Toekomst voorspellen

Toekomst voorspellen is iets wat men al duizenden jaren doet. De oorsprong van de toekomst voorspelling vindt, zover bekend, zijn oorsprong in het oude China en Egypte. Vooral de keizers en farao’s hadden vaak toekomstvoorspellers, waarzeggers, zieners, en hogepriesters om zich heen. Veel keuzes werden dan ook gemaakt op de toekomst voorspelling die voor hen gedaan werd.

Benieuwd naar jouw toekomst?

Methodes voor het voorspellen van de toekomst

Vroeger, maar ook vandaag de dag, wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van dezelfde methodes als het gaat om het maken van een toekomst voorspelling. 

Veel gebruikte methodes voor het voorspellen van wat komen gaat zijn:

  • Tarotkaarten leggen (of engelen)
  • Pendelen 
  • Het werpen van objecten zoals munten, stenen, of botjes
  • Koffiedik lezen
  • Numerologie
  • Astrologie
  • Handlezen

Tarotkaarten leggen

Bij het leggen van tarotkaarten of engelenkaarten worden de kaarten geschud totdat jij stop zegt. Vervolgens worden de kaarten op tafel gelegd en gelezen door een medium. Jij kunt hierbij dan vragen stellen over je toekomst, en het medium kan deze vervolgens beantwoorden aan de hand van de ligging van de kaarten. Zo wordt jouw toekomst voorspelt. Een zeer betrouwbare methode overigens!

Gratis toekomstlezen of gratis een kaartje leggen via onze site? Trek hier zelf jouw eigen Lenormandkaart. Heb je aan de hand van de kaarten nog vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen.

Toekomst voorspellen met pendelen

Ook een pendel wordt gebruikt bij een toekomst voorspelling. Een pendel is een hanger aan een touw of ketting welke een beweging aan kan geven. De beweging van de pendel kan heen en weer zijn, of cirkelend. Hierbij kunnen vragen met JA of NEE worden beantwoord. Heb je een eenvoudige vraag waar een ja of nee antwoord op kan komen, dan kan dit wellicht een goede methode zijn om je vraag beantwoord te krijgen door het medium die dit middel inzet bij jouw voorspelling.

Voorspellen aan de hand van een worp van objecten

Het werpen van objecten is wellicht een van de oudste methodes die gebruikt wordt voor het voorspellen van de toekomst. Zelfs in de diepe jungle gebruiken sjamanen deze methodes. De objecten die gebruikt worden kunnen vanalles zijn, van botjes, takjes, steentjes, of andere objecten. Eerst worden ze allemaal in een hand gehouden, dan wordt er een vraag gesteld, en vervolgens wordt de hand geworden. De manier hoe de objecten op de grond of tafel vallen vertelt het verhaal, dus de toekomst. 

Koffiedik lezen

Ook koffiedik lezen is een zeer oude methode die gebruikt wordt door toekomst voorspellers. Het koffiedik lezen vindt zijn oorsprong in Turkije. De gemalen koffie wordt aan de kook gebracht en vermengd met wat suiker. Vervolgens wordt de koffie geschonken in een kopje. Degene die een meer wilt weten over zijn of haar toekomst neemt een slokje van de koffie. De magie zit hem in het contact van de lippen die het kopje raken waarin de koffie zit. Vervolgens wordt het kopje omgekeerd op een schotel gelegd om de koffie te scheiden van de koffiedik. Na een paar minuten wachten kun je het resultaat bekijken in het kopje. Hier staat jouw toekomst geschreven in de koffiedik. Een medium kan lezen welke toekomst er geschreven staat.

Voorspelling door Numerologie

Numerologie heeft met getallen te maken. De getallen hebben een betekenis. Bij numerologie kan er bijvoorbeeld worden uitgerekend wie je bent, wat je levensles is, wat jouw zielsgetal is, het levenslot getal, of jouw persoonlijkheidsgetal. Het geboortegetal reken je als volgt uit:

Ben je geboren op 16 juni 1975 dan is dit de datum 16-06-1975.

Bij de numerologie worden alle getallen bij elkaar opgeteld. Je krijgt dan dit:

1+6+0+6+1+9+7+5 = 35 (= 3+5) = 8

De uitkomst van je geboortegetal is in dit geval dus een 8.

Zelfs achter het huisnummer waarop je woont zit een verhaal. Ook dit is met een reden! Bij een online medium kun je ook terecht voor numerologie om je toekomst te laten voorspellen of je vragen beantwoord te krijgen.

Voorspelling met Astrologie

Astrologie heeft met de sterren te maken, en met name met de stand van de sterren. Astrologie wordt al eeuwen lang gebruikt voor een toekomst voorspellen. De maya’s stonden bekend om deze voorspel methode. Wellicht heb je wel eens van de Maya kalender gehoord? Deze was gebaseerd op astrologie, dus de sterren. De kalender van de Maya’s was bijzonder nauwkeurig en eindigde in 2012. Omdat de kalender alleen maar kloppende dingen voorspelde, was men ook daadwerkelijk bang dat de wereld in 2012 zou vergaan. 

Vandaag de dag gebruiken nog verschillende mediums astrologie voor voorspellingen.

Handlezen

Handlezen wil zeggen dat de lijnen die in je hand staan gelezen worden. De lijnen vertellen een verhaal. Bij een online medium kun je voor verschillende toekomst voorspel methodes terecht, maar voor handlezen helaas niet. Dit kan namelijk niet op afstand gedaan worden. 

De handen zitten vol met lijnen waaronder duidelijke en minder duidelijke lijnen. De belangrijkste lijnen in de handpalm zijn de levenslijn, de hartlijn, en de hoofdlijn. Er zijn tientallen lijnen die iets over het heden en verleden kunnen vertellen, zelfs aan de zijkant van je hand of op de vingers.

Nu jouw toekomst laten voorspellen

Neem contact op en laat nu jouw toekomst voorspellen door een van onze online mediums!

Voorspellen van de toekomst met kleuren

Een helderziende wordt vaak gelijk gekoppeld aan het voorspellen van de toekomst, of dat ze geesten en- of aura´s kunnen zien. Als je er vanuit gaat dat ze alleen deze mogelijkheden kunnen gebruiken, doe je ze wel te kort, want er zijn veel meer energieën die een helderziende kan waarnemen.

De verschillende energieën die een helderziende kan waarnemen door hun ogen/derde oog passen niet in ons normale kleurenspectrum van Rood, Oranje, Groen, Geel, Blauw & Pimpelpaars. Het licht en de kleuren die zij zien, die buiten ons normale kleurenspectrum vallen worden ook wel etherisch licht genoemd, maar eigenlijk is het niet eens licht. Het is puur de energie die zij kunnen waarnemen, en wij niet. Ieder verschijnsel wat een helderziende ziet verschilt van licht/energie soort van elkaar. Het is puur de energie die de ogen/derde oog ontvangt en deze wordt bij een helderziende naar een beeld vertaald door de hersenen. Zo kunnen zij voor jou de energie om je heen opvangen en vertalen, en je de adviezen & informatie geven waar jij naar op zoek bent.

toekomst visioen

Toekomst voorspellen met visioenen

Het kan ook voorkomen dat een helderziende visioenen krijgt, helderziende waarnemingen in de vorm van beelden. Ook al wordt dit niet altijd als helderziendheid gezien, dat is het wel. Tijdens een visioen kan een helderziende beelden te zien krijgen van vaak andere mensen in bepaalde situaties. Dit kan een positieve situatie zijn, maar ook een gevaarlijke situatie. Deze beelden kunnen uit het heden of verleden zijn, maar kunnen ook uit de toekomst zijn.

Als iemand de gave heeft om de toekomst te voorspellen, wordt deze al snel een waarzegger/waarzegster genoemd die doet aan ´waarzeggerij´. Maar eigenlijk is het niet meer dan een helderziende. Sommige helderziende mensen richten zich op meerdere aspecten, en sommige helderziende houden zich inderdaad alleen bezig met het voorspellen van de toekomst, dan wordt deze persoon al snel een waarzegger genoemd. 

Alleen over de toekomst voorspellen zijn er veel misvattingen. Heel veel mensen denken dat wanneer zij hun toekomst laten voorspellen, dat ze dan alleen nog maar hoeven zitten wachten tot het komt aanwaaien. Dit is dus NIET zo. Een helderziende kan voor jou bijvoorbeeld een voorspelling doen, maar jouw leven zal zich ontwikkelen aan de hand van de keuzes die je zelf maakt. Je leven staat niet op voorhand vast, en als jij dus een andere keuze maakt dan dat je is geadviseerd, zul je dus ook een andere uitkomst krijgen. Bijvoorbeeld:

  • Kim gaat naar een helderziende, en de helderziende heeft voorspeld dat Kim de liefde van haar leven gaat tegenkomen. En hier een lang en gelukkig leven samen mee gaat hebben. Maar gaat Kim vervolgens thuis lekker op de bank gaan zitten wachten tot de ware komt aanwaaien, en gaat de deur niet meer uit? Dan gaat Kim natuurlijk ook niemand tegenkomen.

Hiermee willen we zeggen, een toekomstvoorspelling kan fijn zijn voor mensen die moeite hebben met keuzes maken, en zelf niet goed kunnen zien welke beslissing voor hen goed is of juist niet, en vervolgens geen keuzes maken en alsmaar in een cirkel blijven rondlopen in het leven. Een toekomstvoorspelling kan je een richtlijn geven wat je bijvoorbeeld kunt doen of kunt gaan veranderen. Maar nogmaals, maak jij een andere keuze, zul je ook een andere uitkomst krijgen.

manieren van voorspellen toekomst

Op welke manieren kun je een reading doen met een helderziende?

Je kunt tegenwoordig op verschillende manieren hulp vragen bij een helderziend persoon. Het meest bekende is waarschijnlijk een afspraak maken bij een helderziende in de buurt, en vervolgens bij hun praktijk/vestiging langsgaan voor een face to face reading. Maar sommige mensen vinden dit moeilijk, omdat je de persoon niet persoonlijk kent waar je naar toe gaat. En ze ook nog eens geconfronteerd worden met je meest persoonlijke informatie/problemen. Hierdoor durven mensen soms bepaalde vragen niet te stellen. En voor deze mensen is er nu een oplossing.

Dit is namelijk de mogelijkheid om met een online medium een reading te doen. Bij deze mogelijkheid kun je met een helderziende bellen, en zij zullen je helpen op afstand. Dit is anoniem natuurlijk, en je kunt de reading doen vanuit thuis, waar jij je het meeste op je gemak voelt. Dit is voor veel mensen een minder grote stap om te nemen, en daarom op dit moment ook de meest voorkomende manier voor het contacteren van een medium. Anoniem, vanuit thuis, en de reading doen op elk moment van de dag, wanneer het jou het beste uitkomt.