Welkom op lifetimemediums.nl, de plek voor u om de gratis daghoroscoop te lezen!
Lees hieronder uw sterrenbeeld om te zien wat deze dag u gaat brengen!

DAGHOROSCOOP VAN WOENSDAG 28 OKTOBER 2020 

Steenbok

Daghoroscoop Steenbok


Mensen kunnen behoorlijk heftig uit de hoek komen vandaag. Ze gaan de strijd met elkaar aan, en jij zit er natuurlijk weer precies tussenin. Gelukkig kun jij lastige situaties als geen ander doorbreken. Hoe? Door snel, scherp en grappig te zijn. Je weet van gekkigheid niet meer wat je aan een dierbaar persoon moet geven. Hij of zij heeft werkelijk alles al. Vergeet niet dat het nog altijd gaat om het gebaar en niet om een zo duur mogelijk cadeau.

Waterman

Daghoroscoop Waterman


Probeer vast te houden aan je eigen tempo, ook al levert dat eventueel boze gezichten op. Jezelf voorbij lopen veroorzaakt brokken, en dat zorgt voor nog veel bozere gezichten. Probeer ook een beetje op tijd te gaan slapen, dan blijf je in je eigen pas. Niet happy met wat je in de spiegel ziet? Dan is het tijd voor een potje serieus veranderen, van binnenuit. Zeg je soms ja terwijl je nee bedoelt? Haalt het je zelfvertrouwen onderuit? Volg je eigen hart.

Vissen

Daghoroscoop Vissen


Zakelijke gesprekken kunnen vandaag heel goed verlopen. Je bent ontzettend bij de tijd en het zal niet gemakkelijk zijn je vandaag om de tuin te leiden. Je hebt nu eenmaal een geweldige neus voor onzin verhalen. Daarbij kun je met een stalen gezicht maar blijven doorvragen, net zolang totdat de ander peentjes begint te zweten. Je hebt iets van iemand nodig en het gaat zo gemakkelijk, dat je het van de weeromstuit niet meer vertrouwt.

Ram

Daghoroscoop Ram


Neem vandaag geen risico’s met gezamenlijke financiën. De directe vervulling van wensen kan verleidelijk zijn, maar te impulsief kopen is funest. Luister niet naar het advies van een partner die zich doorgaans niet met geldzaken bemoeit. Het gevoel tussen twee uitersten vermalen te worden kan het gevolg zijn, als je het te veel mensen tegelijkertijd naar de zin wilt maken. Stop daarmee, dan wordt het hectische tempo een rustige galop.

Stier

Daghoroscoop Stier


Er zit een nieuw partnerschap in de pijplijn en het lijkt erop dat dit succesvol wordt. Een geschikte dag om financiële zaken te regelen of een nieuw project op de rails te zetten. Twijfel is ondoelmatig en helpt je niet verder. Aan energie ontbreekt het je vandaag totaal niet. Ook wat gezondheid betreft, zit je goed in je vel. Dit stelt je in staat om veel werk te verrichten of juist anderen te helpen. Als single ben je moediger dan gewoonlijk.

Tweeling

Daghoroscoop Tweeling


Je bent zo gedreven dat je over je partner of collega’s heen walst. Iedereen moet het zo doen als jij en dat is onmogelijk. Geef anderen de ruimte en wees zelf minder streng. Dan krijg je net zoveel gedaan, maar dan in een leuke sfeer. Werk dat gisteren klaar moest zijn, kan ook wel tot morgen wachten. Doe voor de verandering eens jouw eigen ding. Laat de vaat staan, maak een praatje met de buren of neem je geliefde mee voor een ritje door het platteland.

Kreeft

Daghoroscoop Kreeft


Je hebt meer energie dan je ooit op kunt maken vandaag. Botvier het niet op onschuldige voorbijgangers. Doe er iets creatiefs mee, bijvoorbeeld, of schrijf een brief naar de ministers die je boos maken. En pas ook op dat je niet verwikkeld raakt in oneerlijke ruzies met je partner. Die kunnen verregaande gevolgen hebben, namelijk. Er zit natuurlijk een addertje onder het gras, want jij vindt het leven op dit moment al knap ingewikkeld.

Leeuw

Daghoroscoop Leeuw


Mensen om je heen zijn vandaag ongeduldig, onaardig en wraakzuchtig. Wat te doen? Dingen niet persoonlijk opvatten. Het heeft niets met jou te maken. Ze willen koste wat het kost gelijk krijgen en gaan daarbij over lijken. Het is zaak dat je niets belangrijks over het hoofd ziet en dat je goed beslagen ten ijs komt. Je moet je grote mond dus ook wel kunnen staven met feitelijke informatie. Wanneer dat helemaal in orde is, kun je aan grootspraak gaan doen.

Maagd

Daghoroscoop Maagd


Mensen om je heen zijn vandaag ongeduldig, onaardig en wraakzuchtig. Wat te doen? Dingen niet persoonlijk opvatten. Het heeft niets met jou te maken. Ze willen koste wat het kost gelijk krijgen en gaan daarbij over lijken. Het is zaak dat je niets belangrijks over het hoofd ziet en dat je goed beslagen ten ijs komt. Je moet je grote mond dus ook wel kunnen staven met feitelijke informatie. Wanneer dat helemaal in orde is, kun je aan grootspraak gaan doen.

Weegschaal

Daghoroscoop Weegschaal


Het is niet de bedoeling dat je na een gezellig kopje koffie en een gesprek naar huis gaat met de hoofdpijn waar jouw gesprekspartner al over klaagde. Medeleven is fantastisch, maar dat hoef je natuurlijk niet zo vreselijk letterlijk te nemen. Neem wat extra rust. Je hoeft natuurlijk niet de hele dag in bed te liggen, maar in dit soort periodes is het goed om af en toe alleen te zijn. Zo kun je weer lekker bijtanken. En kun je er morgen weer tegenaan.

Schorpioen

Daghoroscoop Schorpioen


Het is een gunstig moment om meer assertiviteit aan de dag te leggen, zodat je vooruitgang kunt boeken op die terreinen die belangrijk voor je zijn. Jouw energie, drive en motivatie nemen toe en zullen bijdragen aan een zakelijk of persoonlijk partnerschap. De trend is vandaag positief. Tel je zegeningen en wees dankbaar voor wat het leven je tot nu toe heeft gegeven. Je zult tevredenheid putten uit de aanschaf van items waarnaar je al enige tijd verlangt.

Boogschutter

Daghoroscoop Boogschutter


Je komt vandaag niet weg met irrationele, egoïstische acties. Wanneer het lijkt alsof alles en iedereen tegen je samenspant, is het tijd om je aanpak aan te passen. Een beetje flexibiliteit en begrip kan wonderen doen. Gewoon eerlijk zijn, dus. Het is niet genoeg om te weten dat iemand gewoon blij met je is. Jouw partner moet voor je door het vuur willen gaan. Jij zou zonder na te hoeven denken hetzelfde voor hem of haar doen, namelijk.

Druk onder op de knop en lees:

NR 1 Lifetimemediums