Vacature Medium – werken vanuit huis!

Ben je op zoek naar een leuke baan vanuit huis? Dan is de vacature Medium wellicht iets voor jou! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer met internet, en een vaste telefoonlijn. Natuurlijk heb je ook skills nodig die jouw geschikt maken als medium, en daar lees je hieronder meer over.

vacature medium online

Werken vanuit huis als Medium

Als Medium kun je gemakkelijk vanuit huis werken, wanneer het jou uitkomt. Je werktijden bepaal je zelf, en dat maakt het allemaal een stuk flexibeler. Hiervoor hoef je niet perse in Nederland te wonen. Ben je van plan te emigreren, of woon je toevallig al in het buitenland, dan kun je ook op deze vacature solliciteren!

Wat moet je als Medium kunnen?

Als Medium heb je om te beginnen een prettige telefoonstem, en voel je de mensen haarfijn aan. Als Medium ben je hoog gevoelig en beschik je over een bepaalde skill-set waarmee je anderen verder kunt helpen. Per Medium verschilt de skill-set weer, en daarmee versterken wij ons team. 

De ene Medium is goed in het leggen van kaarten (Tarot of vergelijkbaar), en de andere is weer ergens anders goed in, bijvoorbeeld in het pendelen, of is helderhorend. Wij zijn benieuwd naar wat jij kunt!

Niet iedereen is op zoek naar een kaartlegging. Sommige mensen willen ook hun ei kwijt, of een goed onafhankelijk advies. Er zijn veel vragen waar mensen mee rondlopen, waarbij ze geen idee hebben bij wie ze daarvoor terecht kunnen. Ook hiervoor benaderen ze LifetimeMediums.

Heb je nog twijfels of je toch wel de geschikte persoon hiervoor bent? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan samen kijken of je wel of niet geschikt bent. Nooit geschoten is altijd mis.

wat kan een medium

Hoge verdiensten als Medium

Als Medium kun je vanuit huis gemakkelijk veel verdienen. Per uur kun je tussen de 18 en 36 euro verdienen. Hoeveel uur je werkt bepaal je zelf. We vragen je wel om minimaal 5 uur per week online beschikbaar te zijn. Je logt op ons systeem in zodat de mensen weten dat ze je kunnen bereiken. Vervolgens krijg je betaalt voor de tijd die je werkt. 1x per maand jezelf laten uitbetalen is een optie, maar vaker kan ook. Hier zijn we flexibel in. Je mag zoveel werken als dat je zelf wilt. Hier is geen maximum aan verbonden.

Wat heb je nodig voor de baan als Medium vanuit huis?

Veel heb je niet nodig om deze baan als Medium vanuit huis te kunnen uitvoeren. Een computer (laptop of pc) met een internetaansluiting, en een vaste telefoon is eigenlijk het enige wat je nodig hebt, naast je skills. 

vacature medium telefoon en computer nodig

Hoe we je screenen

Wij willen ons team flink gaan uitbreiden, dus solliciteer gerust naar de functie Medium. Via een telefonisch consult leren we elkaar kennen, en komen we erachter wie je bent, wat je kunt, en hoe je ons team kunt versterken. Wanneer je bent goedgekeurd dan kun je vrijwel direct aan de slag. Wij maken jouw digitale werkplek op orde en je kunt starten met geld verdienen vanuit huis.

Aan de slag als Psycholoog, Psychotherapeut, of Kindercoach?

Mocht je bij LifetimeMediums als Psycholoog, Psychotherapeut, of Kindercoach aan de slag willen, in plaats van als Medium, dan hebben we een officiële verklaring van je nodig. Ben je hiervan in bezit, neem dan ook contact met ons op!

Welk dienstverband bieden wij aan?

Je kunt bij ons werken als ZZP’er en op 0 uren basis. Ook hierin zijn we flexibel!

Wat wij bieden? 

 • Een leuke baan met verantwoordelijkheden
 • Hoge verdiensten
 • Je eigen klantenkring opbouwen
 • Flexibele werktijden of vaste werktijden, wat jij wilt
 • Werken met de nieuwste software waar iedereen mee overweg kan
 • Snel en vlot contact 
 • Correcte verwerking van uitbetaling
 • Uitbetaling per maand, of vaker, wat jij wilt
 • Binnen 24 uur al aan de slag en geld verdienen
 • Werken vanuit huis
 • Je hoeft geen inwoner van Nederland te zijn
 • Bij LifetimeMediums behoor je tot de beste mensen in hun vakgebied
 • LifetimeMediums staat voor op een Fairtrade manier van geld verdienen die mensen vooruit helpt

Solliciteer direct op deze vacature