COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

Ram is het eerste van de tekens van de dierenriem. Ram is het teken van het zelf. Mensen die geboren zijn onder dit teken projecteren sterk hun persoonlijkheid op anderen en kunnen erg op zichzelf gericht zijn.

Rammen zijn vaak erg ondernemend en laten sterke indrukken achter op andere mensen. Ze zijn spannend, levendig en spraakzaam. Rammen hebben de neiging om avontuurlijk te leven en willen in het middelpunt van de belangstelling staan, wat natuurlijk terecht is omdat het vaak zelfverzekerde leiders zijn.

Rammen zijn enthousiast over hun doelen en genieten van de sensatie van de jacht, “het bezit van een zaak is het einde van het vermaak” is een prima spreekwoord om Rammen op te sommen.

Rammen zijn erg impulsief en meestal denken ze niet na voordat ze handelen – of spreken. Maar al te vaak zullen ze iets zeggen wat in hen opkomt en waar ze later spijt van krijgen.

Eigenschappen Ram:
Sterke punten:
Optimistisch
Enthousiast
Moedig
Onafhankelijk
Gul

Zwakke punten:
Egoistisch
Impulsief
Ongeduldig
Humeurig
Kort lontje

Ram Vriendschap:
Rammen zijn goede vrienden, ze kijken altijd om naar hun vrienden met zorg en gulheid. Zo nodig zullen ze hen beschermen ​​en hen aanmoedigen met hun natuurlijke optimisme.

Als ze geconfronteerd worden, kan een Ram zich heel kinderachtig gedragen, maar vaker zullen ze terug vechten. Ze staan bekend om hun agressieve aard en driftbuien, als ze hun zin niet krijgen.

Ram Temperament:
Onafhankelijkheid is de sleutel tot het Ram sterrenbeeld, ze nemen niet graag orders aan van anderen en ze genieten van het krijgen van hun zin. Ze kunnen kinderachtig of humeurig worden als ze iets moeten doen wat ze niet willen.

Om toch hun zin te krijgen, zal een Ram liegen als ze voordelig uitkomt. Ze zijn echter niet erg goede leugenaars en andere mensen hebben ze vaak al snel door.

Een Ram kan makkelijk aanstoot nemen aan opmerkingen. Rammen zijn erg met zichzelf bezig en kunnen erg egocentrisch zijn. Als ze geen aandacht besteden aan de gevoelens van anderen, kan een Ram gemakkelijk andere van zich vervreemden.

Ram Onafhankelijkheid:
Ram persoonlijkheden zijn onafhankelijk. Als eerste van de tekens van de dierenriem, trekken ze erop uit. Het zijn doorzetters en leiders. Hun vrolijke en magnetische persoonlijkheid verleidt vaak anderen om hun voorbeeld te volgen, vooral omdat Rammen opwinding brengen in het leven van anderen.

Ram Diep van Binnen:
Onder het sterke, onafhankelijke oppervlak kan onzekerheid liggen. Dit is te wijten aan hun intense wil om te slagen. Hierdoor legt een Ram te veel druk op zichzelf, wat kan resulteren in zelftwijfel.

Echter meestal zal het natuurlijke optimisme en enthousiasme deze inhalen en zal de onderliggende onzekerheid nooit getoond worden aan anderen.

Ram Zaken:
Ram sterrenbeelden zijn activisten. Als er een zakelijk idee op hun weg komt, hebben ze de neiging er vol in te duiken. Rammen zijn meer dan bereid om een ​​gok te wagen en hun dromen en doelen te volgen.

Echter, als het succes niet onmiddellijk is, hebben ze de neiging om hun interesse te verliezen en gemakkelijk op te geven. Rammen zijn berucht voor het niet afmaken van wat ze zijn begonnen. Dit komt door de lage tolerantie voor verveling en hun gebrek aan geduld. Als de spanning is verdwenen uit hun zakelijk idee, gaan ze ervandoor om ergens anders iets spannends te doen.

Ram: Liefde en Relaties
Hoe trek je een Ram aan:
Laat een Ram weten dat u ze bewonderd, ze gedijen door bewondering en volgers. Laat hen weten dat je houdt van hun levenslust en dat je ze intrigerend vind. Ze houden nog meer van complimenten dan de meeste andere tekens van de dierenriem.

Vraag hen om advies, laat ze weten dat je naar hen opkijkt. Vergeet niet, Ram is het eerste teken van de dierenriem en het meest openlijk en onafhankelijk. Hoewel ze houden van volgers moet je er wel voor zorgen dat je ze niet altijd hun zin geeft. Hou ook niet je mening voor jezelf, want een Ram zal zich snel vervelen als u het altijd met hen eens is.

Complimenteer niet alleen op hun uiterlijk, maar ook op hun instelling of verstand. Ze voeren graag een gesprek over intellectuele onderwerpen en dit zal vaak overgaan in een levendige discussie, of een vriendelijk debat. Ze houden van de uitdaging en het stimuleren van goede, intelligente conversatie.

Probeer ze alleen niet te beheersen, want ze houden niet van het aannemen van bevelen. Rammen zijn zeer capabele mensen, dus als je meegaat in hun plannen, ga je zeker een leuke tijd tegemoet. Als ze een suggestie doen voor iets, stribbel dan niet al te lang tegen, want ze willen graag alles onder controle houden.

Hoe is het om een vrouwelijke Ram te daten?
Daten met een Ram is altijd opwindend. Ze is warmbloedig, en krachtig, dus zorg ervoor dat je hittebestendig bent! De Ram vrouw is alleen geschikt voor iemand die houdt van een onafhankelijke vrouw die haar eigen pad kiest.

Ze zal niet genoeg hebben aan een romantische partner, maar wil ook een beste vriend. Ze heeft een grote behoefte aan liefde en passie, maar ze zal nooit toestaan ​​dat een man de baas wordt. Ze beschouwt haar partner als haar gelijke, dus vrouwelijke Rammen zijn niet voor dominante mannen.

Een Ram vrouw houdt van vrijheid. Voor de Ram vrouw is het begin van de relatie het beste deel, dan is de vonk er en ze probeert je de hare te maken. Ze vindt geluk in een relatie op lange termijn, omdat ze geniet van het delen van alles met haar partner.

Ze zal altijd haar partner aanmoedigen en kracht geven. Hierdoor is een Ram vrouw geweldig om te hebben in slechte tijden, want ze zullen er altijd zijn voor jou. Voor een happy ending, moet ze zich gewaardeerd en geliefd voelen.

Ze zal trouw zijn, maar ze verwacht er hetzelfde voor terug. Ze kan jaloers zijn omdat ze wil dat een man al zijn aandacht aan haar geeft. Het is erg “alles of niets”, haar jaloezie is geworteld in haar bezitterigheid, zij moet altijd op de eerste plaats staan.

Hoe is het om een mannelijke Ram te daten?
Een man met het Ram sterrenbeeld heeft een drang naar avontuur dus als u denkt over het hebben van een relatie met een Ram man, moet je wel voorbereid zijn op snel avontuur, nieuwe dingen en opwinding. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te proberen – met inbegrip van relaties.

Dat wil niet zeggen dat elke Ram man alleen maar spannende en korte relaties zoekt, maar dit is meestal uiteindelijk wel het geval. Hij zal blijven hangen als u het type vrouw bent die geniet van het hebben van een man die het voortouw neemt en hem zijn succes gunt.

Hij zal het geweldig vinden om je van je voeten te vegen. Zorg ervoor dat je onschuldig overkomt en maak het hem niet te makkelijk en je kunt hem zo om je vinger winden. Maak echter nooit gebruik van een Ram man, door zijn opvliegende karakter zal hij snel in woede ontsteken en uit je leven verdwijnen zonder ooit nog om te kijken.

Hij geniet van een uitdaging dus als je hem wilt binden zul je hem altijd uitdagingen moeten bieden. Een goede manier is “hard to get” spelen, hierdoor zou hij langer kunnen blijven hangen. Want voor een mannelijke ram draait alles om de sensatie van de jacht. Trek het echter niet te ver door door te doen als je geen interesse in hem hebt.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums