COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

De Schorpioen is het sterrenbeeld van extremen en intensiteit. Schorpioenen zijn zeer diepe en intense personen, er is altijd meer dan dat het eerste gezicht wellicht verraadt.
Ze presenteren een kille, onafhankelijke en niet-emotionele aard aan de wereld. Echter verbergt dit een extreme kracht, een intense passie, een sterke wil en een voortdurende drive.

Schorpioenen hebben een zeer doordringende geest, wees dus niet verrast wanneer ze je vragen stellen, ze zullen proberen om steeds dieper te graven, om dingen uit te vogelen en om een overzicht te creëren van de situatie. Ze willen altijd het waarom, waar en elk ander detail weten.

Schorpioenen neigen iedereen om hen heen, en iedereen die zij als zwak ervaren, te controleren. De persoon die het respect verdient van een Schorpioen en die deze dicht bij hem/haar houdt, zal beloond worden met een waanzinnige vriendelijkheid, loyaliteit en vrijgevigheid.

Eigenschappen Schorpioen:
Sterke punten:
Vindingrijk
Dynamisch
Oplettend
Loyaal
Gepassioneerd

Zwakke punten:
Argwanend
Manipulatief
Onbuigzaam
Geobsedeerd
Jaloers

Schorpioen en Vriendschap:
Relaties met Schorpioenen zijn, net als de persoon zelf, altijd lastig. Een relatie met een Schorpioen is een reeks extremen, ze kunnen erg chagrijnig zijn, vaak zonder reden. Schorpioenen staan bekend voor hun hebberigheid en jaloezie, maar ze zijn ook zijn extreem loyaal.

Schorpioenen hebben een uitstekend geheugen en, gecombineerd met hun onvermogen om dingen te laten gaan, kunnen een wrok koesteren tegen iemand die hen ooit kwaad heeft gedaan. Het is zelfs zo dat de Schorpioen zelden tot nooit vergeeft en zeker nooit vergeet. Soms zullen ze zelfs wraak nemen op de persoon.

Aan de andere kant, ze zullen een vriendelijk gebaar altijd onthouden en dit ook terugbetalen. Een vriendelijk gebaar naar een Schorpioen sterrenbeeld toe zal hun vertrouwen en respect verdienen. Wat zeer belangrijk is wanneer je een relatie met ze op wilt bouwen, zowel romantisch- als niet romantisch.

Het beste advies is om eerlijk te zijn tegen een Schorpioen vriend, je zult hiervoor een geweldige vriend voor terugkrijgen die je nooit zult vergeten. Tevens zal hij altijd loyaal zijn en nooit valse beloftes maken. Hun eerlijke en schokkend gevoel voor humor is anders dan bij andere sterrenbeelden het geval is. Een Schorpioen is een geweldige, sterke en interessante vriend die vertrouwd kan worden.

Schorpioen Temperament:
Schorpioenen zijn extreem ambitieus, vasthoudend en vastbesloten, dit uit zich vooral in een machtslustige en controlerende houding. Echter niet in een koppige zin, omdat een Schorpioen altijd zal werken voor wat hij wil. Dit is erg duidelijk voor buitenstaanders.

Een Schorpioen zal nooit opgeven, ze zijn erg gedreven om hun doel te bereiken. De sleutel tot succes is hun flexibiliteit. Ze hebben de mogelijkheid om elke situatie te heroverwegen en, indien nodig, een andere aanpak te nemen. Dit maakt ze zeer aanpasbaar en flexibel.

Schorpioenen zijn lastige concurrenten, ze zullen, samen met hun observatievermogen en uitstekende geheugen, feiten kunnen herhalen en deze op de tafel kunnen presenteren wanneer dit nodig is.

Ze zullen eerlijk winnen, met feiten en argumenten die hun gedachten en meningen ondersteunen. Schorpioenen zijn erg goed in het herstellen van de orde in een chaotische situatie. Tevens zijn ze even capabel om te manipuleren voor hun eigen hebzucht en voordeel.

Schorpioen Onafhankelijkheid:
Sterrenbeeld Schorpioenen zijn zeer onafhankelijk. Ze kunnen alles verrichten waar ze hun concentratie op richten en zullen nooit opgeven. Ze kunnen perfect zelfstandig leven. Ze zijn t.o.v. een aantal andere sterrenbeelden geen sociale vlinders.

Sommigen kiezen er zelfs voor om alleen te leven, op die manier is er namelijk nooit een probleem over wie wat thuis controleert. Ze houden er namelijk van om de controle in eigen handen te houden.

Schorpioen Diep van Binnen:
De Schorpioen is het meest verkeerd begrepen sterrenbeeld. Ze draaien helemaal om intensiteit en tegenstellingen. Ze vinden het fijn om van een situatie op de hoogte te zijn en zullen altijd weten wat er gaande is. Ze zullen dit namelijk uitzoeken met hun nieuwsgierige geest.

Echter zijn ze ook geïnteresseerd in het occulte, het paranormale, complot-theorieën en andere mysteries. Ze kunnen hun ware gevoelens en motivaties zeer goed verbergen en hebben vaak bijbedoelingen of een verborgen agenda.

Schorpioenen zijn zeer emotioneel, hun emoties worden namelijk versterkt, zowel de goede als de slechte emoties. Negatieve emoties als jaloezie en afkeer zijn kenmerken van dit turbulente sterrenbeeld. Aan de andere kant, Schorpioenen staan erg bekend om hun krachtige drive en hun bijzondere toewijding.

Schorpioenen vrezen falen en weten dit zeer goed verborgen te houden. Wanneer hun confrontatie niet succesvol is, of wanneer hun carrière faalt, dan zullen ze hun aanpassingsvermogen gebruiken om snel verder te gaan en om de slechte ervaring achter ze te laten. Verwacht echter niet dat ze dit zullen toegeven of dit met anderen zullen delen, omdat dit tekenen van zwakte laat zien; de Schorpioen wil altijd winnen, ze zijn, althans naar hun mening, namelijk de beste!

Schorpioenen zijn erg voorzichtig wanneer het op het vertrouwen van anderen aankomt, een persoon zal hun vertrouwen dus moeten verdienen, dit zal gaande de tijd opgebouwd worden en, wanneer deze persoon alle ‘vertrouwenstesten’ heeft doorstaan, zal de Schorpioen sterrenbeeld hem/haar erg diep en intens liefhebben.

Onder het kille uiterlijk, vloeien constant energie en emoties. Echter gaat de Schorpioen hiermee om door dit te kanaliseren in nuttige activiteiten, hobby’s, relaties of een carrière. Dit is niet altijd duidelijk voor een buitenstaander, maar het verklaart wel waarom Schorpioenen zo gedreven zijn.

Schorpioenen hebben krachtige instincten en vertrouwen hun eigen gevoelens, dit is tevens een andere reden waarom een Schorpioen zelden faalt.

Schorpioenen en Zaken:
Schorpioenen zijn uitstekende artsen, chirurgen, wetenschappers en leiders, ze zijn perfect geschikt voor vrijwel elke ondernemingsvorm die een impact heeft op de wereld of mensen en de samenleving beïnvloedt.

Het allerbelangrijkste hierbij is dat de Schorpioen in een machtspositie zit, dit is dan ook de reden waarom deze carrières geschikt zijn voor een Schorpioen. Ze willen allemaal dat één persoon de volledige macht heeft.

Schorpioenen neigen in het zakelijke leven vaak eenvoudig rijkdommen te vergaren, ze maken slimme zakelijke beslissingen en zijn zeer conservaties wanneer het op het uitgeven van geld aankomt.

Schorpioenen staan erom bekend dat ze geld kunnen maken en dit kunnen verstoppen, ze zullen dit niet aankondigen vanwege hun vrees dat anderen dezelfde route zullen nemen en een concurrent zullen worden of, erger nog, de Schorpioen zullen gebruiken om geld te verdienen.

Schorpioen Liefde en Relaties
Zo trek je Schorpioenen aan:
Doe nooit alsof, een Schorpioen zal dit van een kilometer afstand zien. Wees eerlijk met je commentaar en luister aandachtig naar hem, (ze hebben altijd iets interessants om te vertellen, dus dit zal geen probleem moeten zijn!).

Probeer niet om dingen van ze te verbergen of om ze te plagen, ze weten altijd wat er gaande is. Onthoud dat zij de enige zijn die mogen plagen en dat zij als enige het mysterie en intrige mogen presenteren! Ze houden van eerlijkheid en oprechtheid. Schorpioenen zijn geïnteresseerd in vrijwel alle activiteiten, iets vinden wat ze leuk vinden zal dus geen probleem moeten vormen.

Ze zijn onvoorspelbaar en zijn in staat om de koers van een date ergens tijdens de date te veranderen, blijf dus altijd positief over deze veranderen en probeer iets nieuws. Ze houden van mensen die niet bang zijn om van een plan af te stappen en om een ander plan te proberen.

Probeer tijdens gesprekken hen niet te vertellen dat hun meningen verkeerd zijn, ze nemen dit niet altijd met de humor die jij hiermee wellicht bedoelt. Probeer nooit om ze te controleren, maar wees ook niet afhankelijk, ze houden van sterke, echte mensen met een sturende en ambitieuze persoonlijkheid die op hun eigen persoonlijkheid lijkt.

Hoe is het om een vrouwelijke Schorpioen te daten:
De vrouwelijke Schorpioen is zeer emotioneel, veeleisend en zeer demonstratief. Ze zit vol flair en intrige, een fascinerende vrouw waar een sterke A-type persoonlijkheid van zal houden. Ze presenteert namelijk de juiste hoeveelheid uitdaging voor de juiste beloning.

Het vrouwelijke Schorpioen sterrenbeeld is de ultieme verleidende en flirtende vrouw. Ze zal haar hart niet snel aan een man geven, omdat ze erg wantrouwend is. De man zal een reeks ‘mentale tests’ moeten doorstaan voordat de relatie solide en hecht zal worden.

Ze toont het wellicht niet, maar ze verlangt naar een hechte en toegewijde relatie. Om dit voor elkaar te krijgen, zal de man te vertrouwen moeten zijn, zal hij aanhankelijk moeten zijn en zal hij haar nooit moeten proberen te controleren. Ze is zeer bezitterig, gelukkig zit de vrouwelijke Schorpioen zo vol met mysterie, sensualiteit en passie, dat de meeste mannen het niet erg vinden om door haar gecontroleerd te worden.

Hoe is het om een mannelijke Schorpioen te daten:
De mannelijke Schorpioen is veel anders dan een man met een ander sterrenbeeld. Het daten van een mannelijke Schorpioen lijkt erg veel op het daten van een vrouwelijke Schorpioen. Het grootste verschil hier is dat i.p.v. dat hij een krachtige vrouwelijke kracht toont, de mannelijke Schorpioen een krachtige mannelijke en seksuele kracht toont.

De mannelijke Schorpioen is erg gemakkelijk om te verleiden en om, althans voor de nacht, mee naar huis te nemen. Het is echter veel lastiger om een echte relatie met hem aan te gaan. Wees achter gesloten deuren gevoelig en aanhankelijk.

Doe alleen een beroep op zijn emoties als je een hechte relatie met hem wilt en hem niet aan het lijntje wil houden. Indien je dit wel doet, dan zal hij dit zien en zal hij je nooit vergeven. Het spelen met de gevoelens van een mannelijke Schorpioen is niet slim. Hij zal jaloers en bezitterig zijn en zal een vrouw nooit toelaten om hem te controleren.

Laat hem de leiding nemen, de mannelijke sterrenbeeld Schorpioen is namelijk echt een fascinerende persoon, het zal nooit fout gaan wanneer hij de plannen maakt voor de avond! Mannelijke Schorpioenen zijn humeurig en hun stemming kan omslaan als een blad aan een boom. Sta aan zijn zijde gedurende deze tijden en dit zal allemaal overgaan.

Mannelijke Schorpioenen zijn uitstekende beschermers, je zult je altijd veilig voelen onder zijn stralende, gepassioneerde en energetische kracht.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums