COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

Maagden leven totaal in hun eigen gedachten, alles is van binnen. De externe wereld zal de Maagd als een kalm en bedaard individu zien, maar van binnen zit er een nerveuze, ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en constant alles probeert te verbeteren en te analyseren.

Een Maagd kan moe worden zonder ook maar een centimeter te bewegen. Een Maagd heeft een constante drift om te verbeteren en te perfectioneren, dit kan leiden tot extreme kieskeurigheid.

Maagden zijn puur, hun motieven zijn altijd eerlijk en zullen nooit een slechte intentie hebben. Maagden zijn constant aan het proberen om dingen te bereiken.

Eigenschappen Maagd:
Sterke punten:
Behulpzaam
Betrouwbaar
Analytisch
Oplettend
Nauwkeurig

Zwakke punten:
Kil
Inflexibel
Storend
Kieskeurig
Sceptisch

Maagden en Vriendschap:
Mensen kijken vaak naar Maagden voor vriendschappen omdat ze heldere denkers zijn en logisch problemen op kunnen lossen. Ze zijn eerlijk, loyaal en vastberaden. Sommige mensen vinden Maagden kil of emotioneel afstandelijk omdat zij vaak op logica afgaan en niet op emoties of gevoelens.

Het kan lastig zijn om er achter te komen of een Maagd sterrenbeeld zich goed voelt of niet. Een persoon die andere mensen goed kan lezen zal merken wanneer een Maagd niet helemaal in zijn vel zit. Maar als een Maagd hiermee geconfronteerd wordt, dan trekt deze zichzelf liever terug dan dat hij hierover praat.

Het is slim om een emotionele afstand van maagden te houden tenzij ze zelf over hun gevoelens beginnen. Maagden kunnen proberen om het leven van een vriend te analyseren en te controleren enkel met het doel om dat leven te verbeteren. Wees geduldig met vrienden die maagden zijn en begrijp dat hun suggesties alleen bedoelt zijn om je eigen leven te verbeteren.

Maagd Temperament:
Voordat een Maagd ergens aan begint, of dit nu een probleem of een vakantie idee is, zal deze eerst een analyse van alle feiten moeten maken voordat deze een besluit kan nemen. Hierdoor kunnen ze besluiteloos en traag lijken.

Een Maagd kijkt vooral naar de realiteit i.p.v. naar sterrenbeelden. Wat zij geloven is wat het zal worden. Als ze een negatieve blik op het leven hebben, dan zullen dingen die zij presenteren op een negatieve manier afgespiegeld worden en zal de Maagd zich van anderen isoleren.

Als ze positief zijn, dan zullen diezelfde dingen op een positieve manier afgespiegeld worden en zal een maagd sterrenbeeld een plezant, goed aangepast persoon zijn. De geest van een maagd is erg krachtig en vereist een juiste levenshouden om vrolijk en succesvol te zijn. Maagden moeten in contact kunnen komen met hun gevoelens, dit is de reden waarom ze vaak kil of afstandelijk lijken.

Maagden zijn er erg gevoelig voor om in een ontkenningsfase te belanden. Ze zullen zeggen dat alles goed is terwijl dit misschien niet het geval is. Er is een makkelijkere manier om dit te voorkomen, het enige wat de maagd niet leuk vind om te analyseren zijn zijn eigen gevoelens.

Het voordoen dat alles prima is is dus een goed afweermiddel om te voorkomen dat ze naar hun eigen gevoelens kijken. Maagden hebben een onvoorspelbaar en soms onstabiel karakter.

Maagd en Onafhankelijkheid:
De maagd is een zeer onafhankelijk sterrenbeeld. Ze zijn volledig in staat om hun intellect te gebruiken om zelf dingen te regelen. Het is echter wel mogelijk dat hun bekrompenheid hun creativiteit kan aantasten wat tot een monotoon leven kan leiden.

Ze kunnen ook te veel in het verleden leven of dingen meer complex maken dan nodig is. Dit kan hun vermogen om vooruit te gaan limiteren.

Conclusie: Maagden zijn in staat om onafhankelijk te zijn maar de minder ontwikkelde typen zullen het vaak lastig hebben als ze te kritisch over zichzelf zijn en als ze niemand hebben om zichzelf te helpen om meer te bereiken.

Maagd Diep Van Binnen:
Maagden verlangen een georganiseerde geest. Soms gaat er zo veel energie naar het organiseren van hun geest dat maagden moeite hebben met het organiseren van hun omgeving. Vaak proberen ze een probleem te over-analyseren.

Maagden zijn ambitieus en streven om altijd meer te weten te komen en te kunnen. Het is hun eeuwige doel om orde aan de chaos te brengen. Zelfs als, vanuit het oogpunt van een buitenstander, deze orde bereikt is, zal een maagd niet voldaan zijn. Maagden hebben zeer actieve geesten die nooit uitgezet kunnen worden.

Maagden sterrenbeelden willen graag van nut zijn, hebben een behoefte om belangrijk en essentieel te zijn in de levens van andere en in alles wat ze doen. De grootste levensles van een maagd is om te vertrouwen in het onbekende. Ze zullen moeten begrijpen dat alles in het leven voor een reden gebeurt.

Een reden die zij niet altijd kunnen achterhalen; het hoeft niet zo te zijn dat ze altijd alles weten. Ze moeten leren om rustig te worden en dingen niet te over-analyseren. Een maagd is diep van binnen erg gevoelig en moet gewaardeerd worden voor alles wat hij doet. Wanneer een maagd beledigd of gekwetst is, zou het kunnen zijn dat deze dit niet zal laten zien.

Maagden en Zaken:
Maagden zijn erg intelligent, hebben een uitstekend geheugen en een zeer analytisch brein. Hierdoor zijn ze goede onderzoekers en wetenschappers. Ze hebben ook het vermogen om de emoties van andere personen te analyseren en zijn vaak goed in het achterhalen van de motieven van een persoon.

Dit maakt ze goede politiemannen en verhoorders. Maagden zijn erg goed in het oplossen van problemen, dit is wat ze het beste kunnen. Wanneer een maagd met een probleem wordt geconfronteerd, zal deze het probleem in kleine stukken verdelen en deze stuk voor stuk oplossen.

Het zijn rationale denkers die erg goed zijn in het oplossen van conflicten tussen twee mensen. Een positie waarbij een van de bovengenoemde kenmerken belangrijk is, wat een vrij lange lijst is, is perfect voor de maagd. Ze houden de wereld in orde.

Maagd: Liefde en Relaties
Zo Trek Je Een Maagd Aan:
Maagden verlangen intellectuele stimulatie. Maak indruk op ze met kleine feitjes en details. Probeer altijd tot een conclusie te komen tijdens een gesprek, ze vinden het namelijk niet plezant wanneer een gesprek nergens naar toe gaat; ze hebben liever dat een gesprek een consensus bereikt, of je het nu eens bent met deze consensus of niet.

Het zijn heel conventionele mensen, doe dus niets spontaans en dwing ze niet om een vlug besluit te maken, ze zullen hun tijd willen nemen om er intensief over na te denken. Ze zijn niet traag, hun brein is constant bezig met evalueren.

Probeer niet om de geest van een maagd sterrenbeeld te benaderen sinds ze hen emoties vergrendeld houden totdat de relatie serieus is; en zij zullen besluiten wanneer dit zo is. Laat een maagd de leiding nemen, ze houden ervan op in controle te zijn van wat er om hen heen gebeurt. Houdt de date smaakvol en wees niet vulgair. Maagden houden van kalme, chique omgevingen en mensen.

Hoe Is Het Om Met Een Vrouwelijke Maagd Uit te Gaan:
Een vrouwelijke maagd is down-to-earth en kan kil of afstandelijk lijken, maar onder haar timide uiterlijk ligt een echte, sterke, gepassioneerde vrouw. Ze zal voordoen alsof ze moeilijk is om te krijgen; dit doet ze omdat ze bang is dat ze haar emotionele kwetsbaarheden blootlegt en omdat ze bang is om gekwetst te raken.

Je zult geduldig, hoffelijk en hardwerkend moeten zijn om op haar indruk te maken. Als ze eenmaal verliefd is, is dit voor de lange termijn. Ze zal toegewijd en loyaal zijn en je erg gelukkig maken. Ze zal zelfs proberen om een beetje orde in je leven te brengen.

Vrouwelijke maagden zijn conservatief en ouderwets; het type vrouw voor de man die van een uitdaging houdt en graag in een trage relatie bevind.

Hoe Is Het Om Met Een Mannelijke Maagd Uit Te Gaan:
De mannelijke maagd heeft een kalme instelling met een gevoelig hart. Hij heeft ontzettend veel respect voor vrouwen en zal deze als zijn gelijke behandelen. Hij houdt van vrouwen die zijn emoties omgooien sinds hij terughoudend is in het uitdrukken van zijn eigen emoties, wat hij echter wel probeert.

Het uitdrukken van deze emoties zorgt echter vaak voor conflict, niet alleen van binnen maar ook in de relatie zelf. Deze man vergt geduld en begrip. Hij zal niet extreem afhankelijk worden dus probeer niet om zijn psyché binnen te treden en te verwant te worden, dit zal hem namelijk afschrikken.

Hij heeft een chique vrouw nodig die niet impulsief of onconventioneel is. Hij leeft een voorspelbaar leven en zal daarom een voorspelbare vrouw nodig hebben om hem veilig te laten voelen. Hij is perfect voor de down-to-earth, conventionele vrouw.

Hij zal niet romantisch zijn en je voeten van de vloer vegen, maar hij zal altijd aan je zijde blijven en erg loyaal zijn. De sensualiteit van deze man komt met de tijd. Een vrouw die naar een stabiele, solide relatie verlangt met een heldere blik op de toekomst is perfect voor de mannelijke maagd sterrenbeeld.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums