COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

De leeuw bezit over een koninkrijk die hij zal protesteren en beschermen. Ze zijn hoog gewaardeerd, eervol en erg toegewijd, zeker naar zichzelf!
Het koninkrijk kan van alles zijn; van werk tot thuis tot een partner, wat het ook is, het is van hen. Een leeuw zal altijd in de spotlights willen staan. Een leeuw zal zijn aanwezigheid altijd meedelen.

Leeuwen zitten vol met energie en werken als een soort mensen-magneet. Andere mensen zullen zich tot de humor, charme en gesprekken van de leeuw aangetrokken voelen, omdat deze over grote en zeer interessante dingen spreken. Een leeuw zal nooit genoeg nemen met het een-na-beste.

Het publieke imago is zeer belangrijk voor de leeuw, deze zal luxe eigendommen en een luxe levensstijl willen hebben om zo een hoogstaand publiek imago te creëren. Leeuwen zullen alles doen wat nodig is om hun reputatie te beschermen. Leeuwen zijn erg gul, aardig en openhartig.

Als een leeuw wordt doorkruist dan zal deze met veel kracht terugslaan, maar hij zal nooit een wrok koesteren. Leeuwen proberen altijd om dingen in de wereld beter te maken, ze hebben levensgrote emoties en willen graag aan het einde van de dag voelen dan ze iets bereikt hebben.

Ze zullen met daden op een situatie reageren in plaats van hierover na te denken, ze zijn echter niet impulsief sinds leeuwen goed naar hun eigen toekomst en naar de consequenties van hen daden kijken.

Eigenschappen Leeuw:
Sterke punten:
Zelfverzekerd
Gul
Loyaal
Ambitieus
Aanmoedigend

Zwakke punten:
IJdel
Eigenwijs
Melodramatisch
Overheersend
Pretentieus

Leeuwen en Vriendschap:
Mensen voelen zich aangetrokken tot de levenslust en de warme ziel van een sterrenbeeld leeuw. Leeuwen hebben de mogelijkheid om anderen op te vrolijken en kunnen anderen goed aanmoedigen tijdens sombere tijden. Hun enthousiasme trekt mensen van nature aan. Leeuwen zijn een soort sociale vlinders, niet omdat ze dit willen maar omdat mensen zich van nature tot leeuwen aangetrokken voelen.

Het is moeilijk om niet bevriend te raken met een leeuw, het zijn meestal redelijk gebalanceerde en realistische personen. Zij zullen nooit in het verleden blijven en zullen verbaast kijken wanneer jij dit wel doet. Sommige leeuwen kunnen ook te ijdel en egocentrisch worden, maar ze zullen nooit zo egoïstisch worden dat ze niet iemand de hulp geven die deze nodig heeft.

Een leeuw verwend zijn vrienden en behandeld deze met respect. Een leeuw is de ultieme vriend. Ze zullen geen wrokken koesteren en zijn over het algemeen erg vergevend. Ze respecteren en begrijpen de verschillen tussen mensen.

Temperament van de Leeuw:
Leeuwen houden van nieuwe en extraordinaire dingen, ze weerachten saaie, reguliere routines en zullen, indien ze hiermee geconfronteerd worden, zelf drama en spanning veroorzaken. Hierdoor zorgt een leeuw vaak voor een ongewenste situatie die uit het niets kan komen enkel en alleen om aan hun levendige temperamenten te voldoen.

Leeuwen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zichzelf uit een trieste gemoedstoestand te halen. Ze vinden het immers niet plezant om triest te zijn, dit schaadt namelijk hun trots waardoor ze alles zullen doen om dingen weer goed te maken.

Leeuwen zouden in conflict kunnen raken met andere dominante typen mensen die ook bevelen willen geven. Leeuwen zullen hun mening niet wijzigen, ze zullen de meningen van anderen begrijpen en accepteren, maar ze zullen niet positief reageren als iemand zijn geloof op hen af probeert te dwingen.

Leeuwen hebben vaak de karakterkenmerken van een veeleisend, verwend kind, maar dit zal zich alleen tonen wanneer iemand binnen de grenzen van hun koninkrijk betreed.

Leeuwen en Onafhankelijkheid:
Leeuwen zijn erg onafhankelijk maar hebben iets nodig wat ze kunnen controleren en hebben iemand nodig die hen bewondert en waardeert. Ze zijn zelf volledig in staat om erg succesvol te zijn maar ze zullen veel vrolijker zijn als ze een publiek en een groep mensen hebben die naar ze opkijken. Ze zijn het liefst niet alleen.

Leeuwen Diep Van Binnen:
Leeuwen zijn extreem gevoelig maar kunnen dit erg goed verbergen. Leeuwen houden van lof en vleierij; hun ego’s vragen naar respect en aanbidding. Bij de leeuw draait alles om trots. Dit kan als gevolg hebben dat de leeuw egocentrisch wordt, maar het warme hart van een leeuw zal dit onder controle weten te houden.

Als het publiek van een leeuw sterrenbeeld (ook wel bekend als zijn vrienden) hem niet de nodige waardering toont, dan zal de leeuw zich te trots voelen om hier naar te vragen en zal hij schade aan zijn ego oplopen. Echter zal niemand dit weten sinds leeuwen in stilte lijden. Het geheim achter de leeuw is dat zij willen voelen dat mensen hem nodig hebben.

Leeuwen en Zaken:
Het doen van zaken is voor een leeuw erg eenvoudig. Zij zijn hier dan ook vaak succesvol in als zij zich in een controlepositie bevinden. Indien een leeuw niet in een controlepositie zit, dan is het mogelijk dat dit een conflict op de werkvloer kan veroorzaken, maar ze zullen uiteindelijk hun doel wel bereiken dankzij hun ongelofelijke gedrevenheid om te slagen.

Leeuwen zijn, in andere woorden, uitstekende leiders omdat dit hun koninkrijk is. Dit koninkrijk willen ze beschermen. Leeuwen hebben de bijzondere mogelijkheid om met iedereen om te kunnen gaan en werken beter in een groep dan alleen. Zij kunnen in een groepsomgeving erg diplomatisch zijn en kunnen mensen goed delegeren.

Leeuwen zijn echter niet erg goed in het aannemen van bevelen. Leeuwen hebben een behoefte om zelf bevelen te geven maar dankzij hun enthousiasme en blijdschap vinden andere mensen het niet erg om bevelen van een leeuw op te volgen. Dit komt omdat leeuwen nooit neerbuigend naar andere mensen zullen zijn en andere mensen met respect en gelijkheid zullen behandelen.

Leeuwen zitten vol met drama, flair en extravagantie en dit weerspiegelt zich in de professionele wereld. Ze maken een indruk, hebben een invloed op de werkplek, zorgen dat alles goed verloopt en zullen problemen oplossen voordat deze ontstaan. Als een bedrijf faalt, dan faalt de leeuw. Leeuwen zijn daardoor extreem gemotiveerd om te zorgen dat ze niet falen. De leeuw is het meest extravagant van alle sterrenbeelden.

Leeuw Liefde en Relaties
Zo Trek Je Een Leeuw Aan:
Admiratie is de sleutel. Bewonder ze en ze zullen de jouwe zijn. De leeuw is een vrij eenvoudig sterrenbeeld om aan te trekken; ze zijn erg receptief voor flirts. Geef ze wat complimentjes, hoe groter hoe beter, sinds complimentjes voor een leeuw nooit groot genoeg zijn. Ook al doe alsof, ze zullen hier niet zo heel veel om geven; ze houden namelijk gewoon van de aandacht.

Ben grappig, leeuwen houden van lachen en vermaakt te worden. Als je ze kan laten lachen, dan zit je goed! Leeuwen houden van de grote dingen in het leven; trakteer ze op een uitgebreid diner of neem ze mee naar een groot cultureel evenement. Heb altijd het beste van het beste, probeer nooit om ze iets tweedegraads aan te bieden.

Hoe Is Het Om Met Een Vrouwelijke Leeuw Uit Te Gaan:
De eerste stap is dat je haard looft en aanbid. De relatie zal immers nooit werken als ze dit niet van jou krijgt. Kijk niet naar andere vrouwen als je met haar bent, zij moet voor jou de enige zijn. De gedacht van concurrentie haalt haar meteen uit het moment, omdat dat zij prachtiger en beter is dan elke andere vrouw (in haar opzicht)!

Ben echter bereid om met andere mannen te concurreren. Zij zal met haar schitterende persoonlijkheid andere mannen aantrekken, of dit nu met opzet gebeurt of niet. Ze zal een goede partner zijn omdat zij je haar eeuwige liefde en affectie zal geven. Ze is aardig, ondersteunend en een klein beetje avontuurlijk, je zult er altijd plezier mee hebben.

Vrouwelijke leeuwen willen domineren, maar dit zullen ze niet volledig doen, sinds ze hun man nog steeds nodig hebben om de weg te wijzen en het gevoel van goedkeuring te geven; ze kijkt op naar haar man.

Vrouwelijke leeuwen zijn perfect voor mannen die liefdevol zijn en een sterk karakter hebben maar niet al te beheersend zijn. Zij heeft iemand nodig die gepassioneerd is over alles in zijn leven en die, net als haar, streeft om overal het beste in te zijn.

Hoe Is Het Om Met Een Mannelijke Leeuw Uit Te Gaan:
De mannelijke leeuw wordt vaak snel verliefd. Deze liefde is vaak echter van korte duur. Dit komt doordat de emotionele idealen van een grote en prachtige relatie snel realiteit worden. Mannelijke leeuwen hebben een vrouw nodig die gegrond is in de realiteit van het leven zodat zij hem kan helpen om beide benen om de grond te houden.

Het kan misschien lijken dat hij terloops en afstandelijk is, maar dit is zeker niet het geval. De leeuw smacht naar bewondering en goedkeuren en zal, indien hij dit ontvangt, zich erg hartstochtelijk voelen en haar een ongelofelijke affectie tonen.

De mannelijke leeuw zal zich voordoen als een eigenwijze, emotieloze koning maar is in werkelijkheid heel erg gevoelig. Hij zal een vrouw willen die hem op een niet-eisende manier tegemoet komt, hij zal denken dat hij, vanwege zijn grootheid, hier recht op heeft.

Mannelijke leeuwen kunnen egocentrisch zijn maar zijn emotioneel vaak zachtaardig en zijn in staat om veel liefde te geven aan de vrouw die ze hebben gekozen. De vrouw die hem tegemoet komt en zijn fouten door de vingers kan zien (hij zal denken dat hij deze niet heeft) zal uiteraard de voorkeur en kans op een langdurige relatie krijgen.

Als deze relatie langdurig is, dan zal zij hem uiteindelijk moeten leren dat hij niet het enige geweldige ding op de wereld is.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums