COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

Stier is degene met een enorm doorzettingsvermogen, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, woedt de stier nog door. Betrouwbaar en aanhoudend, net als de stier.
Stier reageren sterk op hun omgeving. Ze houden van decoraties, kleuren, alles dat een beroep doet op alle zintuigen.
Stier houdt van bezittingen en het huis is daarom mooi ingericht. Stier is down to earth, ze houden er niet van om zich opzichtig te gedragen. Ze geven de voorkeur aan comfortabele en creatieve dingen.

Stieren hebben een bekende reputatie als koppig, maar dat is niet altijd een slechte zaak. De koppige trek kan Stier in conflict brengen met andere sterke types, vooral omdat een Stier zich snel voor het hoofd gestoten kan voelen.

Stieren zijn niet dol op verandering. Ze houden van de vertrouwde en alledaagse dingen van het leven. Stier is makkelijk in de omgang en niet iemand die ruzie zoekt, maar moet een aantal arme zielen proberen een Stier te provoceren, berg je dan maar, want ze hebben een slecht humeur onder het kalme oppervlak.

Stier houdt van zekerheid, in elk aspect van hun leven van thuis, tot liefde en hun carrière. De Stier kan geheimzinnig, eigenwijs en gierig zijn. De Stier heeft een neiging om genotzuchtig en lui te zijn. Stieren zijn de meester uitstellers van de dierenriem!

Er is echter wel een sterke, aanhoudende wil die tot leven komt wanneer zij dat willen en dan zal niemand ooit zeggen dat ze lui zijn. Het geheim is dat hun luiheid opzij wordt geschoven als het om zichzelf gaat.

Eigenschappen Stier:
Sterke punten:
Trouw
Geduldig
Gul
Betrouwbaar
Doorzetter

Zwakke punten:
Bezitterig
Materialistisch
Koppig
Luiheid
Hedonistisch

Stier en Vriendschap:
Een Stier is een uitstekende vriend. Iemand met het sterrenbeeld Stier heeft meestal slechts enkele goede vrienden, in plaats van vele bekenden. De weinige mensen die ze dierbaar zijn, worden bewaakt en beschermd. Hun vrienden worden behandeld als familie en ze zijn loyaal en betrouwbaar.

Stier vindt het heerlijk om de gastheer of gastvrouw te zijn. Hoewel ze niet een sociale alleskunner zijn, ze zijn bijvoorbeeld verlegen rond vreemden, worden de mensen die Stier toe laten in hun leven goed verzorgd wanneer Stier besluit om een ​​feestje te geven. Ze geven dan een geweldige presentatie die lang zal blijven hangen. Een Stier zal altijd zichzelf en een hechte groep vrienden verwennen.

Stier Temperament:
Stier zijn erg gevoelig, de geringste opmerking of negatieve opmerking kan persoonlijk worden opgenomen en ze kunnen gemakkelijk beledigd of gekwetst worden. Hun koppige inborst kan resulteren in luiheid.

Ze kunnen erg lui wanneer iemand hen een opdracht geeft die ze niet willen uitvoeren. Ze zijn niet lui als het gaat om iets wat ze zelf willen.

Stier en Onafhankelijkheid:
De Stier is niet degene die als eerste het onbekende intrekt, Stier is juist degene die de leider zal volgen en verder bouwt op een nieuwe ontdekking. Oftewel zij zijn degene die ‘de puntjes op de i zetten’. Dit doorzettingsvermogen wordt gegeven aan hen door hun koppigheid.

De koppigheid van de Stier is wat ze hun onafhankelijkheid geeft. Ze vinden het leuk om dingen te doen op hun eigen manier. Ze vinden het prima om op zichzelf te zijn, op deze manier worden de dingen gedaan op de manier waarop zij willen dat ze worden gedaan.

Stier is niet een volger, maar ze zijn ook niet de dapperste. Stier is op zijn best wanneer ze onafhankelijk zijn. Met hun doorzettingsvermogen krijgen ze veel dingen gedaan en kunnen ze prima voor zichzelf zorgen.

Stier Diep Van Binnen:
Stieren zijn niet dol op verandering. Als verandering op handen is, krijgen ze het benauwd. Ze houden niet van iets nieuws, want alles wat nieuw is, is onbekend en Stier vreest het onbekende.

De Stier wil orde in het leven hebben en wanneer dat niet het geval is, zal een Stier erg bezorgd worden. Stier probeert het onbekende zoveel mogelijk te ontlopen, om de gevoelens van onveiligheid die ontstaan ​​wanneer nieuwe ervaringen en situaties aanwezig zijn te vermijden.

Stier komt niet openlijk voor gevoelens uit en hun innerlijk is verborgen en geheimzinnig. Veel mensen weten niet hoe gevoelig Stier echt is, ze zijn erg goed in het verbergen hiervan. Als gevolg daarvan worden ze vaak emotioneel gekwetst wanneer de verkeerde dingen worden gezegd.

Ze nemen dingen soms wat te persoonlijk op. Stier vermijdt het praten over hun emoties en veel mensen zullen nooit weten hoe ze zich echt voelen.

Stier en Zaken:
Stier is een sterk zakenmens. Stier is degene die een enorm doorzettingsvermogen heeft, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, zal de Stier nog vol energie doorgaan. Ze hebben een talent voor financiën en hun financieel advies wordt meestal erg gewaardeerd.

Stieren geven geen geld uit aan frivole dingen, maar ze willen wel royaal leven en omringen zich met mooie dingen en goed eten. Bij elkaar opgeteld resulteert dit in een duur uitgavenpatroon. Ze zullen echter niet al hun geld uitgeven en zo ervoor zorgen dat hun bedrijf failliet gaat, want als ze dat doen is hun veiligheid en stabiliteit weg. Dit zal voor veel stress zorgen, wat een Stier zal willen vermijden.

Ze weten waar geld kan worden verdiend en hebben de mogelijkheid om te manipuleren en de weg vrij te maken voor hun eigen succes.

Stier Liefde en Relaties
Hoe trek ik een Stier aan?
Probeer niet om overhaast een relatie te beginnen met een Stier. Ze zijn erg geduldig en verwachten dat je zo ook bent.
Laat ze lachen, als ze geamuseerd en vermaakt worden door jou, dan genieten ze hiervan.

De weg naar het hart van een Stier is door de maag. Je maakt een goede beurt door voor hen te koken of een diner te regelen in een goed restaurent. Stier geniet van praten over financiën, zaken, geld en materiële bezittingen.

Hoe is het om een Stier vrouw te daten?
Vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn meesters in de kunst van het verleiden. Ze krijgt wat ze wil en haar geduld is legendarisch, ze zal wachten op wat ze wil. Ze moet stabiliteit en veiligheid hebben en zal niet tolereren dat een man die niet eerlijk is haar toekomst onzeker maakt.

Ze heeft veel te geven, maar ze wil er wel veel voor terug. Vergeet niet, de Stier vrouw is zeer gevoelig, hoewel dat misschien niet zo lijkt van de buitenkant. Maak haar het hof en probeer haar steeds te imponeren en je zal haar hart winnen en ze zal van jou zijn.

Ze is beschermend, ondersteunend, liefdevol, toegewijd en trouw. Ze is openlijk liefdevol in een relatie. Stier vrouwen zijn perfect voor de man die ervan houdt gekoesterd en verwend te worden, als de man loyaal en toegewijd is.

Maak een Stier vrouw boos en ze zal je misschien nooit vergeven, ze is nu eenmaal koppig. Als je ooit haar vertrouwen beschaadt, zal het bijna onmogelijk om haar weer terug te krijgen.

Hoe is het om een Stier man te daten?
De Stier man is heel verstandig, hij is niet de man die een vrouw van haar voeten veegt. Hij is praktisch ingesteld. Hij wil een hoge kwaliteit vrouw, niet een one-night-stand.

Hij zal voorzichtig onderzoeken voordat hij een move maakt. Hij is erg geduldig als het gaat om een ​​relatie. Hij zal de situatie onderzoeken en ervoor zorgen dat de vrouw hem iets heeft te bieden, voordat hij zichzelf zal aanbieden.

Mannen met het Stier sterrenbeeld zijn niet saai, maar ze zijn niet de man voor de vrouw die hunkert naar avontuur en opwinding. Stier man is voor de vrouw die stabiliteit en comfort wil, hij is een ongelooflijke kostwinner en is een zeer goede keuze als partner voor de juiste vrouw.

Hij is altijd gericht op de lange termijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bindingsangst bij een Stier man.

De Stier man is een romantische man, hij zal zijn vrouw op een voetstuk plaatsen en haar beschermen en koesteren. Zodra hij zijn vrouw heeft gekozen, zal hij erg gul, loyaal en trouw zijn.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums