of niet onafhankelijk zijn. Aan de ene kant hebben ze het doorzettingsvermogen en de drive om te doen wat er gedaan moet worden en zijn ze zelfvoorzienend en zijn niet afhankelijk van andere mensen voor materiële dingen.

Maar aan de andere kant, zijn ze wel afhankelijk van mensen voor emotionele steun en aanmoediging. Een Kreeft die niet volledig op zichzelf gericht is moet de voortdurende steun van anderen voelen en zal niet erg onafhankelijk zijn.

Maar Kreeften die zijn “geëvolueerd” en op de juiste wijze hun emotionele kwesties oplossen zullen enorm succesvol en zelfstandig zijn. Ze hunkeren naar aandacht en comfort van andere mensen en ze zijn het gelukkigst wanneer ze een kleine, hechte groep vrienden of familie.

Kreeft Diep van Binnen:
Het is moeilijk voor een Kreeft om zich te openen en het hebben van een emotionele band. Dit komt omdat Kreeft het moeilijk vind om mensen te vertrouwen. Dit kan ervoor zorgen dat ze een negatieve kijk op het leven krijgen en denken dat het leven ellendig is.

Kreeft heeft veel emotionele problemen, maar als ze eenmaal overwonnen zijn, dan is er vrijwel niets dat ze niet kunnen doen. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen.

Kreeft leeft in het verleden. Ze houden gebeurtenissen in het verleden dicht bij hen en zullen vaak stilstaan ​​bij het verleden. Ze moeten leren loslaten en in plaats daarvan leven in het nu.

Diep van binnen is Kreeft is een zeer krachtig teken, ze hebben de mogelijkheid om op te komen voor wat zij denken dat goed is en ze hebben veel doorzettingsvermogen. Ze zijn niet dol op verandering, maar ze hebben wel de wil om te doen wat er gedaan moet worden, want ze zijn zeker niet lui.

Kreeft en Zaken:
Als Kreeften eenmaal hun emotionele problemen zoals verlegenheid en onzekerheid hebben opgelost, dan zal hun krachtige karakter naar voren komen. Dan is er praktisch niets wat ze niet kunnen doen.

Door hun intuïtieve begaafdheid en hun creatieve geest, zijn ze in staat om trends te voorspellen. Ze kunnen goed omgaan met rijkdom en weten waar ze moeten investeren.

Geld en financiële ruimte is erg belangrijk voor een persoon met een Kreeft sterrenbeeld en dit verklaard hun gedrevenheid in het bedrijfsleven. Zij hebben behoefte aan financiële zekerheid en als ze zich goed concentreren en niet toestaan ​​dat hun emoties het over nemen, zijn ze meer dan in staat om hun financiële doelen te bereiken.

Ze hebben een ongelooflijk doorzettingsvermogen en zullen opkomen voor alles waar ze in geloven. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen. Ze zijn uitstekende zakenmensen en investeerders.

Kreeft Liefde en Relaties
Hoe trek ik een Kreeft aan?
Je moet direct zijn, want een Kreeft is het niet. Maak je gevoelens bekend, dit is de eerste stap naar een relatie met een Kreeft. Op deze manier hoeft de Kreeft niet bang te zijn te worden afgewezen, wat een van hun grootste angsten is. Als u dus op zoek bent naar een korte fling, wees daar dan eerlijk over.

Vraag Kreeft om advies en deel je problemen, ze genieten van het helpen van mensen en het geven van advies. Ze houden van cultuur en weelderige ervaringen. Neem ze mee naar een toneelstuk of museum of een chique restaurant.

Vertrouwen is het belangrijkste. Bouw vertrouwen op met hen en zij zullen geleidelijk dichter naar je toe groeien. Geef ze complimenten, maar wees voorzichtig, want ze hebben het snel door als je ze complimenten geeft om ze tevreden te stellen. Wees dus oprecht.

Heb geduld, dit is de sleutel tot het aantrekken van een Kreeft. Ze zijn erg voorzichtig en naarmate de tijd verstrijkt, zullen ze langzaam naar je toe groeien en je zult een prachtige relatie hebben.

Hoe is het om een Kreeft vrouw te daten?
De Kreeft vrouw is een zeer sensuele vrouw met diepe emoties en passie onder een koele buitenkant. Om deze te bereiken zal tijd, geduld en tederheid nodig zijn. Verwacht niet dat ze zich meteen voor je zal openen. Ze zal niet de eerste stap te zetten en zal niet direct zijn, je zult zelf het werk moeten doen.

Probeer haar niet aan het lijntje te houden, omdat een vrouw met een Kreeft sterrenbeeld dwars door je heen kan kijken. Vertrouwen is het belangrijkste ding voor een Kreeft. Als je ooit haar vertrouwen beschaamt, kan je net zo goed weggaan.

Kreeft is de perfecte vrouw voor de man die houdt van een vrouw die haar voeten veegt met romantiek. Zodra er een solide, veilige basis is, dan zal de relatie tot bloei komen. Ze is vrouwelijk, sensueel en geduldig, als je de bent man die haar kan geven wat ze wil. Een relatie met een Kreeft vrouw is gezond en kan een leven lang meegaan.

Hoe is het om een Kreeft man te daten?
De Kreeft man zal zal u voorzichtig en langzaam benaderen. Hij is erg romantisch en zal proberen om u het hof te maken en je hart winnen met gulle gebaren en aandacht.

De reden dat hij nooit direct me je is, is omdat hij een onderliggende angst voor afwijzing heeft. Als je geïnteresseerd bent in een Kreeft man, kun je maar beter zelf de eerste stap te zetten en hem om een date vragen.

Kreeft mannen zijn de meest loyale van de tekens van de dierenriem. Kreeft is erg aanhankelijk en houdt van constant fysiek contact. Kreeft mannen zijn snel beledigd dus drijf niet de spot met hen. Hij zal gewoon gaan mokken in zijn eentje, terwijl hij probeert te achterhalen wat je precies bedoelde.

Een Kreeft sterrenbeeld wordt gemakkelijk verliefd en dan ben je zijn hele wereld. Zodra je “van hem bent”’ kan hij behoorlijk jaloers en bezitterig worden. Dit is omdat hij bang is dat hij je verliest aan een andere man.

Kreeft mannen zijn geweldige, mannelijke beschermers, ze zijn de ridder op het witte paard. Als je het soort vrouw bent dat graag wordt verzorgd, en je houdt van genegenheid en toewijding, dan is deze romantische, sensuele man perfect voor je.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums