COMPLETE INFO OVER DIT STERRENBEELD

De Waterman is het sterrenbeeld van visionaire, niet-conventionaliteit en intellectuele onafhankelijkheid. Watermannen zijn mensen die zich onderscheiden van de rest en hun eigen weg zoeken.

Ze zijn altijd op zoek naar intellectuele stimulatie, zijn constant op zoek naar nieuwe dingen, vormen constant nieuwe meningen en wandelen eigenwijs hun eigen weg, ongeacht wat andere mensen hiervan vinden.

Watermannen zitten vaak vol met paradoxen; ze zijn geïnteresseerd in beiden uiteinden van het spectrum, ze zijn graag alleen maar zijn toch sociale vlinders, ze vinden het fijn om beide zijden te ervaren en om beide gedachtegangen te ervaren terwijl ze nieuwe ideeën bedenken met hun vooruit denkende en actieve geesten.

Watermannen hebben een ‘leef en laat leven’ beleid dat iedereen de vrijheid geeft om henzelf te zijn. Een Waterman sterrenbeeld zal andere mensen nooit veroordelen omdat wij, als mensen, allemaal gelijk zijn en allemaal onze eigen meningen mogen hebben. Ze zijn verbaal erg gevorderd en zijn erg scherp.

Ze observeren mensen en leren door deze observatie met andere mensen om te gaan. Ze kunnen tevens meesters van manipulatie zijn waardoor ze alles wat ze doen kunnen rechtvaardigen. Ze kunnen hiermee dus met alle andere persoonlijkheidstypen omgaan en kunnen zich aan elke omstandigheid aanpassen.

Watermannen staan open voor verandering omdat verveeldheid hun vijand is. Alles wat nieuw is, is een kans voor de Waterman. Watermannen kunnen zich voordoen als een expert op elk gebied, kunnen hun eigen belang erg goed opblazen en voelen tevens dat ze hiertoe het recht hebben omdat hun excentriciteit hen erg uniek maakt.

Normale mensen, pas op! Watermannen houden ervan om te schokken en om van de norm af te stappen, dit is de manier waarop zij leven. Watermannen staan bekend om iedereen te kritiseren die zij zwak of traag van begrip vinden. Voor hen is dat gewoon een makkelijk doelwit.

Ze hebben geen slechte bedoelingen, maar zo kan het door de andere persoon wel aanvoelen. Watermannen zullen, althans diep van binnen, nooit iemand expres pijn doen, ze respecteren iedereen, al is dit wellicht niet zo duidelijk als bij de andere emotietypen.

Eigenschappen Waterman:
Sterke punten:
Origineel
Slim
Humanitair
Inventief
Geestig

Zwakke punten:
Niet emotioneel
Rebels
Sarcastisch
Eigenwijs
Afstandelijk

Watermannen en Vriendschap:
Onder het afstandelijke, niet emotionele uiterlijk van een Waterman ligt het vriendelijke hart van een vriend die alles zal doen om anderen te helpen. Ze houden ervan om mensen te laten lachen en om mensen op te vrolijken; Watermannen voelen zich goed wanneer anderen zich goed voelen.

Ze verwachten hiervoor niets terug, omdat dit hun vrijheid zou kunnen beperken. Ze leven zonder verplichtingen. Ze zijn erg onconventioneel en altijd vol met opwinding. Een Waterman vriend weet altijd een manier om het leven plezierig te maken.

Wellicht bieden ze je een last-minute kampeertrip aan zonder dat hiervoor iets is voorbereid. Als je besluit om mee te gaan, dan zul je een weekend hebben dat je nooit zult vergeten.

Watermannen en Temperament:
Watermannen neigen om rebels te zijn enkel en alleen om dingen op hun manier te doen. Hun eigenwijsheid veroorzaakt soms ook hun falen. Ze zullen doorgaan met het doen van hun eigen ding, ook al hebben andere mensen bewezen dat hun manier van werken verkeerd is.

Watermannen zijn erg slimme mensen en weten dat wat ze doen verkeerd is, maar ze zullen dit toch blijven doen, enkel en alleen om dingen zo op hun manier te doen. De meningen van een Waterman zijn tevens erg rigide; ze zullen erg eigenwijs zijn wanneer je deze confronteert.

Ongeacht hun eigenwijsheid en rigide meningen, zullen ze nooit hun ideeën op anderen dwingen, ze hebben respect voor iedereen zijn mening.

Watermannen en Onafhankelijkheid:
De Waterman sterrenbeeld persoonlijkheid is zeer onafhankelijk, elke poging om deze te beperken zal ervoor zorgen dat hij/zij vlucht. Ze hebben vrijheid nodig. Een Waterman wenst niet alleen naar onafhankelijkheid, het is zelfs een essentieel iets voor hun welzijn.

Waterman Diep van Binnen:
Watermannen zijn altijd op zoek naar wijsheid, zijn erg oplettend en kunnen objectief informatie verzamelen omdat hun emoties hun niet in de weg staan. Soms lijkt het wel alsof ze totaal boven hun emoties staan.

Wanneer een Waterman spreekt, dan spreekt hij de waarheid. Soms kan dit schokkend of zelfs pijnlijk zijn omdat een Waterman zich niet druk maakt over de emoties van anderen. Weet echter dat een Waterman het nooit kwaad bedoelt. Ze zeggen dingen zoals ze zijn en laten hun emoties hun oordeel niet beïnvloeden.

Watermannen staan erg los van hun emoties. Het is niet dat Watermannen niet emotioneel zijn, ze vertrouwen hun emoties gewoon niet en incorporeren deze daarom in hun eigen zelfbeeld. Wanneer iemand het dus niet eens is met een Waterman, kan dit er toe leiden dat een Waterman dit ten harte neemt.

Een Waterman is t.o.v. de andere sterrenbeelden dus gedreven door het intellect en niet door zijn emoties. Ze vragen zich soms af of er iets in het leven is dat ze missen omdat ze dingen niet aanvoelen zoals anderen dit doen. Dit betekend niet dat ze niet betrokken kunnen raken in intieme relaties, dit kunnen ze namelijk prima, het betekend alleen dat de andere persoon altijd een wat afstandelijk gevoel van de Waterman kan krijgen.

Een Sterrenbeeld Waterman vraagt zich af ‘waarom’ zoveel mensen hun bestaan niet begrijpen. Ze vragen zich af of wat ze momenteel aan het doen zijn nuttig is, ze willen graag dat andere mensen hun opmerken en waarderen. Dit wordt veroorzaakt door de onderliggende onzekerheden van een Waterman, ze vragen zich af of mensen hen wel accepteren voor wie ze zijn.

Dit wordt echter nooit naar het oppervlakte gebracht omdat dit voor een Waterman niet al te belangrijk is; ze weten namelijk dat ze bijzonder zijn.

Watermannen en Zaken:
Watermannen houden ervan om iets zinvols te doen met hen leven. Wanneer je dit combineert met hun geweldige sociale vaardigheden, dan is het niet raar dat ze uitstekende politici en sociale werkers/psychologen zijn.

Ze zijn progressieve denkers en zijn erg goed in het bedenken van nieuwe ideologieën en theorieën. Elk type onderzoek zal daardoor erg geschikt zijn voor een Waterman. Het enige nadeel van een Waterman wat betreft de zakelijke wereld is hun aandacht voor detail.

Ze houden van grootse ideeën en kunnen deze ook uitvoeren, maar de sleur van dagelijkse herhalende details zal leiden tot uitstelgedrag. Een Waterman heeft een secretaris nodig.

Waterman Liefde en Relaties
Zo Trek Je Watermannen Aan:
Communicatie is erg belangrijk. Je moet de geesten van een Waterman kunnen stimuleren en hun in vriendelijk en scherpe verbalen confrontaties kunnen engageren, verwacht echter niet dat je hiermee tot een conclusie komt, dat is namelijk niet het punt.

Watermannen smachten naar hersenactiviteiten. Als je het intellect en de niet-conventionele manieren van zaken van de Waterman niet kan bijhouden, dan zou je misschien naar iets anders op zoek moeten gaan. Watermannen hebben meer communicatie nodig dan alle andere sterrenbeelden.

Probeer je dates wat variatie te geven, bedenk wat interessante dingen die je kunt doen zoals een bezoek aan een dierentuin. Als je echter niets kunt verzinnen, laat de Waterman dan de plannen maken.

Wees echter niet verrast wanneer ze het plan ergens tijdens de activiteit veranderen, wees even flexibel als de Waterman. Ze houden niet van zeurpieten en mensen die als maar klagen, houd het gesprek dus positief en alles zal goedkomen.

Hoe is het om een vrouwelijke Waterman te daten?
De vrouwelijke Waterman is de ultieme onafhankelijke vrouw. Ze is grappig, slim, avontuurlijk, nooit aanhankelijk of jaloers, nooit veeleisend en niet over-emotioneel. Ze is onvoorspelbaar en heeft spanning nodig.

Alles kan door de beugel met deze vrouw en de man die zij uitkiest zal een geweldige relatie hebben. Ze verwacht behandeld te worden als een dame; ze is, althans in dat opzichte, vrij ouderwets, maar weet dat wanneer ze een beslissing heeft gemaakt en als het blijkt dat ze niet in je geïnteresseerd is, ze dit nooit zal zijn.

De relatie zal langzaam vorderen omdat ze niet gemakkelijk emotioneel betrokken raakt en omdat ze niet van romantische affectie houdt. De man die haar hart probeert te winnen zal haar met respect en als gelijke moeten behandelen. Communicatie is hier het sleutelwoord, dit is namelijk de manier waarop een relatie met een Waterman vrouw vordert.

Wanneer ze je eenmaal vertrouwt en jullie twee meer close worden, zal ze een ontzettend loyale en vriendelijke persoon zijn. Ze zal altijd wat afstandelijk blijven, ze vreest namelijk haar identiteit te verliezen in een relatie, wees dus niet verrast wanneer ze, zelfs in een langdurige relatie, meer op een vriend dan als een romantische partner lijkt.

Probeer haar niet emotioneel te pushen of om haar eisen en verplichtingen te geven, omdat je haar hiermee wegduwt. Wees nooit jaloers, ze zal je hierdoor meteen verlaten. De Waterman sterrenbeeld vrouw kan nooit worden vastgebonden, ze is zo vrij als een vogel.

Als je haar alles geeft wat ze nodig heeft, dan zal ze volledig loyaal zijn zodat jij je niet zorgen hoeft te maken wanneer ze alleen op stap gaat. Geef haar de ruimte en respecteer haar privacy en alles zal goedkomen. De Waterman vrouw is voor de man die wel van een uitdaging en een avontuur houdt.

Hoe is het om een mannelijke Waterman te daten?
Deze man draait helemaal om intellectuele stimulatie. Je kunt de meest beeldschone dame in de wereld zijn, maar als je hem niet kan interesseren, dan zal hij geen moeite doen. Communicatie is erg belangrijk voor deze man.

Diep van binnen verlangt hij naar liefde, echter veroorzaakt dit voor hem problemen diep van binnen omdat hij emoties niet kan begrijpen. Een mannelijke Waterman struikelt dus vaak over zijn eigen woorden. Wees geduldig met hem en houd dit vooral niet tegen hem want diep van binnen heeft hij het plezier van het leven.

Let op, een mannelijke Waterman kan even snel besluiten dat hij niet meer verliefd is als dat hij verliefd raakt. De vrouw zal zich aan hem moeten aanpassen, hij zal zich aan niemand aanpassen en eist tevens respect en begrip op voor wie hij is, ongeacht hoe excentriek zijn gedachtegangen wel niet kunnen zijn.

Hij heeft stimulatie en een partner om zijn levensverhalen mee te delen nodig, niet iemand die simpelweg alleen maar op de bank met hem zit om een film te kijken. Probeer hem niet emotioneel te pushen of om hem eisen en verplichtingen te geven, omdat je hem hiermee wegduwt. Wees nooit jaloers, hij zal je hierdoor meteen verlaten.

Als je hem alles geeft wat hij nodig heeft, dan zal hij volledig loyaal zijn zodat jij je niet zorgen hoeft te maken wanneer hij alleen op stap gaat. Geef hem de ruimte en respecteer zijn privacy en alles zal goedkomen. De mannelijke Waterman is voor de vrouw die wel van een uitdaging en een avontuur houdt.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums