Lifetimemediums waarborgt kwaliteit en heeft hiervoor een eigen keurmerk.

www.lifetimemediums.nl voert zo goed mogelijk alle taken uit voor onze consument.
Wij proberen hierbij de passende en juiste verwerking van vragen en klachten in behandeling te nemen van onze klanten.
Hierbij staat voor ons  zorgvuldigheid voor ons hoog in het vaandel.
Inmiddels zijn meer dan 2.200 webwinkels aangesloten bij een waarborg organisatie. Klanten van www.lifetimemediums.nl kunnen erop rekenen dat onze website/webshop veilig en eerlijk handelt.
Wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving en veiligheid. 

De 11 zekerheden van www.lifetimemediums.nl

 1. Je weet bij wie je winkelt: De gegevens van ons hoofdkantoor staan op onze site verwerkt.
 2. Wij tonen op onze website/webshop onze Algemene Voorwaarden.
 3. Omdat wij diensten en consulten leveren is het mogelijk uw dienst in te kopen maar vervolgens later te gebruiken waardoor u zelf bepaald wanneer uw besluit uw diensten te gebruiken.
 4. Producten direct betalen: het aankoopbedrag dient eerst betaald te worden voordat levering plaats zal vinden. Hierdoor weet u (de klant) direct wat hij/zij heeft ingekocht en na betaling ontvangt de klant direct de dienst.
 5. Helder aanbod: elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 6. Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 7. Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.
 8. Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in onze webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat.
 9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens: lifetimemediums.nl gaat zorgvuldig om met verwerking van persoonsgegevens.
 10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij ons via lifetimemediums.nl
 11. Gedegen mediums: iedere consulent/mediums op onze website van Lifetimemediums die weet zijn verantwoordelijkheden te dragen en zorgen te dragen voor een voor goede en nette communicatie tussen hen (mediums en klant).